Nemocniční úplet Medicale Antiembolism

Anti-embolická linie - terapeutický kompresní anti-embolický dres pro prevenci tromboembolických komplikací. Distribuované tlakové lékařské punčochy jsou speciálně navrženy tak, aby zabránily tromboembolickým problémům. Doporučeno pro pacienty s poruchami oběhu dolních končetin, před, během a po operaci a před, během a po porodu - pro prevenci tromboembolických komplikací. Léky lokálního působení lze aplikovat jak na kůži nohou pod produkty, tak přímo na ně, což neovlivňuje jejich kompresní vlastnosti. Výrobky jsou dobře a rychle nasazeny bez tvorby záhybů.

ANTIEMBOLICKÉ GOLF

Anti-embolické výšivky Relaxsan umění. M2350A - s otevírací špičkou, tlak 18-23 mm Hg. 1, třída komprese. Punčochy s distribuovaným tlakem jsou speciálně navrženy tak, aby zabránily tromboembolickým problémům.
Velikost: S, M, L, XL
Barva: bílá

ANTIEMBOLICKÉ STOKES

Anti-embolické punčochy s gumičkou Relaxsan art. M2370A - s otevírací špičkou, tlak 18-23 mm Hg. 1, třída komprese. Punčochy s distribuovaným tlakem jsou speciálně navrženy tak, aby zabránily tromboembolickým problémům.
Velikost: S, M, L, XL
Barva: bílá

Anti-embolické punčochy s gumičkou Relaxsan art. M0370A - s otevřenou špičkou, tlak 25-32 mm Hg. Komprese 2 třídy. Tlakové punčochy s distribuovaným tlakem, určené speciálně pro prevenci tromboembolických problémů.
Velikost: S, M, L, XL
Barva: bílá

Kategorie komprese

Distribuované tlakové zdravotnické punčochy a podkolenky jsou navrženy speciálně tak, aby zabránily tromboembolickým problémům. Otvor pod prsty vám umožňuje kontrolovat krevní oběh nohou.

  • tlak 18-23 mm Hg. 1, třída komprese
  • tlak 25-32 mm Hg. 2, třída komprese

Před použitím se poraďte se svým lékařem.

http://www.relaxsan.ru/medicale-antiembolism/

Nekupujte punčochy Relaxax.

Okamžitě mě varovali (Bee díky!), Že nemohou být vzati.

Včera jsem přišel k cévnímu chirurgovi, řekl, že v Pritspe bylo vše, co jsem vyvinul, odstraněno neoperativně, s výjimkou jedné žíly, na kterou se pak muselo dívat - a možná i na ni. předepsal mi punčochy 2 třídy komprese.

Dnes už jsem v punčochách - koupil jsem je z mědi, to jsou [link-1]

Poprvé jsem ho nosila - poprvé to vypadá jako normální, dokonce jsem to zvládla sama. ) Zkušenosti s obvazovými obleky pomohly)).

jedna otázka zůstává - jak těžké bude v nich v horku. 06/07/2012 14:09:29, Zosia

http://conf.7ya.ru/fulltext-thread.aspx?cnf=Pregntrd=97925

Relaxax punčochy

Pravidla výměny musí číst! Pokud jste ještě přišli na schůzku nebo poslali balíček, myslím, že pravidla, která jste si přečetli a souhlasíte s nimi! https://www.babyblog.ru/user/id1258983/132871

Dívky, dobré odpoledne. Opravdu potřebuji vaši pomoc!) Existuje plánované CS, hledám punčochy pro operaci a nemůžu si vybrat, které z nich jsou lepší. Během B, Relaxan (panty hadice) byl na sobě a na sobě, ale slyšel jsem, že syntetické punčochy nesmí chybět na operačním sále pro chirurgii a je lepší zvolit provozní pletené zboží z přírodního materiálu nebo prostě jen obvaz nohy (ale já bych raději hotové punčochy). Poté, co jsem se podíval na možnosti provozování úpletu, našel jsem elastan a nylon (syntetika, to znamená). Prosím, řekněte mi, jaké punčochy.

Dívky, které mají indikaci pro oblékání kompresního prádla pro porod, řekni mi to. Teprve teď jsem zjistil, že stejný Relaksan má obyčejné punčochy z masa (lékař mi předepsal kompresní poměr 18-22 mmHg), a jak se ukázalo, je to anti-embolické (nemocniční punčochy), kde jako přímé jmenování o porodu. Nalezla následující informace: Na rozdíl od běžných kompresních produktů, které mají rovnoměrně rozložený tlak na noze (maximální u kotníku a postupně se směrem k stehnu postupně zeslabují), jsou anti-embolické punčochy určeny pro pacienty, kteří jsou upoutáni na lůžko a.

Dívky, řekni mi, kdo ví, jaké punčochy koupit za porod? Vím, že existuje speciální pletené oblečení (zpravidla bílé s otevřeným nosem). Ale která společnost je lepší, aby se vaše pocity? Možná někdo při narození určité značky způsobil stížnosti, nebo naopak velmi ohromený. V těhotenství jsem měl na sobě a nosil různé punčochové kalhoty Relaxan, Copper, Venotex. Budu kupovat punčochy pro porod ze zřejmých důvodů :-) A další otázka: je jedna dvojice dost? Je samozřejmé, že na samotný porod bude stačit, ale později je také nutné nosit punčochy po porodu.

Píšu si v poznámkovém bloku, co mám koupit.. v tomto ohledu existuje několik otázek.. neprojdou kolem))) podělte se o své zkušenosti (je to jako, pamatujte, v tom vtipu: - A já to udělal! - Samozřejmě, máte zadek více! - CO? - Říkám, máte více zkušeností) 1) punčochy (Relaxan nebo měď) - mnoho radilo Relaxanovi, takže jsem k nim více nakloněn) 2) bandáž (myslím, že je lepší univerzální (pre-postnatální)) nebo.. co si myslíš, kdo to vzal, a asi je na čase, aby to nosil, ano?

Dívky, potřebujete bílé "nemocniční" punčochy pro porod nebo je to dost na to, abyste měli pravidelnou kompresi béžovou? Nerozumím jejich rozdílům) Zdá se, že stupeň komprese je stejný - 1. Nebo je obvaz lepší? A další otázkou je firma ergoforma bílé punčochy - kdo koupil a jakou velikost potřebujete.

Neměla čas se oblékat - druhé narození bylo příliš rychlé. Cena: 685 rublů. 480r Stát: Itálie Výrobce: Relaxax Materiál: polyamid Popis: ANTIEMBOLICKÉ punčochy pro prevenci proti WTO. 1 třída komprese. Tlak na kotníku je 18-21 mm Hg. Čl. INDIKACE: raná fáze chronické venózní insuficience, včetně těhotných žen, tendence k edému, teleangeoektezii. POUŽITÍ: před porodem, během porodu a po porodu nebo před, během a po operacích. STRUKTURA: obsahuje bavlnu (20%).

Zřejmé hvězdy, silně vyčnívající žíly, žádný edém. Lékaři se to nelíbilo jen tehdy, když to bylo pod koleny. Otázkou je koupit kompresní punčochy medi pro 2100 nebo si Relaxax pro 1000 p je 140 den? Stejně tak mast? A je ještě lepší si lehnout, aby se více uvolnilo, nebo potřebujete náklad na nohou?

To byl můj lapar Sergey Vyacheslavovich. Našel jsem ho tady na bb. Volbou byl on a jeho student Levshin. Ale student pracuje pouze na placené bázi a je drahý, šel sám do Mistra. Za prvé, pro konzultaci to bylo jen 4dts, měsíčně. Napsal, jaké analýzy předat. Naštěstí pracuji v lékařském ústavu a všechno jsem rychle prošel na jednom místě. Šla ve čtvrtek 22dek, v pátek 23 operovala od 10 do 11.10. Cysty se ukázaly být dvě, na obou vaječnících. Levý hydrosalpinx nebyl potvrzen, vzal aspirát.

Píšu o nás trochu, ale je to úplně rozlité)))

Pravidla výměny, přečtěte si! Pokud jste ještě přišli na schůzku nebo poslali balíček, myslím, že pravidla, která jste si přečetli a souhlasíte s nimi! http://www.babyblog.ru/user/id1258983/132871 Můj seznam přání: http://www.babyblog.ru/community/post/obmen/3156849 Setkání: m Akademické. Pravidelně se mohu setkat v metru ve středu nebo na okruhu. Přednostně Treťjakov, říjen, město Číny. Pošta se nezmění, jen ve výjimečných případech :-) za velmi zajímavou a pouze tehdy, když se budu ptát na výměnu sám

poradit, prosím, pokud někdo používá. naléhavě potřebují koupit punčochové kalhotky, protože takový bjaka již existuje a má začít postupovat., Slyšel jsem, že dobrý Relaxax, zbytek není efektivní.. stále existuje dilema o tom, kolik den koupit, 140 se zdá být velmi tenké, ale odpovídají průměrné komprese, přesně to, co potřebujete. a 280, již silná komprese, ale.

Věci používané, ale v dobrém stavu, některé jako nové! 1. Šaty Happy mam. S pp (at 46-48) Vynikající styl, který lze nosit po porodu. 300r

Věci používané, ale v dobrém stavu, některé jako nové! 1. Šaty Happy mam. S pp (at 46-48) Vynikající styl, který lze nosit po porodu. 400r

Holky, ahoj! Stále existuje mnoho předsudků a mnoho otázek vzniká v souvislosti s lety během těhotenství. Proto sdílím své zkušenosti s cestováním s puzozhitelem. První úspěšná cesta s puzozhitelem byla v Indii 16 týdnů (více zde https://www.babyblog.ru/user/Yulia-vadimovna/271945). Inspirovali jsme se vstupenkami do Itálie. Uzávěrka cesty: 24 týdnů. Termíny cesty: 4. ledna - 11. ledna 2017. Tak řídil.

Holky, ahoj! Stále existuje mnoho předsudků a mnoho otázek vzniká v souvislosti s lety během těhotenství. Proto sdílím své zkušenosti s cestováním s puzozhitelem. První úspěšná cesta s puzozhitelem byla v Indii 16 týdnů (více zde https://www.babyblog.ru/user/Yulia-vadimovna/271945). Inspirovali jsme se vstupenkami do Itálie. Uzávěrka cesty: 24 týdnů. Termíny cesty: 4. ledna - 11. ledna 2017. Tak řídil.

Přesněji tašky :) Ale všechno v pořádku, post bude velký, možná to pomůže s tipy a odkazy, které ještě neshromažďovaly tašky, možná to vám řekne něco, co jste zapomněli dát. A možná mi řeknete něco, co jsem zapomněl dát :))) Foto, odkazy, spousta textu pod kat začnu tím, že jsme se věnovali červnu opravám v dětském pokoji, v kuchyni, přestavbě stropů ve vaně a WC. Obecně jedeme na stavebních trzích a není čas kupovat děti. Rozhodl jsem se přesunout všechny přípravy.

Vážení BBs! Sdílím zkušenosti, které jsou v nemocnici skutečně nezbytné, 8 GKB, m. Savelovskaya. (Císařský řez) V patologii B: Vaše noční košile, tenisky, hygiena, občerstvení a cokoliv chcete šálek, lžíce B obecný: telefon, nabíjecí tenisky POSTOPERACE BANDAGE je nejdůležitější věc. Vzal jsem si těhotný obvaz, to nesedí, příbuzní poloviny města vylezli a zoufale hledali obvaz. Musí být sterilní a nové. Byl jsem uvolněný. V lékárně vedle nemocnice není fík. Punčochy pro porod, měl jsem měď. Sterilní.

http://www.babyblog.ru/theme/relaksan-chulki

Kompresní punčochy Relaxax

Kompresní punčochy jsou určeny lidem trpícím křečovými žilami dolních končetin. Takové lékařské pleteniny nahradily zastaralé elastické bandáže. Mezi produkty tohoto segmentu patří ponožky a podkolenky Relaksan. Takovéto terapeutické dodávky lze zakoupit v maloobchodních prodejnách nebo objednat na slevách v internetových lékárnách. Druhá možnost je výhodnější pro cenu.

Indikace pro použití

Je důležité si uvědomit, že Relaxan anti-embolické punčochy lze nosit pouze po doporučení ošetřujícího lékaře. V normálním krevním oběhu jsou taková zařízení k ničemu.

Nejčastěji se doporučuje nosit kompresní úplet pro:

  • léčba a prevence trombózy;
  • odstranění otoku dolních končetin;
  • snížit únavu nohou po práci;
  • zlepšit průtok krve.

Samostatně je třeba zmínit, že Relaxan punčochy dokonale chrání stěny žil před nadměrnou expanzí během skoků v krevním tlaku.

Princip fungování anti-embolických punčoch

Se správným použitím kompresního punčochového zboží je oběhový systém značně zlepšen. Punčochy s gumičkou Relaxan ovlivňují určité části nohou s různými sílami. Obvykle je maximální tlak zaměřen v oblasti kotníků, kolem kolena se intenzita snižuje na 60-70% a na kyčle se snižuje ještě dvakrát (30%). Kvůli tomu se krev posouvá shora dolů na nohy.

Na internetových stránkách internetové lékárny si můžete koupit anti-embolické punčochy Relaksan různých typů. Jsou zde preventivní úplety (tlak do 18 mm rtuti) a zdravotnické potřeby (od 18 do 46 mm rtuti). Kromě toho existují klasické modely, s otevřenou nebo uzavřenou špičkou. Obzvláště oblíbené terapeutické příslušenství s otvory pod prsty (regulace tlaku).

Pokyny pro punčochy Relaxax

Pro dosažení maximálního efektu je nutné aplikovat kompresní oděv pro zamýšlený účel a dodržovat jednoduchá pravidla opotřebení.

  1. Nejdříve musíte sbírat úplet z vrcholu na špičku.
  2. Poté jemně vložte nohu do punčochy.
  3. Upevněte upínací přípravek na nohu.
  4. Produkt pečlivě vyrovnejte po celém povrchu nohy.

Aby nedošlo k poškození punčochy Relaxax před použitím, je žádoucí odstranit šperky z rukou a sledovat délku nehtů. Nosit antiembolický úplet by měl být po celý den (odstraněn v noci).

Hodnocení zákazníků

Punčochy Relaksan s elastickým materiálem a speciálním pásem s lepkavým elastickým materiálem jsou v naší zemi velmi populární. V síti najdete mnoho pozitivních recenzí o použití těchto pletenin.

„Punčochy Relaxax mám na sobě už rok. Lékař doporučil takové pleteniny pro prevenci žilní dilatace a trombózy. Jejich úloha terapeutických dodávek je 100%.

Chválíme kompresní punčochy a specialisty. Lékaři předepisují antiembolický dres se zavřenými zraněními nohou, pro rehabilitaci po nebezpečných zlomeninách, aby se zabránilo lymphostáze. Je důležité vědět o kontraindikacích. Nemůžete zvýšit tlak na dolních končetinách s diabetem, artritidou, kardiopulmonálním selháním, kožními defekty (dermatitida, vředy, ekzémy).

Velikost punčochy relaxax

Je velmi důležité zvolit velikost kompresního úpletu. K tomu je nezbytné přesně změřit obvod nohy přes kotník, pod kolenní čepici a průměr horní třetiny stehna.

http://zdorovovsegda.ru/chulki-kompressionnye-relaksan/

Bílé lékařské punčochy pro porod s otevřeným toe ™ Relaxsan

Léčba, anti-embolic punčochy pro porod Relaxsan Medicale RLX M2370A jsou šité ze speciální, prodyšné tkaniny s antibakteriální složkou Sanitized, která udržuje vaše nohy čerstvé během dne. Punčochy zajišťují rozložení tlaku podél ramen 18-23 mm. Hg Čl. (I třída komprese) a otevřená špička umožňuje kontrolovat krevní oběh nohou. Kompresní punčochy pomohou překonat stagnaci krve v žilách a zajistí její řádný odtok, čímž se sníží riziko vzniku krevních sraženin.

Složení: 82% polyamid, 18% elastan.

Indikace: žilní insuficience, křečové žíly, porucha krevního oběhu dolních končetin (pacienti upoutáni na lůžko), operace, porod, nadváha atd.

Kontraindikace: exsudativní dermatitida, gangréna, arterioskleróza, plicní edém, těžké srdeční selhání, otevřené rány, individuální intolerance k materiálům používaným ve výrobě.

Použití: před porodem, během porodu a po porodu.

Jak nosit anti-embolické punčochy:

1. Opatrně sestavte výrobek shora dolů.
2. Vložte nohu do části výrobku odpovídající patce.
3. Správně upevněte špičku a patu výrobku na nohu.
4. Pomocí dlaní rukou, jemně, s malým úsilím, natáhněte výrobek z kotníku na koleno. Výrobek nikdy netahejte za horní gumu.
5. Opakujte to samé pro druhou nohu.
6. Produkt opatrně rozdělte do třísla, vyjma kroucení. DŮLEŽITÉ - pokud se jedná o punčochy, nikdy výrobek netahejte za silikonový proužek, protože výrobek může být poškozen a nezůstane na vaší noze.

Tabulka velikostí, která vám pomůže:

Bílé punčochy vytvářejí tlak na nohy tak, že zlepšuje krevní oběh a snižuje otok, což znamená, že výskyt žilních onemocnění bude minimalizován.
Tento typ prádla zabraňuje tvorbě krevních sraženin v cévách. Ve skutečnosti, během vzhledu dítěte v děloze je silný tlak - žena začne cítit velké zatížení v pánvi a nohách. Trombóza, pokud jí není zabráněno, může významně poškodit zdraví pracující ženy.
Takové spodní prádlo je možné nosit po narození dítěte během prvních dvou týdnů, aby se normalizoval stav průtoku krve v nohách. V tomto období je nutné dbát na prevenci: produkt často omyjte v důsledku rychlé kontaminace.
I když je tento zdravotnický prostředek sám vyroben z přírodních a syntetických tkanin, které se liší svou trvanlivostí, je při čištění nutné dodržet řadu určitých podmínek. Nelze jej například prát v příliš horké vodě, stlačit nebo tvrdě otřít. Prací prostředek je také vybrán jako speciální: prášek pro jemné materiály, gel pro dětské oblečení nebo tekuté mýdlo.
Potřebujete punčochy pro porod? Můžete si je koupit v našem obchodě.

http://motherhouse.ru/products/relaxsan-m2370a-agh

Kompresní punčochy pro prevenci trombózy během a po operaci

Tam jsou takové zdravotnické výrobky, které vám projdou, ne pozornost. Jen proto, že je nepotřebujete a nebudete je nikdy potřebovat. Ale Bůh má všechny své plány a věděl jistě, že marně jste udělali krásný nos, naslouchali příběhům přátel nebo známých o operacích, kompresních punčochách a dalších monstrózních věcech podle vašich standardů a věřili, že tento váš šálek. Není konec. Shell padl přesně do mé jámy. A potřeba břišní operace padla na mě, jak se říká, jako sníh na mé hlavě. Lékaři okamžitě nařídili koupit obvaz a kompresní punčochy a běžet do nemocnice. Co se mi přesně stalo, řeknu v jednom z mých recenzí, když jsem na to připraven.

Takže, kompresní punčochy. Byla to tato fráze, kterou vyslovila zdravotní sestra v nemocnici, kam jsem musela jít. V lékárně, zvědavý lékárník těchto dvou slov nestačil a on naléhavě se ptal, jaké kompresní třídy jsem měl zájem. Upřímně řečeno, nezajímalo mě nic, ani jsem nepochopil, co ode mě chce. "Dejte mi punčochy a nechte mě na pokoji." Ukázalo se však, že všechno není tak jednoduché. Punčochy jsou profylaktické a mají také 1., 2. a 3. kompresní třídu. Tyto informace mi poskytl vševědoucí internet. A nemůžete si koupit výrobek náhodně, říkají, čím vyšší třída, tím lepší výsledek. Může a škodí. Musel jsem kontaktovat svého lékaře z kliniky a on už navrhl, že v mém případě bych chtěl punčochy I. třídy. Takže byli koupeni.

Co přesně takové punčochy potřebují, jsou dobře popsány na zadní straně obalu. Ukazuje se, že během operace a po operaci může dojít k problému trombózy a tromboembolie. Aby se tomu zabránilo, doporučuje se nosit speciální punčochy.

Musím říci, že na našem oddělení 4 lidí byly na mě a na jiné ženě jen punčochy. Byli jsme ale plánovaní pacienti (plánoval jsem také, že mě v nemocnici trochu dopředu a podařilo se nám koupit vše, co jsme potřebovali). A další dvě dívky byly do nemocnice přivezeny ambulancí, na punčochy není čas, byli okamžitě operováni. Doufám, že jejich nohy jsou v pořádku, alespoň v nemocnici, cítili se docela dobře.

Punčochy by měly být nošeny v den operace, aniž by se z postele, brzy ráno. Jak mi zdravotní sestry vysvětlovaly, pokud jste se již postavili, aniž byste měli punčochy, pak se krevní tok trochu změní, krev se vrhne na nohy a akce punčoch nebude tak účinná. (Možná jsem si nevzpomněl správně, zdravotnický personál - omlouvám se, když jsem pochopil vysvětlení, napsal jsem to).

Punčochy jsem si koupil měl díru ve dně. Dlouho jsem je otočil do rukou a nechápal, jak správně tento výrobek nosit. Výkres na obalu a popis na zadní straně mi nedal žádné stopy.

Zpočátku jsem se rozhodl, že je nutné do této díry zcela zasunout nohu, ukazuje se, že pata je zakrytá a celá noha je ven. Dokonce jsem to dal. Ale především, punčochy se ukázaly být příliš dlouhé a snažily se (pokud by mohly) lézt po žaludku. A za druhé, nejužší a nejhustší část punčoch nebylo u kotníku, ale pod kolenem a bylo to strašně nepříjemné.

Teprve pak jsem hádal, že díra by měla být na noze. Nasadil jsem si punčochy správně a nohy se staly velmi pěknými.

Díra v nosní části je nezbytná pro to, aby lékař vyšetřil nohy (dobře, pacient by se měl také podívat). Jak to chápu, pokud existuje hrozba tromboembolie, pak se noha začne obracet červeno-modro-bledě, obecně dávají nouzové signály. Kromě toho, přes tuto díru, můžete vytáhnout nohu a umožnit mu relaxovat na čerstvém vzduchu.

Byl jsem v nemocnici na konci června a začátkem července. Bylo to hrozné teplo. Byli jsme zachráněni tím, že oddělení bylo na stinné straně nemocnice. Teplota vzduchu však byla nepříjemná. Bydleli jsme s oknem a dveřmi otevřenými ve dne i v noci, takže to alespoň prorazilo. Tak, tyto punčochy mají polyamid a lycra v jejich složení, žádný náznak bavlny. A přesto jsem je nepochopil. Nemohu říci, že jsem byl v těchto punčochách v takovém horku už velmi šťastný, když jsem je konečně sundal, okamžitě jsem cítil značnou úlevu. Ale přesto jsem v nich nezažil žádné utrpení. A nosil jsem je ve dne iv noci po dobu 9 dnů.

Při nákupu punčochy buďte připraveni být požádáni, abyste uvedli velikost nohou kolem kotníku, dolní končetiny, kolena a kyčle. Změřte je předem doma. Na balení je tabulka výběru velikosti punčoch. Hodím se na velikost S. Moje váha v době nákupu je 167 cm - 60 kg (opustil jsem nemocnici s hmotností 54,5 kg).

Nosit punčochy je pohodlné, držet je dolů a táhnout je nejprve na noze, pak na kotníku (toto je nejtěžší), a pak natahovat je do středu stehna.

Abych byl upřímný, chtěl jsem si další den po operaci sundat punčochy. Ale můj lékař řekl, že by to nemělo být provedeno před odstraněním stehů. Stehy byly odstraněny chirurgem. A byl velmi překvapen, když mě viděl v punčochách. Ukázalo se, že různí lékaři mají v této věci odlišné názory. Už nechápu, komu důvěřovat. Kromě toho, po propuštění, když jsem byl doma, jsem četl na internetu, že někteří pacienti po podobné operaci nosili punčochy doma na pár týdnů a odstraňovali je jen na noc. Nikdo mi v nemocnici takovou radu nedal. A to je nezbytné, aby se to stalo, že 10 dní po propuštění, nohy začaly bobtnat a bolet v oblasti kotníku a já jsem nemohl chodit. Znovu jsem si dal punčochy, nechápal, co se se mnou děje. Nyní jsem léčen na artritidu, byl jsem diagnostikován terapeutem a ortopedem, říkali, že během operace mohlo dojít k infekci, což byla komplikace. Pokud tam opravdu je infekce, pak by punčochy nebyly zachráněny. A pokud je to jen zátěž na nohou (byl jsem v nemocnici celou dobu, co jiného tam bylo, a začal jsem chodit dlouhou dobu doma, protože bedra už byla bolestivá z nekonečných lhaní), pak by se punčochy mohly tomuto neštěstí vyhnout. Každopádně doporučuji, aby se doktorka zeptala, zda bude pokračovat v nošení punčoch po propuštění domů.

Během operace byly moje punčochy potřísněné něčím hnědým (jódem?). Skvrny těchto domů se nesmyjí. Ale v punčochách není chůze na ulici! A přesto - švy na díře v prstové části se začaly mírně otevírat, zjevně při mytí, a možná při chůzi se nitě něco chytily. Není rozhodující, ale nemůžu o tom říci.

To byla dlouhá recenze. Díky tomu, kdo si to přečetl. Tyto punčochy jsou doporučeny pro ty, kteří budou mít operaci. To není případ, kdy potřebujete uložit. I když jsem později viděl punčochy od jiných výrobců, jsou mnohem levnější, ale nevím, jestli jsou lepší nebo horší. Moje punčochy mi během léčby v nemocnici zachránily nohy, splnily svůj úkol.

http://spasibovsem.ru/responses/kompressionnye-chulki-dlya-profilaktiki-tromboza-vo-vremya-i-posle-operatsi.html

Jak si vybrat správné anti-embolické punčochy podle stupně komprese - přehled modelů s cenami

Anti-embolický úplet byl nedávno prohlášen kvůli zvýšení počtu případů embolie během operace nebo porodu. Antiembolické punčochy se používají při chirurgickém zákroku nebo při porodu pro antitrombotickou expozici (na rozdíl od kompresních punčochových kalhotek, které se doporučují pro trvalé nošení nebo elastické bandáže, které jsou v této situaci nepohodlné).

Co je to anti-embolické punčochy

Tento typ pleteniny se vztahuje výhradně na typ nemocnice a není určen k trvalému nošení. Elastické punčochy pro operaci produkují rovnoměrný dodatečný tlak na dolní končetiny, zabraňující vzniku exogenních nebo endogenních embolů během operace nebo porodu. Riziko tohoto efektu je, že může vést k kritickým oběhovým poruchám tkání, jejich smrti a dokonce i smrti pacienta v případě, že krevní sraženina ustoupí. Typy embolů:

  1. Vzdušná embolie. Vyskytuje se, když jsou nádoby blokovány vzduchovou bublinou. Je důležité vědět, že průnik hmoty vzduchu nebo plynu intramuskulární injekcí nevede ke kritickým důsledkům, zůstává v tkáních a nevstoupí do krevního oběhu. Mnohem nebezpečnější je vstup vzduchové bubliny do velkých nádob, přes kterou se šíří v plném rozsahu a provokuje embolii.
  2. Tromboembolie. Cévní okluze krevní sraženinou, fragmentem tukové tkáně nebo cizím tělesem, které vstoupilo do krevního oběhu a vytvořilo trombus. Podle statistik se ve většině případů trombóza vyskytuje specificky v žilách nohou. To je způsobeno zvláštností struktury žilního systému a gravitačním efektem. Během operace jsou poškozené cévy, na jejich stěnách se tvoří fragmenty srážené krve, které nevyhnutelně vstupují do krevního oběhu.

Antiembolické punčochy mají rozložený směrový tlak na celé ploše nohy. Od kotníků až po stehna tlak klesá, což vyvolává aktivní průtok krve. V procesu porodu je pravděpodobnost trombózy způsobena zvýšeným tlakem na oběhový systém. V tomto případě se používá také antiembolický úplet. Objednat a koupit punčochy pro operaci může být v jakémkoliv specializovaném internetovém obchodě nebo poštou. Antiembolické prádlo je rozděleno do tříd podle stupně komprese a určeno pro použití během hospitalizace:

  • 1 kompresní třída - generické a poporodní stadium (3-6 dnů), chirurgický zákrok po dobu nejvýše 45 minut (s pacientovou polohou pro trombózu), dlouhodobé chirurgické operace, doba resuscitace, dlouhá, nepohyblivá poloha po úrazech nebo při některých onemocněních
  • 2 kompresní třída - křečové onemocnění, přítomnost uzlů, všechny indikace týkající se první skupiny;
  • Třída komprese 3 - chronická žilní insuficience, těžké otoky nohou, tromboflebitida dolních končetin, žilní lymfatická insuficience, kompresní terapie nohou po operaci.

Venotex punčochy

Německá firma Venoteks se specializuje na kompresní a anti-embolické prádlo. Všechny výrobky jsou vyráběny podle EN ISO 13485 a v souladu s požadavky norem Ruské federace. K dnešnímu dni je tento přípravek doporučován většinou odborníků jako nejběžnější s prokázaným lékařským účinkem v zemi.

  • název: VENOTEKS THROMBO18 1A210;
  • cena: 1800 rublů;
  • vlastnosti: rozměry - S, M, L, XL; barva - bílá (neprůhledná), možnost sterilizace při teplotě 120 ° C parou nebo praní v automatické pračce při teplotě 90 ° C, třída komprese - 1;
  • Výhody: hypoalergenní, otevřená špička, barevné značení velikostí, záruka zachování vlastností při stálém nošení - 30 dní
  • Nevýhody: neschopnost použít pro lokální vředy nebo poškození nohou, standardní nošení.

Existují modely pro pacienty s obezitou, netypickou strukturou nohou nebo individuálními charakteristikami po operaci. Například:

  • název: VENOTEKS THROMBO18 1A212;
  • cena: 1800 rublů;
  • vlastnosti: rozměry - S, M, L, XL; barva - bílá (neprůhledná), sterilizace při teplotě 120 ° C parou nebo omytí v automatické pračce při teplotě 90 ° C, třída komprese - 1;
  • Výhody: hypoalergenní, otevřená špička, barevně rozlišené velikosti, záruka zachování vlastností při stálém nošení - 30 dní, vhodné pro pacienty s nadváhou;
  • Nevýhody: neschopnost používat pro lokální vředy nebo zranění nohou.

Mediven Thrombexin 18

Tento výrobce nabízí klasické nemocniční prádlo proti embolii určené pro pooperační období nebo při porodu:

  • název: Medi thrombexin 18;
  • cena: 1800 rublů;
  • vlastnosti: rozměry - S, SX, L, XL; barva - bílá (neprůhledná), schopnost prát v automatické pračce při teplotě 95 ° C, třída komprese - 1;
  • Výhody: hypoalergenní, antimikrobiální tkáň v oblasti ponožky, otvor pod prsty pro kontrolu mikrocirkulace, barevné kódování velikostí;
  • Nevýhody: neschopnost používat pro lokální vředy nebo poškození nohou, malý rozsah velikostí.

Některé modely jsou navrženy tak, aby zabránily trombóze, a to nejen v předem ošetřené oblasti nohou, ale i do pasu. Antiembolické punčochy se zapínáním na pasu Mediven THROMBEXIN 18 jsou předepisovány pro zvýšenou náchylnost k tromboembolismu nebo závažný stupeň křečových žil:

  • název: medi thrombexin 18 se zapínáním na pasu;
  • cena: 2500 rublů;
  • vlastnosti: velikosti - od X-S do XL-X; barva - bílá (neprůhledná), schopnost prát v automatické pračce při teplotě 95 ° C, třída komprese - 1;
  • Pros: rozložení fázové komprese z kotníku do pasu, hypoalergenní, antimikrobiální tkanina v oblasti prstů, otvor pod prsty pro řízení mikrocirkulace, barevné kódování velikostí, elastický pásový držák, otevřená oblast břicha;
  • Nevýhody: neschopnost používat pro lokální vředy nebo poškození nohou, malá provozní doba uzávěru.

Punčochy Sigvaris

Sigvaris se specializuje na kompresní úplet, ale v modelové řadě jsou anti-embolické modely. SIGVARIS TROMBO punčochy se silikonovým elastickým materiálem jsou klasickým nemocničním výrobkem:

  • název: SIGVARIS TROMBO na silikon;
  • cena: 2000 rublů;
  • vlastnosti: velikost –X; barva - bílá (neprůhledná), schopnost prát v automatické pračce při teplotě 95 ° C, třída komprese - 1;
  • Výhody: hypoalergenní, otevřené prsty, neutrální reakce na léčivé masti a roztoky, silikonová guma, která nepřetáhne stehno;
  • nevýhody: neschopnost použít pro lokální vředy nebo poranění nohou, jedna velikost, standardní fit.

Měli bychom také zmínit model SIGVARIS TROMBO s fixací na pás. Byl vyvinut tak, aby minimalizoval tlak na stehno, spodní prádlo je upevněno pomocí přezek:

  • název: SIGVARIS TROMBO s upevněním na pás, třída komprese - 1;
  • cena: 3000 rublů;
  • charakteristiky: rozměry - S, M, L, X-S; barva - bílá (neprůhledná), schopnost prát v automatické pračce při teplotě 95 ° C;
  • Výhody: hypoalergenní, otevřené prsty, neutrální reakce na léčivé masti a roztoky, silikonová guma, která nepřetáhne stehno;
  • Nevýhody: neschopnost použít pro lokální vředy nebo poškození nohou, standardní nasazení, slabá účinnost uchopení pásu, křehkost horního okraje výrobku, nepřiměřeně vysoká cena.

Punčochy Ergoforma anti-embolic

Společnost Ergoforma působí v rozpočtovém segmentu trhu s nemocničním úpletem, ale produkty neztrácejí vlastnosti potřebné pro terapii.

  • název: Ergoforma anti-embolic pro těhotné nebo provozní (velikost 3) bílá;
  • cena: 800 rublů (záleží na velikosti);
  • vlastnosti: možné velikosti - 1,2,3 (schéma výběru vhodné velikosti je uvedeno na webových stránkách výrobce); barva - bílá (neprůhledná), schopnost prát v automatické pračce při 80 ° C, třída komprese - 1;
  • Výhody: hypoalergenní, tkáňová žvýkačka, která nepřesahuje stehna, možnost volby tvaru a velikosti, nízká cena;
  • nevýhody: křehkost horního okraje, plně uzavřená špička.

Standardním segmentem společnosti Ergoforma je model Ergoforma 213, který je levnější než podobné výrobky jiných výrobců:

  • název: Ergoforma anti-embolic (bílá dlouhá);
  • cena: 1350 rublů;
  • vlastnosti: možné velikosti - 1, 2, 3, 4, 5 (tabulka výběru vhodné velikosti je uvedena na webových stránkách výrobce), schopnost prát v automatické pračce při 80 ° C, třída komprese - 2;
  • Výhody - hypoalergenní, elastická tkáň, která nepřesahuje stehno, možnost volby tvaru a velikosti, nízká cena, dlouhá punčocha (zavírá nohu do genitálií);
  • nevýhody - křehkost horního okraje, obtížný výběr vhodné velikosti.

Punčochy Intex

Ruská společnost Intex vyrábí širokou škálu kompresních úpletů, obvazů a podobných výrobků. Mezi anti-embolické punčochy jsou pouze 2 modely AMCh-1k a AMCh-2k (liší se v kompresní třídě).

  • název: AMCh-1k (AMCh-2k);
  • cena: 1500 nebo 2500 rublů;
  • vlastnosti: možné velikosti - S, M, L, XL; barva - bílá (neprůhledná), schopnost prát v automatické pračce při teplotě 95 ° C, kompresi 1 a 2.
  • Pros: hypoalergenní, otevřená špička, silikonová guma, umístěná na okraji výrobku, přítomnost modifikace modelu pod širokým kyčlí;
  • Nevýhody: neschopnost použít pro lokální vředy nebo poškození nohou, standardní střih, křehkost horního okraje.

Punčochy relaxsan

Firma Relaxsan (Itálie) se specializuje na kompresní úplety. Řada anti-embolic punčochy není příliš široký, ale nejběžnější model na trhu je Relaxsan Medicale Anti olmbolism ECO M2370AL (1 třída-18-22 mm). Tento výrobce je bohužel lídrem v negativních recenzích mezi spotřebiteli:

  • název: Relaxsan Medicale Anti olmbolismus ECO M2370AL;
  • cena: 1300 rublů;
  • vlastnosti: možné velikosti - S, M, L, XL; barva - bílá (neprůhledná), ponožka - otevřená, 1 kompresní třída;
  • plusy: hypoalergenní;
  • Nevýhody: neschopnost použít pro místní vředy nebo poškození nohou, standardní řez, křehkost horního okraje, rychle protáhnout.

Je také překvapující, že ve většině obchodů jsou modely komprese druhé třídy levnější než první. Tento produkt, který je vylepšenou verzí výše uvedeného:

  • název: Relaxsan Medicale Anti olmbolismus ECO M2370A;
  • cena: 1000 rublů;
  • vlastnosti: možné velikosti - S, M, L, XL; barva - bílá (neprůhledná), ponožka - otevřená, 2 kompresní třída;
  • plusy: hypoalergenní;
  • Nevýhody: neschopnost použít pro místní vředy nebo poškození nohou, standardní řez, křehkost horního okraje, rychle protáhnout.

Orto Punčochy

Druhý domácí výrobce zdravotnického úpletu předložený ke srovnání. Výroba je průměrná z hlediska ceny, ale má vysokou kvalitu. Například:

  • název: ORTO (punčochy pro porod) 602;
  • cena: 1100 rublů;
  • vlastnosti: možné velikosti - S, M, L, XL; barva - bílá (neprůhledná), ponožka - otevřená, 1 kompresní třída.
  • Výhody: hypoalergenní, vnější povlak odpuzuje vlhkost (například plodová voda);
  • Nevýhody: standardní fit, rychle protáhnout, špatně snášet praní.

V modelové řadě existuje zboží, které není spárováno s antitrombózou, tedy pouze pro jednu nohu, i když z nějakého důvodu je výrobce prodává více než pár. Například:

  • Jméno: ORTO pro operaci nebo porod, vlevo (vpravo);
  • cena: 1300 rublů;
  • vlastnosti: možné velikosti - S, M, L, XL; barva - bílá (neprůhledná), ponožka - uzavřená, 1 kompresní třída.
  • plusy: hypoalergenní;
  • Nevýhody: standardní řez, rychle protáhnout, špatně snášet praní, v oblasti nohou nejsou žádné diagnostické otvory.

Jak si vybrat punčochy antiembolické

Hlavním kritériem při volbě punčochových punčoch je velikost. To bere v úvahu všechna měření, ale klíč - obvod kotníku a délka nohy. V závislosti na vlastnostech konstrukce, úplnosti, můžete si vybrat nejvhodnější model (na trhu je jich spousta). Odděleně stojí za to specifikovat velikost příchytky v pase, když nakupujete výrobky s páskovou fixací, protože mnoho výrobců tento výrobek standardizuje.

Položky dodávky si můžete objednat a zakoupit v jakémkoliv speciálním internetovém obchodě. Doručit nákup v Petrohradu a Moskvě do 1-2 dnů. Takové produkty byste si neměli kupovat na prodej nebo s nemotivovanou slevou - nikdo nezaručuje kvalitu a hypoalergennost od neznámých výrobců. Kromě toho existuje možnost koupit falešný, bez ohledu na to, jak atraktivní cenu.

Kromě velikosti je třeba pamatovat na možnou nesnášenlivost materiálů, z nichž jsou výrobky vyráběny. Třídu komprese předepisuje pouze lékař. Nezávislý výběr může zhoršit stav sevřením tkání nebo naopak - nedávají nutný tlak na cévy. Nezapomeňte si vybrat, zda mají punčochy antiembolické s otvory v noze a otevřené prsty, takže můžete určit kvalitu mikrocirkulace krevních cév a vyhnout se výskytu plísňových onemocnění a parazitů.

Video: jak vybrat správné kompresní punčochy

Recenze

Tatyana, 42 let

Koupil jsem pooperační punčochy Medivhen thrombexin 18 v Moskvě (na doporučení internetu, protože to byla nepříjemná zkušenost s relaxan - nechutná kvalita). Trvala téměř 3 týdny. Myje se mýdlem, i když štítek říká, že můžete bezpečně hodit do stroje na 90 stupňů (měl jsem strach, byly drahé).

Povinnost porodit nosit punčochy proti embolii. Rozhodl jsem se koupit kompresní punčochy pro operaci. Cena není potěšena - 1700 rublů, ale nebylo tam kam jít. Varianta Orto byla lepší, ale nezapadala do velikosti. Nosil je jen 5 dní, takže odešel do budoucnosti. V důsledku toho byla moje matka pro operaci užitečná.

Když jsem porodila druhou, koupila jsem spodní prádlo Relaksan. To je hrozné. Už druhý den ležení po císařském řezu se žvýkačka začala kroutit (i když tiše leží). Nejdřív se otočili a pak se začali měnit v těsný válec. Do konce prvního týdne praskla pravá guma a přestal se potápět, bylo nutné si koupit Ergoform.

http://sovets.net/12228-chulki-antiembolicheskie.html

Antembolické punčochy

Ostatní a po dobu 3 měsíců netahejte)))

A mám dost mědi po dobu 5 měsíců, přibližně.
Kdo však může říci, že některé punčochy se mohou nosit tolik - krouží prstem na chrám)))

Nepotřebuju 2, jsem pro prevenci.
Dříve jsem celý den pracoval na nohou po dobu 13-15 hodin,
do konce směny nohy jen bzučely a věnce se staly lépe viditelné.
Objevila se dvojice fialových hvězd.
Zde musíme trpět, opít se))))))

Umýváte ručně každé 2 nebo 3 šaty mýdlovou vodou?

Na stránkách projektu Mail.ru Děti nejsou povoleny komentáře, které porušují právní předpisy Ruské federace, propagandy a protivědní výpovědi, reklamu, urážky autorů publikací, dalších panelistů a moderátorů. Všechny zprávy s hypertextovými odkazy jsou také vymazány.

Uživatelské účty, které systematicky porušují pravidla, budou blokovány a všechny zprávy zůstanou odstraněny.

Pokud si všimnete zprávy, která porušuje tato pravidla, klikněte na tlačítko "Zpráva". Moderátoři při první příležitosti mu budou věnovat pozornost.

Kontaktování administrace projektu je možné prostřednictvím formuláře zpětné vazby.

http://deti.mail.ru/forum/v_ozhidanii_chuda/rody/chulki_antijembolicheskie/

RELAXSAN STOKES ANTIEMBOLIC MEDICALE 18-23mmHg S BÍLÁ

Stručně o výrobku

Přečtěte si o produktu

Relaxsan punčochy anti-embolic medicale 18-23mmhg s bílým návod k použití

Složení

polyamid 82%, elastan 18%;

Popis

Punčochy s otevřenou špičkou, tlak 18-23 mm. Hg 1, třída komprese.

Velikost S / 1, délka 74-84 cm

Punčochy s distribuovaným tlakem jsou speciálně navrženy tak, aby zabránily tromboembolickým problémům. Otevřená špička umožňuje kontrolovat stav krevního oběhu v nohách.

Léky lokálního působení lze aplikovat jak na kůži nohou pod produkty, tak přímo na ně, což neovlivňuje jejich kompresní vlastnosti.

Anti-embolické punčochy dobře padnou a nevytvářejí záhyby.

Měření tabulky umožňuje nejpřesněji vybrat požadovanou velikost.

Velikost (cm) S 1 Obvod kyčle 45-55, obvod Tibia 28-32, obvod kotníku 18-21 cm.

Velikost (cm) M 2 Obvod kyčle 50-60, obvod tkání 32-38, obvod kotníku 21-24.

Velikost (cm) L 3, obvod kyčle 55-65, obvod tibie 38-44, obvod kotníku 24-27.

Velikost (cm) XL 4 Obvod kyčle 60-70, obvod holeně 44-50, obvod kotníku 27-30.

Prodejní funkce

Zvláštní podmínky

Preventivní kompresní úplet určený pro ty, kteří ještě netrpí křečovitým onemocněním, ale mají dědičnou predispozici k onemocněním žil, tendenci k nadváze, trpí zácpou, má zvýšenou srážlivost nebo viskozitu krve, je zapojen do "stálé" práce. Preventivní kompresní úplet v těchto případech pomůže předcházet rozvoji chronické žilní insuficience.

Třída komprese 1 s distribuovaným tlakem 18-22 mm Hg. Doporučuje se neustále nosit osoby, které mají počáteční projevy křečových žil:

• silně viditelné žíly pod kůží na nohou

• výrazné žilky pavouka

• rozšířené žíly do 5 cm

• existuje pocit pálení, distence, chilliness atd. v nohách a kotnících

• bolest v nohách po statickém zatížení (stojící nebo sedící)

Odpoledne otok nohy nebo kotníků

Třída stlačení 2 s distribuovaným tlakem 23-32 mm Hg. určené pro nepřetržité používání těch, kteří:

• po statickém zatížení (ve stoje nebo v sedě) dochází k bolestím lýtek a nohou,

• rozšířené žíly delší než 5 cm

• více rozšířených žil

• noční křečovitá bolest v lýtkových svalech

Otok nohy nebo kotníků (jako projev CVI nebo po úrazu)

• Operace na žilách nohou (včetně skleroterapie)

Třída komprese 3 s distribuovaným tlakem 34-46 mm Hg. Používá se pouze na předpis od flebologa. Tlaková pletenina této třídy je přiřazena, když: t

• otoky a výrazné trofické projevy

• s hlubokou žilní trombózou

• pro léčbu komprese po operaci na žilách nohou.

Indikace

Období chirurgického zákroku

Dlouhý odpočinek

Prodloužená imobilita pacienta v důsledku onemocnění (mrtvice, paralýza, komplexní zlomeniny dolních končetin, kompresní zlomeniny)

  • Můžete si koupit Relaxsan punčochy anti-embolic lék 18-23mmhg s bílou v Moskvě ve vaší pohodlné lékárně zadáním objednávky na Apteka.RU.
  • Cena za Relaxsan punčochy anti-embolic medicína 18-23mmhg s bílou v Moskvě - 930,00 rublů.
  • Návod k použití pro Relaxsan punčochy anti-embolický lék 18-23mmhg s bílou.

Nejbližší dodací místa v Moskvě naleznete zde.

http://apteka.ru/catalog/relaxsan-chulki-antiembol-s-otkr-noskom-sbel_150727/

Sibmama - o rodině, těhotenství a dětech

Kompresní punčochy pro porod

  • Na stránku:

Zpráva AnnaLiAnna »St Říj 05, 2011 14:19

Zpráva Zpráva »St Říj 05, 2011 16:00

Zpráva Laura13 "Út 25. října 2011 0:16

Nabízíme k prodeji dům s pozemkem v okrese Rebrikhinsky v Altajském teritoriu, v obci Klochka. V blízkosti borového lesa, jezera. Není drahé, je možné počítat matkapitalom.

The Taissimo Post »Út 25. 10. 2011 10:44

Zpráva nichika »W 25.10.2011 17:29

Zpráva Laura13 "Út 25.10.2011 19:05

Nabízíme k prodeji dům s pozemkem v okrese Rebrikhinsky v Altajském teritoriu, v obci Klochka. V blízkosti borového lesa, jezera. Není drahé, je možné počítat matkapitalom.

Post rusl @ n @ »Čt Jan 19, 2012 11:39

V roce 2004 jsem porodila své druhé dítě, v porodnici jsem si vzala jen dodávku, jednorázové tričko, čepici na hlavě a kryty bot. A teď je každému řečeno, aby si koupili punčochy.

Příspěvek Olga-O'K »Čt 19.ledna 2012 18:52

Zpráva Mary-g »Čt 22. bře 2012 22:59

Zpráva Tanyushushechka »Po 26. března 2012 23:57

Zpráva Lady v černém »Út 27.března 2012 10:26

Poselství Mary-g »Út 27.března 2012 16:42

Tanyushushechka, a proč na císařských kompresních punčochách?

Přidáno po 4 minutách 32 sekund:

Dámy v černém, tyto punčochy jsou tak odlišné ve struktuře, že doutníky, které jsem měl na sobě, když byly první B. z gumy, nejsou jako žádné nylonové / kapronové obvazy, na oblékání jsem použil gumovou rukavici, jinak to nebylo možné. vyrovnat se s nimi kvůli pružnosti.

Poselství Lady v černém »Út 27.března 2012 17:22

Zpráva Mary-g »Út 27.března 2012 18:35

Dáma v černém, ano, myslím také na léto, co mám dělat? naposledy, co jsem jel na podzim-zima-jaro, bylo snazší je nosit pod kalhoty.

http://forum.sibmama.ru/viewtopic.php?t=493631start=30

Více Článků O Křečových Žil