Lymfomat (tlaková terapie, lymfodrenáž) - recenze

Jak napsat recenzi:

  • Napište recenzi pro Yandex Market
    Zpětná vazba o obchodě by měla popisovat vaši osobní zkušenost s interakcí s obchodem při objednávce, výběru, nákupu, dodání, samoexportním zboží nebo následné údržbě.
    Napsal jsem recenzi, kdy bude publikovat? Recenze jsou zveřejněny do 24 hodin od obdržení. O stavu kontroly se můžete dozvědět na stránce Můj trh → Moje recenze.
  • Zveřejnit hodnocení s fotografiemi v naší skupině Vkontakte

Pro ověření pravosti publikovaných recenzí použijte stránky Dopravních firem nebo Pošta. Chcete-li to provést, z jakéhokoli přezkumu (kromě těch, které byly doručeny našimi kurýry v Petrohradu / Moskvě), zkopírujte číslo faktury nebo sledovač pošty a vložte odkazy níže

Název: Ksenia
Město: Petrohrad
Objednací číslo: №1413
Datum objednávky: 07/10/2015
Dodání: kurýrem

Mám zařízení v internetovém obchodě "maxmassage". Rychlé a pohodlné. Velmi pohodlné stránky: vysoce kvalitní fotografie výrobku, podrobný popis, vše je jednoduché a jasné. Přístroj je velmi dobrý, má čtyři funkce: masáž, lymfodrenáž, tlakovou terapii, automatický režim. Můžete nastavit tlak v komorách, má funkci vypnutí komor, tj. Můžete masírovat tam, kde to potřebujete. Mám vlastní malý kosmetický salon a tento masér přišel na místo, klienti byli naprosto potěšeni po zasedáních tlakové terapie. Mám standardní vybavení. Myslím, že pro něj dostanu šortky, aby bylo více spokojených klientů. S tímto přístrojem můžete bojovat nejen s nadměrnou váhou a celulitidou, ale také s otoky a unavenými nohami. Někdy sám, když trávím celý den na nohou, vklouznu do kalhot a lehnu si, vychutnávám si masáž, bolest v nohou okamžitě zmizí. Zařízení bylo dodáno rychle, bezplatně a ve vhodnou dobu pro mě. Zkontrolujte kompletní sadu zboží a pracovní podmínky. Přístroj je velmi potěšen.

Jméno: Svetlana
Město: Čeljabinsk
Objednací číslo 1780
Datum objednávky: 07.22.2016
Dodávka: Dopravní společnost "DPD"

Objednejte ZAM-200S INSTRUMENT PRO LYMPH DRAINAGE, PRESSOTHERAPY, MASSAGE.
Za prvé, bylo to velmi děsivé poslat spoustu peněz, protože Pro mé město je požadována platba ve výši 100%. Objednávka však byla vyplacena a přišla za necelý týden. Zvedl se z postu v obchoďáku. Přístroj je dobře zabalen, dodán včas. Balíček balíků odpovídal mé objednávce, krém a jednorázový oblek byly přidány plus. Ve stejný den jsem testoval všechny 3 režimy ZAM-200S. Spíše jako lymfodrenáž a tlaková terapie. Síla zařízení je dobrá, mám dost poloviny. Jediný negativní je silný tovární zápach na botách. Celkově jsem s nákupem spokojen. Děkuji obchodu za radu, provedení objednávky včas a samozřejmě zařízení samotné.

Jméno: Olga
město: Vladimir
Objednat: №1831
datum objednávky: 25. srpna 2016
Dodávka: pickup v Moskvě
Dobrý večer! 25. srpna jsem si objednal lymfatický drenáž Seven-liner zam-02. Možnosti odpovídají. Pravdivý dar, který mi bylo řečeno, to nebylo dost. A dnes jsem již dostal svou objednávku. Velmi rychlé. Dítě mělo relaci lymfatické drenáže a masáž pro sebe. Děkuji, jsem šťastný.

Dobrý den Chci zanechat recenzi o poctivosti obchodu. Bydlím v Baškortostské republice, v horách. Sterlitamak a velmi se obával, že zboží se ke mně nedostane. Většina obchodů pracuje na předplaceném systému a placení velkých peněz nikde není velmi děsivé a nebezpečné. Pouze váš obchod mi nabídl dvě možnosti přepravy, které jsem použil a neztratil. Na doporučení lékaře jsem potřeboval přístroj, který honí mízu, po dlouhém studiu a hledání jsem byl úplně zmatený. Chci poděkovat konzultantce Angelové za její profesionalitu a logistiku Marii. Pouze na vašich webových stránkách jsem byl schopen pochopit, jaký je rozdíl mezi lymfatickou drenáží a tlakovou terapií. Vaše články jsou obyčejným lidem jasné (jako já). Teď o zařízení. Používám ho 14 dní. Zařízení splnilo všechna moje očekávání. Edemas spal, bedra přestaly bolet, ztratil jsem 4,5 kg. a to je jen začátek, pak zkombinuji procedury s zábaly a vitamínovými krémy. Můj přístroj Seven Liner ZAM-Luxury v kompletní sadě. Dodané TC "Bajkalská služba" SP-p100764, 10/07/2015. Děkuji vám všem. Díky obchodu maxmassage připojuji fotografie a videa ke stažení. S pozdravem, Antonino.

Jméno: Irina Jurijevna
Město: Petrohrad
Objednací číslo: 1327
Datum objednávky: 05/13/2015.
Dodávka: Kurýr

Omlouvám se za dlouhé čekání. Zde je moje recenze, přístroj je velmi potěšen, opravdu pomáhá v boji proti otoku, zmírňuje únavu a těžkost v nohou. Líbí se mi to používat na konci pracovního dne nebo po tréninku, pocit vedení nohou prochází okamžitě.

Jméno: Andrey
Město: Yelabuga
Objednací číslo: 1474
Datum objednávky: 08.28.2015.
Dodávka: Číslo faktury na obchodní lince 15-00013303051

Dobrý den! Objednal jsem si přístroj pro lymfodrenáž ZAM-LUXURY Přístroj pro lymfodrenáž, plný rozsah 4 režimů (plně vybavená) a maska ​​„horká čokoláda“ s řasami, skořicí a chilli (500 ml) a byl naprosto potěšen :) a vše, co jsem dostal jako dárek dva obleky pro přístroj a dva krémy :), ze kterých jsem byl také potěšen :) Trénuji masáž doma a mnoho mých klientů se zařízení líbilo, a když ho použijete v duetu s maskou, efekt vás nenechá čekat! Mnozí z mých klientů odešli s výsledkem, co nejvíce jsme dosáhli v 10 sezeních mínus 4 cm, pro mě je to výborný výsledek, vzhledem k tomu, že prostě lháte a mluvíte :))) a také jsem se líbila kosmetice Alganika a dnes znovu objednávám v max masáž :) Chci doplnit "Alganika" :) TK "Business Line" Číslo faktury 15-00013303051 od 08.28.15,

Jméno: Babaeva Alesia
Město: Makhachkala Resp. Dagestan
Objednací číslo: 1417
Datum objednávky: 15/15/15
Dodávka: TC Energetický nákladní list číslo 173-1016045

Dobrý den Dostal dlouho očekávaný balíček (07/26/15) Objednané Touch Presso červené v plné sadě. Pěkný bonus byl 2 krémy jako dárek. Používám zařízení měsíc, ztratil jsem 5 kg. opuch, únava a kožní hloupost pryč. Jsem vám věčně vděčný za vaši pomoc při výběru přístroje. Úspěchy pro vás a obrovské od srdce. Posílám vám fotky a videa, jak je používám. Obdržel číslo faktury TC Energy 173-1016045

Jméno: Elena Tsaraeva
Město: Pyatigorsk
Objednací číslo: 1429
Datum objednávky: 07/27/15
Dodávka: Bajkalský servisní list SP-p084102

Dobrý den Objednala si lymfodrenážní aparát Air Presso WGT-12000 v obchodě Maxmassage dne 27.7.2015 a obdržela ho dne 4.08.2015. Přinesl mi rovnou domů ve vhodnou dobu pro mě. Používám maséra k prevenci žilní insuficience a tchyně z edému (má lymfodémii). Masér velmi spokojený servis na nejvyšší úrovni. Děkuji moc. Obdržel fakturační službu Bikal SP-p084102

Jméno: Naděje
Město: Petrohrad
Objednací číslo: 1421
Datum objednávky: 07.22.2015
Dodávka: Kurýr

Dobrý den! Den před včerejším dnem jsem si na stránkách MaxMassage objednal přístroj se 3 programy - pro masáž, lymfodrenáž a tlakovou terapii ZAM-200S. Bylo hezké, že mladý muž zavolal téměř okamžitě a řekl, že příkaz může být dnes přijat. Jen úžasná citlivost! Je velmi výhodné, že klient sám přidělí dodací lhůtu - a vše bylo doručeno přesně ve stanoveném čase. Velice vám děkujeme za rychlost služeb a pohodlí! Pěkným bonusem byly dva krémy. Přístroj používám několik dní, jsem s tímto procesem spokojen, doufám, že výsledek bude stejný!
S úctou a vděčností, naděje.

Jméno: Natalia
Město: Rostov na Donu
Objednací číslo: 1329
Datum objednávky: 14. května 2015
Dodávka: Bajkalský servisní list SP-m045122

Zakoupili jsme stroj s lisovacími botami ZAM-LUXURY (výrobce WelbuTech Seven Liner) pro Club VELL TIME, byli jsme velmi spokojeni s rychlostí, kvalitou designu a dodávkou. O týden později bylo zařízení s námi. Naši zákazníci již vyzkoušeli všechny účinky zařízení. Lymfatická drenáž je masáž stlačeným vzduchem s použitím speciálních manžet (kalhoty / holínky), rozdělených do komor / komor (po 5 kusech), do kterých je střídavě přiváděn vzduch z chodidel do stehen. Jeden klient dokonce zanechal recenzi „Nedávno jsem absolvoval 10 sezení lymfatické drenáže a tlakovou terapii. Jsem v nepopsatelném nadšení pro procedury! únava nohou prošla po jednom dni v patách, opuch šel pryč, boty byly připevněny za sekundu bez námahy.Pressoterapie je užitečná při štěpení tukových buněk a jejich odstraňování z těla. Dokonale napomáhá snižovat celulitidu, odstraňuje kůži z důvodu štěpení buněk a odběru tekutin a stává se hladkým, přes 10 sezení, boky a pas se staly štíhlejšími, trvalo několik centimetrů, díky procedurám je moje váha velmi nápadná, ztráta hmotnosti, ztráta 2 kilogramů během kurzu, zatímco jíst stejně jako dříve.
Pressoterapie a lymfodrenáž jsou doporučeny pro ty, kteří mají sedavou práci, nebo naopak trávíte celý den na nohou a samozřejmě všem, kteří chtějí zhubnout a nenávistnou celulitidu. Děkujeme Vaší firmě MaxMassage za dobrou práci a dopravní společnost Bajkal Service za rychlé dodací číslo faktury SP-m045122 (obj. Č. 1329) ve městě Rostov-on-Don 18.05.2015g.


Jméno: Julia
Město: Nižnij Novgorod
Objednací číslo: 1419
Datum objednávky: 07.16.2015
Dodávka: Bajkalský servisní list SP-P082077

Dobrý den, chci zanechat recenzi o zakoupeném zařízení v internetovém obchodě MaxMassage. Nejprve jsem chtěl vyjádřit svou hlubokou vděčnost všem zaměstnancům této společnosti za jejich radu, rychlé odeslání. Objednávka byla přijata: 18. července 2015. 16. července jsem zakoupil přístroj Gapo multi-5: multimédium pro lymfoterapii a tlakovou terapii Kompletní sada Když jsem měl lymphodému, toto zařízení bylo po první masáži jen pohádkou, kterou jsem cítil tak lehce v nohách, že jsem to nemohl vyjádřit slovy.. Děkuji za vaši práci. A další zvláštní poděkování za dárky ve formě krémů.
A některé z mých fotografií.

Jméno: Tatiana
Město: Moskva
Objednací číslo: 1385
Datum objednávky: 18.6.2015.
Dodávka: Kurýr

Zakoupil jsem si od vás ZAM-LUXURY lymfodrenáž, kompletní sadu. V manžetě pro pas byl tovární sňatek, ale díky celému prodejnímu týmu a osobně vedoucímu manažerovi Angela Olegovna jsem byl okamžitě vyměněn. Na mou žádost byla pasová manžeta nahrazena prodlužovacími manžetami. Díky moc. Nyní o samotném zařízení. Snadná manipulace: je zde instrukce a všechna tlačítka jsou také podepsána v ruštině. Masáž na to je radost, dokonce i ve snu.

Jméno: Irina K.
Město: Kazaň, Tatarstánská republika
Objednací číslo: 1312
Datum objednávky: 05.05.2015
Dodávka: Bajkalský servisní list SP-p067100

Dobré odpoledne Chci začít s tím, že posílání peněz na objednávku do internetového obchodu vždy vyvolá otázku „nenechte se oklamat“, takže ne. Objednávka přišla velmi rychle dopravní společností "Bajkalská služba".
Teď o zařízení, já, stejně jako moje matka a manžel se mi líbily postupy na zařízení zam-zam 200. Toto zařízení má 3 režimy, 1 masáže a uvolňuje unavené nohy, 2 urychluje lymfy a zlepšuje krevní oběh nohou, 3 z celulitidy. Celá rodina absolvovala kurz za 10 dní a byla potěšena pocitem lehkosti v nohách. Děkujeme vám za možnost zakoupení takového zařízení. A další zvláštní poděkování za dárky ve formě krémů na celulitidu!

Jméno: Julia K.
Město: Petrohrad
Objednací číslo: 1380
Datum objednávky: 15.06.2015
Dodávka: Kurýr

Koupil jsem ti masér Zum Luxury standardní vybavení. Instrukce jsou připojeny k zařízení v ruštině a na samotném zařízení jsou všechna tlačítka také podepsána v ruštině. Zařízení je velmi snadno udržovatelné, což je velmi výhodné pro použití doma. Jsou zde funkce masáže, lymfatické drenáže, tlaková terapie. Můžete nastavit požadovaný čas procedury a zvolit tlak vzduchu. Dalším důležitým rysem je, že můžete vypnout jednu nebo několik kamer na manžetách, na místech, která nemusí používat tlak vzduchu (ze zdravotních důvodů). Přístroj lze také použít pro několik postupů najednou (například dolní končetiny a ruce). Obecně je zařízení samo o sobě velmi oprávněné. Byl jsem velmi potěšen.

Název: Anastasia A.
Město: Moskva
Objednací číslo: 1356
Datum objednávky: 01.06.2015
Dodávka: Kurýr

Asi před třemi týdny jsme zakoupili stroj zam-200, zabili 2 ptáky s jedním kamenem: lékař předepsal lymfatickou drenáž pro mou matku a chtěl jsem tlakovou terapii. Máma udělala na svých nohách asi deset procedur a 10 na paži, její ruka začala méně ublížit, nohy jí nabývaly méně a bezpochyby se odstranilo hodně tekutiny. Dali jsme stroj na polovinu. Dobře funguje i funkce pressotheracy, i když jsem si dal horní moc na maximum, je to docela citlivé, i když snad boty jsou pro mě trochu krátké. Před tím jsem udělal postupy v salonu, masážní terapeut dal svůj přístroj na maximum, podle mého názoru není rozdíl, jen doma je to mnohem pohodlnější.

Název: Město: Jekatěrinburg
Objednací číslo: 130527.04.2015
Dodávka: Bikal Service faktura SP-p064861

Jméno: Elena
Město: Moskva
Objednací číslo: 1330
Datum objednávky: 14. května 2015
Dodávka: Kurýr

Dobré odpoledne 15. května 2015 jsem se stal šťastným majitelem přístroje pro lymfodrenáž, tlakovou terapii a masáž ZAM-200S. Doručení kurýrem je rychlé a pohodlné. Zařízení nebylo možné prozkoumat na místě, mnoho z nich bylo nutné otevřít, což představuje určitou složitost. Kurýr mi ústně řekl, kde jsem doufal, že slušnost společnosti. Sotva jsem přetáhl tyto krabice domů a se smyslem pro naprostou spokojenost začal otevírat krabice. Začátek s dárky. Jako dárek se spoléhal na fitness gel a svalový stimulátor. Fitness gel ještě nevyzkoušel, ale vůně je velmi příjemná. Ale myostiulyator mě zabil na místě. Když jsem otevřel krabici a vytáhl celou špinavou trubku s nějakým gelem a dokonce napůl prázdnou, moje nálada se prudce zhoršila. Nečekal jsem takový obrat událostí. Nezavolal jsem společnost, byl jsem velmi naštvaný, možná budou věnovat pozornost po přečtení této recenze a napravit chybu. Můj manžel přišel domů z práce, viděl mě všechny v krabicích, pronesl brilantní frázi: - A přesto jsi si koupil tu blbost!
Rychle jsem nakrmil mého manžela, rozložil přístroj (tam je malý problém, když zapojíte zástrčku do zařízení, je velmi obtížné jej vytáhnout také ven) a připravil jsem se na jeho testování, když jsem si předtím instrukce prostudoval. Zabalil jsem a zabalil svého manžela, zapnul režim masáže, který stojí v automatickém režimu, když je stroj zapnutý. Tvář jejího manžela začala postupně růst a usmívat se. - Pojď, přidej se ke mně ještě lépe, říká manžel a začne oykat o tom, jak vlna jde zdola, nahoru a jemně masíruje nohy. Po masáži se aktivuje akustický signál, který signalizuje konec procedury. Pak jsme vyzkoušeli tlakovou terapii a lymfodrenáž. Manžel byl velmi potěšen a neřekl, že je to blbost. Testovací zařízení pokračovalo I. Když jsem si dával ruku, můj manžel se rozhodl vyzkoušet si miostimulátor. Nasaďte si ruku a zapněte masáž. Je to příjemné. Pracuji na počítači celý den, stejně jako mnozí z nás, takže masáž pravou rukou není vůbec zbytečná. Pak stiskl pás. Masážní režim v pásu mě nepotěšil v určité fázi masáže, bylo to velmi naléhavé na žaludek, ale režim tlakové terapie byl dobrý. Silně stlačuje celou oblast pásu. Teď o manžetu na nohy. Myslel jsem si, že jsem si vybral pětikomor, čím více, tím lépe, ale v praxi jsem si uvědomil, že to tak není. Ve čtyřkomorových manžetách bude plocha adheze k tělu každé komory větší a masáž bude znatelnější (možná se mýlím). Stélky podle mého názoru vůbec nenosí sémantickou zátěž, téměř jsem je necítil, manžel se mnou také souhlasí. Bez tlačítka "sestup" můžete udělat, manžety a tak jít dolů dobře. I když výsledky říkají brzy, ale "blbost" se ukázalo být velmi užitečnou věcí. Nohy po jejím vyjádření děkuji, po pracovních dnech je to snadné. Nemohu podávat lékařská hodnocení, protože je nutné podstoupit vyšetření před a po použití, i když cílem je pravděpodobně zabránit zhoršení stavu. Mám křečové žíly prvního stupně, můj manžel má také křečové žíly, jen on je ještě horší. Opravdu nechci, aby se žíly v průběhu let zvedaly, doufám, že nám toto zařízení pomůže. Výrobce má přání. Bylo by dobré, aby se dolní komory nafoukly silněji než horní komory pod nohama jsou tenčí a není tam žádný takový silný tlak, jak se cítíte v horní části nohy, když jsou kamery nahuštěny tam. Myslím, že přístroj by měl působit stejným tlakem na každou část těla. Z režimů více jako tlaková terapie a lymfatická drenáž. Obecně jsme byli spokojeni (s výjimkou dárek, který prostě lži a není tam žádná touha ho použít, pokud společnost nevyvolá a nezmění, prostě vyhodí). Všechny zdraví, mládež a krása.
Dobrý večer!
Šťastný majitel přístroje pro lymfodrenáž, tlakovou terapii a masáž ZAM-200S je ve spěchu, aby oznámil, že po přečtení neúspěšného dárku od společnosti zavolal s omluvou a nabídl alternativu v podobě 300 rublů do mobilního telefonu a já jsem se šťastně dohodl. Mockrát děkuji za to, že jsi to nevšímal
To je nešťastné nedorozumění s darem. Přístroj používáme pravidelně, velmi spokojeni. JEDNOU DĚKUJEME DĚKUJEME ZA VÁS ZA POZOR, PRÁCI A SPOLEHLIVOST.

Jméno: Irina Romanovna
Město: Moskva
Objednací číslo: 1274
Datum objednávky: 18/18/2015
Dodávka: Kurýr

Khachaturian Irina Romanovna si koupila přístroj pro lymfodrenáž ZAM-200s SEVEN-LINER.
Velmi mě potěšila rada ohledně výběru přístroje, velmi pěkná dívka, kterou Angela pozorně poslouchala a doporučila model, který mi vyhovuje. Dostal jsem svůj přístroj velmi rychle 1-2 dny, ale ukázalo se, že jedna bota měla tovární závadu. Zavolal jsem a oznámil manželství, okamžitě jsem nahradil kompletní sadu novou. Velmi spokojen se servisem této firmy a odpovědností za jejich výrobky. Nejenže používám přístroj a také svého manžela, a to navzdory veškerému skepticismu na začátku procedur, musel přiznat, že zařízení zázračně uvolňuje otoky, únavu nohou a také ulevuje od zraněných kloubů. Děkuji moc, hodně štěstí a prosperity.

Jméno: Natalia
Město: Moskva
Objednací číslo: 1313
Datum objednávky: 06.05.2015
Dodávka: Kurýr

Dobré odpoledne Pracuji jako prodavač a večer necítím nohy. Rozhodl jsem se prohledat internet pro jakoukoli úlevu. Našel jsem místo maxmassage, je tu množství různých zařízení, pro každou peněženku. Na své peněžence jsem našel ZAMZAM LUXURY. Přinesl další den. Byly tam manžety na nohy, opasek a manžeta na paži. Počínaje nohama, Bože, jaká radost, únava šla přímo před našimi očima. Pak jsem vyzkoušel pás a manžetu po ruce. Slova nelze sdělit, je nutné to zkusit. V tuto chvíli jsem již udělal 12 sezení, výsledek je zřejmý. Únava se nestala, kůže v pase se napnula, vyhladila, ruce mé matky se zranily, po sezení se bolest odehnala, teď může zvednout ruce a v poslední době se jedna ruka sotva chovala. Jeden přístroj, a jak velký přínos přinesl, léčí celou rodinu a mluví rusky, matka se špatným zrakem se přizpůsobila a sama ji používá. Díky maxmassage pro takové multifunkční zařízení. Doporučuji všem. Ano, více potěšených dárků ve formě krémů. Kůže je tak sametová, elastická. Ještě jednou děkuji, že jste tam!

Název: Lydia
Město: Samara
Objednací číslo: 1309
Datum objednávky: 05.05.2015
Dodávka: Bikal servis faktura SP-P066523

Dobrý den Hledal jsem levné zařízení, ale abych v něm měl více funkcí a režimy byly nutné: masáž, lymfodrenáž! Protože musíte použít dva najednou, členy rodiny s různými chorobami. Matka má lymfostázu končetin, nohy hodně nabobtnají a „kňučí“. Mám křečové žíly stupně 2, podstoupil operaci, abych je odstranil, nyní je polovina roku, kdy jim bylo řečeno, aby nosili kompresní prádlo (punčochy) a prováděli lymfodrenážní procedury. Dlouho studoval rozsah a prodejce. Obchod maxmassage se ukázal jako nejpravděpodobnější a nejpodrobnější, kde jsem učinil objednávku. Byl jsem informován, souhlasil jsem s dodávkou. Dopravní společnost "Bajkalská služba" přinesla zásilku přímo domů. Když bylo zařízení otevřeno, nejnečekanější bylo vidět dárek ve formě krému, vedle těch, které jsem si již objednal. O pocitech: za 3 dny, které jsme otestovali u mámy, opuch usnul na 2 cm, mám stejný, proces opouštění hematomů bude delší, ale pocity jsou příjemné a hlavně užitečné. Přístroj je opravdu multifunkční, ani jsme nezjistili všechny jeho možnosti, ale studujeme. Děkuji z celé rodiny Tikhomirovs.

Jméno: Andrei a Elena Derzhavin
Město: Moskva
Objednací číslo: 1301
Datum objednávky: 17/17/2015
Dodávka: Kurýr

Jméno: Valentine
Město: Izhevsk
Objednací číslo: 1288
Datum objednávky: 04/14/2015
Dodávka: Bikal servis faktura SP-p062644

Dobré odpoledne Chci se s každým podělit o můj neuvěřitelný objev o domácím lymfodrenážním aparátu, pokud by takové zařízení bylo před 20 lety, pak už ve stáří bychom takové problémy netrpěli. Jakmile se bolest v zádech stala nesnesitelnou a nohy se začaly zvětšovat ještě více, pilulky a masti pomáhaly jen na chvíli, dostali se na internet a začali hledat spásu. Na webu maxmassage jsem našel obrovský výběr. Zavolal jsem, poradili se mnou, poradili mi, co je nejlepší pro záda a nohy, a všechno bylo velmi kompetentní a profesionální a ceny byly příjemně překvapeny. Na jiných místech se cenovka jen převaluje, ale tady je to velmi přijatelné. Koupil jsem přístroj Seven Liner ZAM-luxus ve standardním setu plus manžetu na záda, přinesl další den. Už po prvním postupu jsem se cítil lépe. Uskutečnila deset sezení, pak si na týden udělala pauzu a znovu deset sezení. Neočekávatelný pocit, než nohy nabobtnaly a byly vatované, po procedurách s manžetami nohou cítím světlo, tak dlouho jsem se necítil tak snadno. Bolestivá bolest v nohou a vzadu je pryč, nespavost, už mě netrápí. Bylo také velmi příjemné přijímat krém "Cellulite Gel-Clay" jako dárek, který používám v každém postupu, v problémových oblastech. Děkuji maxmassage za váš zájem o lidi, za profesionalitu. Hodně štěstí!

Jméno: Maria
Město: Moskva
Objednací číslo: 1303
Datum objednávky: 04.22.2015
Dodávka: Kurýr

Dobrý den Jsem pravidelný zákazník maxmassage, viděl jsem, že tam byly nové věci a okamžitě objednané. Koupil jsem Laminaria scrub krém, Fucus scrub krém, obnovující krém peeling, Fitness gel modelování (používám to při každém cvičení!) Zkuste s ním a bez něj a okamžitě vidět rozdíl. Pro nové krémy - každý krém je dobrý svým vlastním způsobem. Pleť čistí dobře a dodává jí pružnost. Cítí se jako samet. Příjemná vůně a spousta užitečných: řas, vitamínů, které jsou nezbytné pro naši pokožku. Díky za rychlé doručení. Fotografie jsou připojeny. Mary Moskva Objednávka № 1303 ze dne 04.2.2015

Jméno: Sergej Ivanovič
Město: Moskva
Objednací číslo: 1233
Datum objednávky: 11.02.2015
Dodávka: Kurýr

Zvedl přístroj pro tlakovou terapii a mé hledání bylo korunováno úspěchem! Získal Seven Liner Zam 100, pomáhá hodně po každodenním fotbalovém tréninku. Uvolňuje svaly, dokonce i trenér si všiml, že vytrvalost stoupá a rány se stávají hustějšími. A náš masér, i když zpočátku skeptický, řekl, že se rozhodl správně. Děkuji za rychlé doručení, dar byl také způsob, máma schválila krém! ;)

Jméno: Elizabeth P.
Město: Petrohrad
Objednací číslo: 1230
Datum objednávky: 10. února 2015
Dodávka: Kurýr

Ahoj všichni Ve společnosti jsem dostal masážní masáž od Zespa ZP-405, chci vyjádřit vděčnost společnosti za rychlé dodání a profesionalitu. Masérovi se moc líbil, byl vybaven pohodlnou rukojetí a dálkovým ovládáním. Udělala pět sezení, viděla a byla příjemně překvapena výsledkem, žilní síť byla téměř pryč, bolest byla pryč, v nohou se objevila lehkost, chci tančit. Půl hodiny denně (ráno) a můžu běžet celý den a necítím se unavený. Půl hodiny před spaním a klidně a s radostí spát. Dlouho jsem věděla o výhodách lymfatického drenážního aparátu, ale všechno není, jak by bylo vhodné najít pro mě vhodný čas. A teď je to také velmi důležité, protože letní sezóna začíná, pro mě přístroj prostě nebude nahrazen po práci na postelích. Díky celému týmu maxmassage za jejich pomoc při výběru a nákupu, díky za pěkný doplněk v podobě sklenice smetany. Elizaveta P. St. Petersburg, pořadové číslo 1230 ze dne 02/10/15

Jméno: Anna
Město: Nižnij Novgorod
Objednací číslo: 1292
Datum objednávky: 04/09/2015
Dodávka: Servisní faktura Bajkal SP-P061670

Děkuji moc. Objednávka přijata. Dodávka byla společnost Bajkal, včas a rychle. Objednal jsem si možnost Doktor Life šortky ve výši 2 ks pro zařízení terapie Doktor Life ACE Premium koupil dříve ve vašem obchodě.
Jsem velmi rád, že krém byl do objednávky přidán jako dárek! Objednávám od vás a dál! Úspěchy a prosperita!

Jméno: Natalia
Město: Leningrad region, Murino
Objednací číslo: 1255
Datum objednávky: 02.27.2015
Dodávka: Kurýr

Dobré odpoledne Jednotku ZAM 02 jsem zakoupil jako standard, mám problém se žilkami, po několika procedurách byl rozdíl velmi patrný, nohy byly lehké, otok byl pryč. Pěkným dárkem byl zeštíhlující krém. Je velmi příjemné s vámi jednat, vše rychle, efektivně as úsměvem. Děkuji moc. Ovládání maséra je velmi pohodlné, člověk v každém věku se vyrovnat. Když jsem nosil manžety poprvé, dal jsem tlak na nejmenšího (jak mi poradil poradce), pak jsem ho začal zvyšovat a bylo to pro mě dost pro polovinu mé velikosti. Funguje bez hluku, design je pěkně vypadající, a dokonce i rukojeť pro přenášení. Teď chci koupit manžetu na paži (protože stárnoucí kůže klesá a svaly nefungují) a na pas (čtěte, že můžete posílit svaly dolní části zad a tisku) pro úplné uzdravení těla, nesmíme zapomenout na správnou výživu a cvičení, a masér je náš životní asistent a samozřejmě příjemná relaxace. Děkuji moc. Foto připojené. Objednací číslo 1255 od 27.02 15g. Len. regionu n. Murino.

Jméno: Alice
Město: Petrohrad
Objednací číslo: 1287
Datum objednávky: 04.04.2015
Dodávka: Kurýr

Dobrý den! Píšu recenzi, protože chci sdílet své dojmy. Objednávka v obchodě maxmassage pro Doctor life plus masér - standardní sada, velikost L a Doctor Life Compression Shorts! Přinesl další den, právo pracovat v kanceláři. Ihned jsem si to vyzkoušela v poledne, neměla jsem sílu čekat, až budu doma, poté, co jsem si trénovala svaly na nohou kolem mých lýt a dolních končetin, dolní části zad, hýždě (zadek). Okamžitě jsem nasadil šortky, vypadají tak obrovsky, ale jsou tam tři zipy, které jsem upevnil na nejbližší, mám 42 velikostí. Nejdřív jsem si myslel, že bych to ani nezkomprimoval, takže na mě bylo tolik volných. Ale když proces začal, je tu takový zájem. Jak se všechno stalo vlnou ždímání, od nohou k pasu, vymačkané jako pasta z trubice, a tak dobře stlačené dobře. Tlak na zařízení byl schopen vydržet pouze 200, a tam to bylo až 240 - jakou velikost mohou stlačit.))) Obecně, ona ležela v úplné relaxaci, odpočíval, a dokonce i usnul)))) Když celá tato terapie byla u konce, byl jsem probudil) t )))))))))) Zde je pracovní přestávka, odpočinek - masírováním, třídou! Nevybral jsem si zařízení domů, protože si to zaměstnanci také chtěli vyzkoušet, druhý den, během přestávky, vyzkoušel jsem přístroj s manžetami na nohou, a zde by tlak mohl vydržet až do 220 mm / Hg / st. S plnou důvěrou mohu nyní poradit všem od velikosti 42. Líbilo se mi to, teď každý den budu relaxovat po práci a školení. p.s. Alisa, Petrohrad Řád: 1287 od 04/03/15

Jméno: Daria P.
Město: Moskva
Objednací číslo: 1209
Datum objednávky: 01/20/2015
Dodávka: Kurýr

Dobrý den V lednu jsem si koupil lymfocytární přístroj POWER Q1000 ve standardním setu a ruční masážní přístroj UNIX UHM-3900. Jako dárek jsem obdržel také 2 krémy „Fitness gelové modelování pro tělo“ a „Výživný krém s kyselinou hyaluronovou s výtažky z řas a ceramidů“. Strávil 2 kurzy po dobu 10 dnů (s přestávkou týdně) přiznávám, že listy z celulitidy lze vidět s neozbrojeným pohledem. Používám ruční masér a jeho různé trysky pro tisk, na pažích pro triceps a svaly v pase a zádech jako celku. V našem závratném víru života jsou takové masérky naší spásou. Děkujeme konzultantům a kurýři za vaši práci. Doporučuji každému do vašeho obchodu.

Jméno: Antonina
Město: Petrohrad
Objednací číslo: 1260
Datum objednávky: 03/05/2015
Dodávka: Kurýr

Dobré odpoledne Koupil jsem si masážní přístroj Unix UHM-3600 na maxmassage.ru, přinesený přímo v den objednávky. Ihned mail poslal instrukce v ruštině. Se službou jsem byl velmi spokojen. Teď o zařízení. Velmi výkonný motor, pohyblivé polštáře (sledují konturu těla), díky infračervené lampě se velmi dobře zahřívají. Čtyři sezení, mé pocity jsou mimo slova)) kůže na stehnech, kde se hromadí celulitida nejvíce, se stává měkčí a růžová (efekt pomerančové kůry zmizí), po masáži na hýždě a žaludku (tisk) - cítím, jak se svaly stávají elastickými, a hlavní je, že tento masér používá celá moje rodina. Manžel uvolňuje svaly na zádech, dcera po hodinách v tanci masáže hru. Děkuji vám za maximální odměnu za dárkový krém "investovaný do zařízení". Anticelulitidový gel s výtažkem z betulinu a březových pupenů "velmi se přiblížil mým postupům." A díky za takové nádherné zařízení.

Jméno: Svetlana
Město: Rostov na Donu
Objednací číslo: 1286
Datum objednávky: 04/02/2015
Dodávka: Bikal servis faktura SP-p059458

Dobré odpoledne Chci zanechat recenzi na zařízení Zespa zp405 a vyjádřit svou vděčnost vám osobně, Angelice a celému týmu na maxmassage.ru Dlouho jsem hledal dobrý lymfodrenážní aparát a našel jsem jejich největší volbu mezi vámi. Optimální poměr ceny a kvality, stejně jako největší sortiment a úplný popis - to vše vedlo k tomu, že jsem vám zakázal výběr zakázky na vašich stránkách. Velmi se mi líbilo, že jste našli všechny související produkty pro všechna nabízená zařízení, která také hrála roli při výběru místa pro objednávku. Samostatně bych rád poznamenal rychlost dodání do regionů, byl jsem příjemně překvapen. Velice vám děkujeme za pomoc při udržování našeho zdraví po mnoho let. Úspěchy pro vás a prosperitu! Ještě jednou díky!

Jméno: Svetlana
Město: Moskva
Objednací číslo: 1197
Datum objednávky: 04.02.2015
Dodávka: Kurýr

Dobré odpoledne Chci se podělit o své dojmy z masáže Shiatsu. Včera v noci jsem se snažil a byl prostě potěšen touto masážní vestou. Pryč hlavy, krk jako nový. Masíroval jsem žaludek, nohy a záda, bylo to, jako bych byl znovu složen. Doporučuji každému, aby si koupil tento plášť, investice nejsou velké, ale zlepšují vaše zdraví a získávají spoustu potěšení. Velice děkuji za maximální úspěšnost akvizice.

Jméno: Anna Oleynikova
Město: Moskva
Objednací číslo: 1249
Datum objednávky: 25. února 2015
Dodávka: Kurýr

V únoru 2015 ji přítel požádal, aby našla přístroj pro lymfodrenáž (nežije v Moskvě) a má vlastní masážní místnost.
Vyhledávání vydalo několik stránek s podobnými produkty. Rozhodl jsem se pro web maxmassage.ru. Líbilo se mi, že existuje poměrně široký výběr vybavení a vše je podrobně popsáno o každém zařízení, všechny technické specifikace jsou malovány. Díky tomu si přítel mohl vybrat ten správný stroj pro sebe, i když zpočátku hleděla na úplně jiný model. Druhý den jsem měl zvolené zařízení. Dodání je rychlé! Je to radost! A žádná platba předem! Vypočítáno s kurýrem na místě! Dokonce i krém jako dárek je velmi potěšen.
Dala všechno svému příteli a tady za pár dní po obdržení balíku, který mi napsala (cituji):
"Jsem potěšen.))))))))))))))))))) Včera jsem se zabalila kolem sebe jako kukla a masírovala všechno!"
"Dnes jsem krém otevřel. (Konečně dorazili) ABALDEEEEET. SUPER! :) Neberu mě do salonu, nechám to na sebe))))))))))))))) Po ní je kůže prostě nádherná."

Název: Oleg
Město: Petrohrad
Objednací číslo: 1198
Datum objednávky: 01.03.2015
Dodávka: Kurýr

Zpětná vazba na nádherné zařízení GAPO pro protahování svalů pro svalový tonus a vytvoření krásného těla.
Nakonec jsem se dostal k recenzi a to všechno začalo tím, že v předvánočních prázdninách na firemní večírku, v zábavě, si vzal záda. Pocit není příjemný, všechno bylo odloženo až později, ale bolest přešla na tuto stránku, která je užitečná v každém smyslu. Udělal jsem objednávku 31. prosince, zpočátku byly pochybnosti o tom, zda to stojí za to si objednat, jakmile dodávka není dřív než 12.01, ale manažer zavolal a řekl, že přinesou 03.01, což mě velmi potěšilo, protože mi bolí záda (byl jsem alergický na oteplování krémů).
Pokud jde o použití maséra, řeknu, že poprvé jsou pocity neobvyklé, ale výsledek byl určitě potěšen. Lehkost přišla nejen na záda, ale v celém těle. Po několika postupech používání zařízení byla zadní strana uvolněna. A jeho žena po práci používá k natažení krčních obratlů a všimla si, že bolesti hlavy jsou pryč. Teď je to můj oblíbený masážní rituál a moji přátelé s úsměvem na tváři zkoušejí jejich účinek. Děkuji za vaši práci, vyčerpávající popis a podrobné rady, je to velmi potěšující! Všechno nejlepší a úspěch!

Přejít na další stránku:

http://www.maxmassage.ru/page/otzyvy-nashih-klientov

Více Článků O Křečových Žil

Léky na srdeční a cévní uklidňující účinek přispívají k expanzi cév. Během deseti minut po jejich rozpuštění dochází k syntéze hormonů neuropeptidů, které jsou zodpovědné za redukci nervového napětí, aktivaci uklidňujícího reflexu.