Nekupujte punčochy Relaxax.

Okamžitě mě varovali (Bee díky!), Že nemohou být vzati.

Včera jsem přišel k cévnímu chirurgovi, řekl, že v Pritspe bylo vše, co jsem vyvinul, odstraněno neoperativně, s výjimkou jedné žíly, na kterou se pak muselo dívat - a možná i na ni. předepsal mi punčochy 2 třídy komprese.

Dnes už jsem v punčochách - koupil jsem je z mědi, to jsou [link-1]

Poprvé jsem ho nosila - poprvé to vypadá jako normální, dokonce jsem to zvládla sama. ) Zkušenosti s obvazovými obleky pomohly)).

jedna otázka zůstává - jak těžké bude v nich v horku. 06/07/2012 14:09:29, Zosia

http://conf.7ya.ru/fulltext-thread.aspx?cnf=Pregntrd=97925

Relaxax punčochy

Pravidla výměny musí číst! Pokud jste ještě přišli na schůzku nebo poslali balíček, myslím, že pravidla, která jste si přečetli a souhlasíte s nimi! https://www.babyblog.ru/user/id1258983/132871

Dívky, dobré odpoledne. Opravdu potřebuji vaši pomoc!) Existuje plánované CS, hledám punčochy pro operaci a nemůžu si vybrat, které z nich jsou lepší. Během B, Relaxan (panty hadice) byl na sobě a na sobě, ale slyšel jsem, že syntetické punčochy nesmí chybět na operačním sále pro chirurgii a je lepší zvolit provozní pletené zboží z přírodního materiálu nebo prostě jen obvaz nohy (ale já bych raději hotové punčochy). Poté, co jsem se podíval na možnosti provozování úpletu, našel jsem elastan a nylon (syntetika, to znamená). Prosím, řekněte mi, jaké punčochy.

Dívky, které mají indikaci pro oblékání kompresního prádla pro porod, řekni mi to. Teprve teď jsem zjistil, že stejný Relaksan má obyčejné punčochy z masa (lékař mi předepsal kompresní poměr 18-22 mmHg), a jak se ukázalo, je to anti-embolické (nemocniční punčochy), kde jako přímé jmenování o porodu. Nalezla následující informace: Na rozdíl od běžných kompresních produktů, které mají rovnoměrně rozložený tlak na noze (maximální u kotníku a postupně se směrem k stehnu postupně zeslabují), jsou anti-embolické punčochy určeny pro pacienty, kteří jsou upoutáni na lůžko a.

Dívky, řekni mi, kdo ví, jaké punčochy koupit za porod? Vím, že existuje speciální pletené oblečení (zpravidla bílé s otevřeným nosem). Ale která společnost je lepší, aby se vaše pocity? Možná někdo při narození určité značky způsobil stížnosti, nebo naopak velmi ohromený. V těhotenství jsem měl na sobě a nosil různé punčochové kalhoty Relaxan, Copper, Venotex. Budu kupovat punčochy pro porod ze zřejmých důvodů :-) A další otázka: je jedna dvojice dost? Je samozřejmé, že na samotný porod bude stačit, ale později je také nutné nosit punčochy po porodu.

Píšu si v poznámkovém bloku, co mám koupit.. v tomto ohledu existuje několik otázek.. neprojdou kolem))) podělte se o své zkušenosti (je to jako, pamatujte, v tom vtipu: - A já to udělal! - Samozřejmě, máte zadek více! - CO? - Říkám, máte více zkušeností) 1) punčochy (Relaxan nebo měď) - mnoho radilo Relaxanovi, takže jsem k nim více nakloněn) 2) bandáž (myslím, že je lepší univerzální (pre-postnatální)) nebo.. co si myslíš, kdo to vzal, a asi je na čase, aby to nosil, ano?

Dívky, potřebujete bílé "nemocniční" punčochy pro porod nebo je to dost na to, abyste měli pravidelnou kompresi béžovou? Nerozumím jejich rozdílům) Zdá se, že stupeň komprese je stejný - 1. Nebo je obvaz lepší? A další otázkou je firma ergoforma bílé punčochy - kdo koupil a jakou velikost potřebujete.

Neměla čas se oblékat - druhé narození bylo příliš rychlé. Cena: 685 rublů. 480r Stát: Itálie Výrobce: Relaxax Materiál: polyamid Popis: ANTIEMBOLICKÉ punčochy pro prevenci proti WTO. 1 třída komprese. Tlak na kotníku je 18-21 mm Hg. Čl. INDIKACE: raná fáze chronické venózní insuficience, včetně těhotných žen, tendence k edému, teleangeoektezii. POUŽITÍ: před porodem, během porodu a po porodu nebo před, během a po operacích. STRUKTURA: obsahuje bavlnu (20%).

Zřejmé hvězdy, silně vyčnívající žíly, žádný edém. Lékaři se to nelíbilo jen tehdy, když to bylo pod koleny. Otázkou je koupit kompresní punčochy medi pro 2100 nebo si Relaxax pro 1000 p je 140 den? Stejně tak mast? A je ještě lepší si lehnout, aby se více uvolnilo, nebo potřebujete náklad na nohou?

To byl můj lapar Sergey Vyacheslavovich. Našel jsem ho tady na bb. Volbou byl on a jeho student Levshin. Ale student pracuje pouze na placené bázi a je drahý, šel sám do Mistra. Za prvé, pro konzultaci to bylo jen 4dts, měsíčně. Napsal, jaké analýzy předat. Naštěstí pracuji v lékařském ústavu a všechno jsem rychle prošel na jednom místě. Šla ve čtvrtek 22dek, v pátek 23 operovala od 10 do 11.10. Cysty se ukázaly být dvě, na obou vaječnících. Levý hydrosalpinx nebyl potvrzen, vzal aspirát.

Píšu o nás trochu, ale je to úplně rozlité)))

Pravidla výměny, přečtěte si! Pokud jste ještě přišli na schůzku nebo poslali balíček, myslím, že pravidla, která jste si přečetli a souhlasíte s nimi! http://www.babyblog.ru/user/id1258983/132871 Můj seznam přání: http://www.babyblog.ru/community/post/obmen/3156849 Setkání: m Akademické. Pravidelně se mohu setkat v metru ve středu nebo na okruhu. Přednostně Treťjakov, říjen, město Číny. Pošta se nezmění, jen ve výjimečných případech :-) za velmi zajímavou a pouze tehdy, když se budu ptát na výměnu sám

poradit, prosím, pokud někdo používá. naléhavě potřebují koupit punčochové kalhotky, protože takový bjaka již existuje a má začít postupovat., Slyšel jsem, že dobrý Relaxax, zbytek není efektivní.. stále existuje dilema o tom, kolik den koupit, 140 se zdá být velmi tenké, ale odpovídají průměrné komprese, přesně to, co potřebujete. a 280, již silná komprese, ale.

Věci používané, ale v dobrém stavu, některé jako nové! 1. Šaty Happy mam. S pp (at 46-48) Vynikající styl, který lze nosit po porodu. 300r

Věci používané, ale v dobrém stavu, některé jako nové! 1. Šaty Happy mam. S pp (at 46-48) Vynikající styl, který lze nosit po porodu. 400r

Holky, ahoj! Stále existuje mnoho předsudků a mnoho otázek vzniká v souvislosti s lety během těhotenství. Proto sdílím své zkušenosti s cestováním s puzozhitelem. První úspěšná cesta s puzozhitelem byla v Indii 16 týdnů (více zde https://www.babyblog.ru/user/Yulia-vadimovna/271945). Inspirovali jsme se vstupenkami do Itálie. Uzávěrka cesty: 24 týdnů. Termíny cesty: 4. ledna - 11. ledna 2017. Tak řídil.

Holky, ahoj! Stále existuje mnoho předsudků a mnoho otázek vzniká v souvislosti s lety během těhotenství. Proto sdílím své zkušenosti s cestováním s puzozhitelem. První úspěšná cesta s puzozhitelem byla v Indii 16 týdnů (více zde https://www.babyblog.ru/user/Yulia-vadimovna/271945). Inspirovali jsme se vstupenkami do Itálie. Uzávěrka cesty: 24 týdnů. Termíny cesty: 4. ledna - 11. ledna 2017. Tak řídil.

Přesněji tašky :) Ale všechno v pořádku, post bude velký, možná to pomůže s tipy a odkazy, které ještě neshromažďovaly tašky, možná to vám řekne něco, co jste zapomněli dát. A možná mi řeknete něco, co jsem zapomněl dát :))) Foto, odkazy, spousta textu pod kat začnu tím, že jsme se věnovali červnu opravám v dětském pokoji, v kuchyni, přestavbě stropů ve vaně a WC. Obecně jedeme na stavebních trzích a není čas kupovat děti. Rozhodl jsem se přesunout všechny přípravy.

Vážení BBs! Sdílím zkušenosti, které jsou v nemocnici skutečně nezbytné, 8 GKB, m. Savelovskaya. (Císařský řez) V patologii B: Vaše noční košile, tenisky, hygiena, občerstvení a cokoliv chcete šálek, lžíce B obecný: telefon, nabíjecí tenisky POSTOPERACE BANDAGE je nejdůležitější věc. Vzal jsem si těhotný obvaz, to nesedí, příbuzní poloviny města vylezli a zoufale hledali obvaz. Musí být sterilní a nové. Byl jsem uvolněný. V lékárně vedle nemocnice není fík. Punčochy pro porod, měl jsem měď. Sterilní.

http://www.babyblog.ru/theme/relaksan-chulki

Sibmama - o rodině, těhotenství a dětech

Kompresní punčochy pro porod

  • Na stránku:

Zpráva AnnaLiAnna »St Říj 05, 2011 14:19

Zpráva Zpráva »St Říj 05, 2011 16:00

Zpráva Laura13 "Út 25. října 2011 0:16

Nabízíme k prodeji dům s pozemkem v okrese Rebrikhinsky v Altajském teritoriu, v obci Klochka. V blízkosti borového lesa, jezera. Není drahé, je možné počítat matkapitalom.

The Taissimo Post »Út 25. 10. 2011 10:44

Zpráva nichika »W 25.10.2011 17:29

Zpráva Laura13 "Út 25.10.2011 19:05

Nabízíme k prodeji dům s pozemkem v okrese Rebrikhinsky v Altajském teritoriu, v obci Klochka. V blízkosti borového lesa, jezera. Není drahé, je možné počítat matkapitalom.

Post rusl @ n @ »Čt Jan 19, 2012 11:39

V roce 2004 jsem porodila své druhé dítě, v porodnici jsem si vzala jen dodávku, jednorázové tričko, čepici na hlavě a kryty bot. A teď je každému řečeno, aby si koupili punčochy.

Příspěvek Olga-O'K »Čt 19.ledna 2012 18:52

Zpráva Mary-g »Čt 22. bře 2012 22:59

Zpráva Tanyushushechka »Po 26. března 2012 23:57

Zpráva Lady v černém »Út 27.března 2012 10:26

Poselství Mary-g »Út 27.března 2012 16:42

Tanyushushechka, a proč na císařských kompresních punčochách?

Přidáno po 4 minutách 32 sekund:

Dámy v černém, tyto punčochy jsou tak odlišné ve struktuře, že doutníky, které jsem měl na sobě, když byly první B. z gumy, nejsou jako žádné nylonové / kapronové obvazy, na oblékání jsem použil gumovou rukavici, jinak to nebylo možné. vyrovnat se s nimi kvůli pružnosti.

Poselství Lady v černém »Út 27.března 2012 17:22

Zpráva Mary-g »Út 27.března 2012 18:35

Dáma v černém, ano, myslím také na léto, co mám dělat? naposledy, co jsem jel na podzim-zima-jaro, bylo snazší je nosit pod kalhoty.

http://forum.sibmama.ru/viewtopic.php?t=493631start=30

Kompresní punčochy, Relaxsan (M) t

  • Přeprava
  • Platba
  • V hotovosti
  • Visa / Mastercard
  • Prostřednictvím bank

Klíčové vlastnosti

Popis

Antikonolické (kompresní) punčochy pro porod s elastickou kompresní třídou Relaxsan ® Medicale 1 s otevírací špičkou, tlak 18-23 mm. Hg Čl. navrženy speciálně pro prevenci trombotických komplikací během porodu a po porodu a pro ztrátu vaskulárního tonusu dolních končetin (hypotenze), s spinální anestezií a také s chirurgickým zákrokem, včetně císařského řezu.

Otvor pod prsty vám umožňuje kontrolovat krevní oběh nohou. Punčochy jsou dobře a rychle nasazené, netvoří záhyby.

Barva: bílá.
Velikost: S-M-L-XL.
Složení: 82% polyamid, 18% elastan.

Měření tabulky umožňuje nejpřesněji vybrat požadovanou velikost.

Jak nosit kompresní punčochy:

  1. Opatrně sestavte punčochu od vrcholu k patě.
  2. Vložte nohu do části punčochy odpovídající patce.
  3. Upevněte patku a patu správně na nohu.
  4. Pomocí dlaní rukou, jemně, s malým úsilím, natáhněte punčochy z kotníku na koleno.
  5. Opakujte to samé pro druhou nohu.
  6. Opatrně rozložte punčochu do třísla, s výjimkou zkroucení. DŮLEŽITÉ - punčochy nikdy netahejte na silikonový proužek, protože by mohly být poškozeny a punčochy nedrží.
http://pora-v-roddom.ru/product/chulki-dlya-rodov-relaxan-m

Punčochy proti varixům Relaxsan

Punčochy truchlí, rychle natažené nahoru (foto punčochy, silikonová základna, + rady, jak si vybrat řešení kompresních punčoch)

Bylo třeba koupit kompresní punčochy, stejně jako postup skleroterapie, který byl podrobně popsán zde. Samozřejmě bylo možné použít Elasic obvazy, je to levné, ale nepohodlné, a to vyžaduje čas, trpělivost a dovednosti, aby je zvedl, a to by bylo třeba udělat každý den. Rozhodl jsem se koupit kompresní punčochy, volba padla na ochrannou známku Relaxsun.

Koupil jsem si bílé punčochy, kompresi druhé třídy, jak doporučil lékař.

Při výběru punčoch je důležité provádět měření na třech místech: na samém dně nohy u kamene, pod kolenem a nad kolenem.

V souladu s tím zvolte velikost kompresního prádla.

Rozměrová mřížka je prezentována ve čtyřech velikostech - S, M, L, XL.

Podle mých měření přišla velikost S.

Složení: 84% polyamid, 16% elastan.

Jelikož jsou kompresní punčochy velmi těsné, musíte je nosit v horizontální poloze, aniž byste museli vstávat z postele.

Punčochy Relaxsun mají silikonový pimply základ, pevně držet. Stále jsem je však občas musel vytáhnout, když se uklouzli.

Po jejich každodenních dvoutýdenních ponožkách se pružina nahoře trochu natáhla (viz foto). Bílá barva je také značková.

Obecně platí, že pokud není na výběr a punčochy jsou potřeba pouze po určitou dobu, můžeme si to vzít. Obecně s nimi nejsem spokojen.

tyto punčochy jsou moji spasitelé

Koupil jsem si tyto punčochy, když jsem byl těhotný, protože dědičná křečové žíly si v tomto období povšimla. A nejen žíly byly narušeny, ale bolest v nohách. Zastavila se na punčochách, protože pro těhotnou ženu to bylo nejvhodnější, takže žaludek byl bez žvýkaček a že po nich bylo možné chodit po těhotenství. Ale během těhotenství jsem v nich nemohla chodit, po několika obvazech jsem začala pociťovat bolest v žaludku se stahy, pak jsem už byla v osmém měsíci, opravdu mě děsila a už jsem je nenosila. Spojuji to s punčochami, protože však ovlivňují krevní oběh, a jakmile jsem je přestal nosit, už žádná taková bolest nebyla (nepočítá narození). Obecně, chci říci, že během těhotenství takové punčochy a punčocháče, musíte nosit opatrně, ne všechno je vhodné. Po těhotenství jsou však tyto punčochy moji záchranáři, protože někdy se mi strašně bolestí nohy, nemusím nic říkat o žilách (mám jen 26 let) a po dni punčoch se moje nohy na dlouhou dobu ubližují. Snažím se je nosit častěji, aby žíly také nepůsobily. Koupil jsem si punčochy černé, jsou dost pěkné a myslím, že je nepravděpodobné, že by se odlišovaly od obyčejných. Proto mohou být nošeny nejen doma a pod kalhotami, ale také se sukní nebo šaty. Další plus poznamenal: oni dávají více krásný tvar k nohám, tak že oni jsou těsní a kreslit tam kde je to nutné. Pouze zde všechny stejné punčochy, když nosí, budou pravděpodobně pohodlnější.

Je-li možnost volby, je lepší koupit jiné.

Jednou jsem měl punčochy této firmy druhé třídy komprese. Obecně platí, že jsem koupit první třídu, ale v uvolněné pleteniny s kompresí 18-22 mm Hg. Čl. Připadalo mi to příliš tenké, tvrdé a nepříjemné na dotek, jako sklo. Obecně platí, že absolutně dojem a inspiroval důvěru. Punčochy druhé třídy komprese stejné společnosti byly pevněji, měkčí, to znamená. Koupeno. Oblečený tak snadno, ale během dne se plazili, sešli v záhybech a silně stiskli nohu. Tolerovala a nosila několik týdnů, dokud jí na patě nezačala šíp. Šité. Po několika dnech šla druhá šipka na druhé patě. Jsem v šoku! To se ještě nestalo. Často si kupuji punčochy Tonus Elast (nechte si o nich zde přečíst), jsou mnohem lepší. A výběr je přesnější (měřením obvodu nohy a ne výškou / váhou jako v relaxanu). Ale v tu chvíli to nebyla moje velikost. Tak to dopadlo ((

Relaxax je můj zachránce

Přečetl jsem si recenze a rozhodl se přidat vlastní. Relaxsan nosit pravidelně, vyzkoušel a ponožky a punčochy a punčocháče. Byl jsem velmi potěšen, opravdu zmírnit otok a pocit těžkosti v nohou. Nosím je jen pro práci. Toto je moje spása! Jejich životnost je poměrně dlouhá, určitě si vezmu půl roku nebo ještě více. Dojmy jsou pouze pozitivní. Na doporučení doporučuji, abyste si zakoupili několik balíčků, čímž vyprší jejich životnost.

http://xlebez.ru/chulki-antivarikoznye-relaxsan/

Bílé lékařské punčochy pro porod s otevřeným toe ™ Relaxsan

Léčba, anti-embolic punčochy pro porod Relaxsan Medicale RLX M2370A jsou šité ze speciální, prodyšné tkaniny s antibakteriální složkou Sanitized, která udržuje vaše nohy čerstvé během dne. Punčochy zajišťují rozložení tlaku podél ramen 18-23 mm. Hg Čl. (I třída komprese) a otevřená špička umožňuje kontrolovat krevní oběh nohou. Kompresní punčochy pomohou překonat stagnaci krve v žilách a zajistí její řádný odtok, čímž se sníží riziko vzniku krevních sraženin.

Složení: 82% polyamid, 18% elastan.

Indikace: žilní insuficience, křečové žíly, porucha krevního oběhu dolních končetin (pacienti upoutáni na lůžko), operace, porod, nadváha atd.

Kontraindikace: exsudativní dermatitida, gangréna, arterioskleróza, plicní edém, těžké srdeční selhání, otevřené rány, individuální intolerance k materiálům používaným ve výrobě.

Použití: před porodem, během porodu a po porodu.

Jak nosit anti-embolické punčochy:

1. Opatrně sestavte výrobek shora dolů.
2. Vložte nohu do části výrobku odpovídající patce.
3. Správně upevněte špičku a patu výrobku na nohu.
4. Pomocí dlaní rukou, jemně, s malým úsilím, natáhněte výrobek z kotníku na koleno. Výrobek nikdy netahejte za horní gumu.
5. Opakujte to samé pro druhou nohu.
6. Produkt opatrně rozdělte do třísla, vyjma kroucení. DŮLEŽITÉ - pokud se jedná o punčochy, nikdy výrobek netahejte za silikonový proužek, protože výrobek může být poškozen a nezůstane na vaší noze.

Tabulka velikostí, která vám pomůže:

Bílé punčochy vytvářejí tlak na nohy tak, že zlepšuje krevní oběh a snižuje otok, což znamená, že výskyt žilních onemocnění bude minimalizován.
Tento typ prádla zabraňuje tvorbě krevních sraženin v cévách. Ve skutečnosti, během vzhledu dítěte v děloze je silný tlak - žena začne cítit velké zatížení v pánvi a nohách. Trombóza, pokud jí není zabráněno, může významně poškodit zdraví pracující ženy.
Takové spodní prádlo je možné nosit po narození dítěte během prvních dvou týdnů, aby se normalizoval stav průtoku krve v nohách. V tomto období je nutné dbát na prevenci: produkt často omyjte v důsledku rychlé kontaminace.
I když je tento zdravotnický prostředek sám vyroben z přírodních a syntetických tkanin, které se liší svou trvanlivostí, je při čištění nutné dodržet řadu určitých podmínek. Nelze jej například prát v příliš horké vodě, stlačit nebo tvrdě otřít. Prací prostředek je také vybrán jako speciální: prášek pro jemné materiály, gel pro dětské oblečení nebo tekuté mýdlo.
Potřebujete punčochy pro porod? Můžete si je koupit v našem obchodě.

http://motherhouse.ru/products/relaxsan-m2370a-agh

Kompresní punčochy Relaxax

Kompresní punčochy jsou určeny lidem trpícím křečovými žilami dolních končetin. Takové lékařské pleteniny nahradily zastaralé elastické bandáže. Mezi produkty tohoto segmentu patří ponožky a podkolenky Relaksan. Takovéto terapeutické dodávky lze zakoupit v maloobchodních prodejnách nebo objednat na slevách v internetových lékárnách. Druhá možnost je výhodnější pro cenu.

Indikace pro použití

Je důležité si uvědomit, že Relaxan anti-embolické punčochy lze nosit pouze po doporučení ošetřujícího lékaře. V normálním krevním oběhu jsou taková zařízení k ničemu.

Nejčastěji se doporučuje nosit kompresní úplet pro:

  • léčba a prevence trombózy;
  • odstranění otoku dolních končetin;
  • snížit únavu nohou po práci;
  • zlepšit průtok krve.

Samostatně je třeba zmínit, že Relaxan punčochy dokonale chrání stěny žil před nadměrnou expanzí během skoků v krevním tlaku.

Princip fungování anti-embolických punčoch

Se správným použitím kompresního punčochového zboží je oběhový systém značně zlepšen. Punčochy s gumičkou Relaxan ovlivňují určité části nohou s různými sílami. Obvykle je maximální tlak zaměřen v oblasti kotníků, kolem kolena se intenzita snižuje na 60-70% a na kyčle se snižuje ještě dvakrát (30%). Kvůli tomu se krev posouvá shora dolů na nohy.

Na internetových stránkách internetové lékárny si můžete koupit anti-embolické punčochy Relaksan různých typů. Jsou zde preventivní úplety (tlak do 18 mm rtuti) a zdravotnické potřeby (od 18 do 46 mm rtuti). Kromě toho existují klasické modely, s otevřenou nebo uzavřenou špičkou. Obzvláště oblíbené terapeutické příslušenství s otvory pod prsty (regulace tlaku).

Pokyny pro punčochy Relaxax

Pro dosažení maximálního efektu je nutné aplikovat kompresní oděv pro zamýšlený účel a dodržovat jednoduchá pravidla opotřebení.

  1. Nejdříve musíte sbírat úplet z vrcholu na špičku.
  2. Poté jemně vložte nohu do punčochy.
  3. Upevněte upínací přípravek na nohu.
  4. Produkt pečlivě vyrovnejte po celém povrchu nohy.

Aby nedošlo k poškození punčochy Relaxax před použitím, je žádoucí odstranit šperky z rukou a sledovat délku nehtů. Nosit antiembolický úplet by měl být po celý den (odstraněn v noci).

Hodnocení zákazníků

Punčochy Relaksan s elastickým materiálem a speciálním pásem s lepkavým elastickým materiálem jsou v naší zemi velmi populární. V síti najdete mnoho pozitivních recenzí o použití těchto pletenin.

„Punčochy Relaxax mám na sobě už rok. Lékař doporučil takové pleteniny pro prevenci žilní dilatace a trombózy. Jejich úloha terapeutických dodávek je 100%.

Chválíme kompresní punčochy a specialisty. Lékaři předepisují antiembolický dres se zavřenými zraněními nohou, pro rehabilitaci po nebezpečných zlomeninách, aby se zabránilo lymphostáze. Je důležité vědět o kontraindikacích. Nemůžete zvýšit tlak na dolních končetinách s diabetem, artritidou, kardiopulmonálním selháním, kožními defekty (dermatitida, vředy, ekzémy).

Velikost punčochy relaxax

Je velmi důležité zvolit velikost kompresního úpletu. K tomu je nezbytné přesně změřit obvod nohy přes kotník, pod kolenní čepici a průměr horní třetiny stehna.

http://zdorovovsegda.ru/chulki-kompressionnye-relaksan/

Kompresní punčochy pro porod - co je potřeba a jak si vybrat

Viz také:

Na který den přichází mléko po porodu a jak stimulovat kojení

Poporodní obvaz - co je potřeba, jak se nosí a jak si vybrat

Buscopan - svíčky během těhotenství před porodem

Dobrý den, milí čtenáři! Pamatujte si, říkal jsem vám o kamarádovi, který se rozhodl vážně řešit problém pojetí druhého dítěte? Ukazuje se, že tato záležitost se začala blíž. Kromě porodu zdravého dítěte se rozhodla udělat vše, co je v jejím silách, aby jí její porod udělala jen radost!

A bez ohledu na to, jak zvláštní to může znít, nyní existuje mnoho způsobů, že i když nedojde k „neviditelnému“ porodu, učiní to co nejjednodušší. Například, v poslední době se stala velmi populární používat kompresní punčochy pro porod. O tom vám chci mluvit.

1. Proč používat kompresní punčochy

Vzhledem k tomu, že v procesu porodu dítěte, žena v práci zažívá nejsilnější emocionální a fyzickou zátěž - je nezbytné udělat vše možné, aby se tělo po porodu co nejdříve zotavilo.

Lékařské punčochy pomohou nastávající matce zachovat zdraví nohou, protože rozšířeným jevem je expanze žil a vzhled žilní sítě na dolních končetinách po porodu.

Pokud jste měli rozšířené žíly dlouho před těhotenstvím, otázka, zda potřebujete elastické punčochy, by v zásadě neměla stát. S největší pravděpodobností Vám lékař okamžitě poradí, abyste si koupili takový kit dlouho před nástupem porodu.

Faktem je, že během porodu budou v těle probíhat hormonální změny. Například v organismu dochází ke zvýšení relaxinu. Tento hormon je přímo spojen s křečovými žilami. V boji proti tomuto onemocnění během těhotenství se často používají antembolické punčochy „relaxan“ nebo „medi“.

Můžete si prohlédnout možnosti skladování a jejich náklady, stejně jako objednat jejich doručení do nejbližší lékárny na největším portálu internetové lékárny Zdravsiti. Chcete-li to provést, přejděte na stránky, vyberte region a zjistit, které lékárny mohou dodávat punčochy. Mimochodem, doručení je zdarma.

2. Jak funguje kompresní prádlo

V zásadě působení punčoch není nic neoblomného. V dolních končetinách je obrovské množství žil. Antiembolické prádlo příznivě ovlivňuje tlak v nohou. Vzhledem k rovnoměrnému odtoku krve v dolních končetinách je významně snížena pravděpodobnost výskytu cévní mřížky na nohou.

Je to snížení tlaku na končetinách pomáhá normalizovat krev. Z toho vyplývá, že zdravotnické prádlo:

  • snižuje zátěž na nohou (dobře, není to tajemství, že s růstem břicha je obtížnější chodit, protože veškerá těžkost se hromadí v bederní oblasti a nohou);
  • pomáhá v boji proti edému (pravděpodobně jste si všimli, že při každém setkání s lékařem gynekolog kontroluje otok);
  • snižuje pravděpodobnost, že plavidla v nohách „prasknou“;
  • stimuluje krevní oběh.

Seznam může pokračovat, ale zdá se mi, že základní vlastnosti elastických punčoch jsou dostačující.

3. Jaké problémy pomohou zbavit se punčoch

Teď, když víme, jak funguje praní prádla, stojí za to hovořit o tom, co dokáže chránit proti. Kompresní punčochy:

  • zmírnit únavu dolní části tala (zejména nohy a kolena);
  • zmírnit křeče nebo výrazně snížit jejich počet;
  • vyloučit tvorbu žilní sítě, tuberkul, uzlin a žil pavouků na nohou;
  • odstranit napětí v nohách (to je známo všem těhotným ženám, někdy dokonce leží nesnesitelně kvůli skutečnosti, že nohy "zvraty").

Ukazuje se, že lékařské punčochy mohou skutečně zmírnit stav budoucí matky.

4. Co hledat při výběru punčoch

Když se budoucí matka rozhodne nakoupit elastické punčochy, okamžitě se objeví mnoho otázek: jak si vybrat punčochy, jaké punčochy potřebujete přesně v jejím případě, ať si můžete koupit punčochy bez konzultace s lékařem a tak dále. Pojďme na to přijít.

Samozřejmě bych důrazně doporučil mluvit se svým lékařem, který vám bude schopen poradit s lékařskými punčochami, které dokonale zapadnou. Ale mohu vás seznámit s kritérii pro výběr elastického prádla právě teď! Začněme

4.1. Komprese (tlak)

  • První třída (určená speciálně pro prevenci budoucích matek).
  • Druhá třída (určená výhradně lékařem, obvykle po operaci na nohou).
  • Třetí třída (pouze jmenováním specialisty, protože takové spodní prádlo je předepsáno pro léčbu křečových onemocnění).

4.2. Materiál (pružnost)

Často byste měli zvolit spodní prádlo ze syntetických materiálů. To je nezbytné pro rovnoměrný tlak.

  • Gumová nit. Punčochy s takovým krejčovstvím jsou trvanlivé a dostatečně pevné. Navíc při růstu nezpůsobují nepohodlí.
  • Vlákno z mikrovlákna.

4.3. Velikost prádla

Spodní prádlo je vybíráno výhradně individuálně, na základě ústavy budoucího rodiče, stupně stresu (možná těhotná žena pokračuje v práci na nohou nebo vede aktivní životní styl) a predispozici k žilním onemocněním.

Obvykle při výběru velikosti kompresního prádla proveďte následující měření:

  • výška a hmotnost;
  • objem kyčlí, popliteální část nohy, lýtka a kotníku (kterou část měření lze vidět na fotografii níže).

4.4. Design

No, samozřejmě! Vyberte si přesně sadu oblečení, které budete nejen pohodlně, ale také pěkně nosit!

4.5. Cena

Náklady na punčochy se liší v závislosti na jejich kvalitě, přizpůsobení, výrobci a dalších kritériích. Cena za set může být až 1000 rublů, nebo až 11 000 tisíc.

4.6. Místo nákupu

Zdravotní prádlo není vůbec vzácnou komoditou, takže máte možnost si vybrat, kde chcete koupit punčochy:

  • lékárna;
  • Ortopedické výrobky pro salóny;
  • online nakupování.

Například si můžete objednat punčochy na webových stránkách "Zdravsiti" - největší internetové lékárně v Rusku.

Jaké punčochy budou lépe specificky pro vás - ošetřující lékař bude schopen vyzvat. Nebo věřte svému vlastnímu názoru.

5. Hodnocení zákazníků

Mary:

Měl jsem takové punčochy. Celkový dojem: normální. Opravdu jsem se nezachytil. Ale ve skutečnosti nemám takový problém, nosila jsem ho pro prevenci.

Půvabné:

Koupil jsem si punčochy, lékař mi předepsal ze zdravotních důvodů - nohy jsou bolavé a byla zde vysoká pravděpodobnost křečových žil. Ale vzal jsem si drahé, ne za 3000 rublů. Nemoc prošla, celé těhotenství prošlo s lehkostí.

Julia:

Také jsem si vzala na profylaxi, nosila jsem ji jen v posledním trimestru. A co si myslíte? Natáhli se tak, že vůbec nebyla žádná komprese! Již podruhé už nejsou vhodné, potřebujeme nové. I když jsem vzal nejlevnější...

Vážení čtenáři, období těhotenství je skvělý čas. Každá žena by měla cítit radost, kterou cítí nastávající matka.

Víme však dobře, že období chtějí porodit co nejdříve, protože poslední měsíce před narozením se někdy zdají nesnesitelné. Pokud vaše nohy bolí, neměli byste se každou noc kroutit. Někdy je snazší utrácet peníze jednou a klidně spát.

Podívejte se na video o kompresních punčochách k porodu zde:

A zde je video o tom, jak nosit kompresní punčochy:

A rozloučím se s tebou, ale víš, že ne na dlouho? Vrátím se! Bye bye!

Nyní čtou:

Rodný list - jak ho získat a na co je

Ahoj, milí čtenáři! Myslím, že doslova každá těhotná žena myslí na budoucnost...

http://maminyzaboty.com/kompressionnye-chulki-dlya-rodov.html

Kompresní punčochy Relaxsan: recenze o spodním prádle

Pro udržení tónu krevních cév se doporučuje, aby pacienti s křečovými žilami kupovali kompresivní punčochy Relaxax. Pod vlivem vnějšího tlaku se zastaví proces dilatace žil v pozadí průtoku krve.

Kompresní prádlo Relaxax není jen punčochy nebo punčochové kalhoty, je to řada výrobků, které se doporučují pro žilní insuficienci. Existují modely, jak pro fair sex, tak pro muže.

Punčochy, punčochy a punčochy jsou jiné. Pokud kupujete špatné spodní prádlo, například, bude mít nedostatečný nebo nadměrný tlak, pak nebude plnit svou funkci, resp. Nošení je zbytečné.

Podívejme se, jak si vybrat správné oblečení a nosit kompresní punčochy Relaxsan. Co hledat při nákupu?

Co v tomto článku:

Indikace a kontraindikace kompresních punčoch

Korekční spodní prádlo Relaksan předepsáno jako prevence křečových žil a pro léčbu (jako součást komplexní terapie). V prvním případě se doporučuje k prevenci patologických křečových žil, pokud pacient již vyvinul cévní síť v nohou.

Třída spodního prádla, komprese, velikost, typ a model by měl být vybrán lékařem s přihlédnutím ke stadiu onemocnění, závažnosti klinických projevů. Nemůžete si koupit punčochy nebo ponožky sami, protože správná volba je velmi obtížné.

Kompresní punčochové kalhoty nebo punčochy Relaxax se doporučuje pro těžkosti v dolních končetinách, kdy se tento pocit nevyskytuje na konci pracovního dne, ale ani při malém zatížení. Údaje o použití korekčního prádla takto:

  • Opuch v oblasti kotníku nebo po celé délce nohou;
  • Vzhled cévní sítě v nohou nebo změna stěn krevních cév, v důsledku čehož se objevují na kůži;
  • Křeče v oblasti lýtka;
  • Bolest v nohách různého stupně závažnosti;
  • Trofické změny kůže;
  • Lymphostasis;
  • Prevence křečových žil;
  • Trombóza

Riziko křečových žil jsou pacienti, kteří vedou neaktivní životní styl. Jsou to pokladní, učitelé, letušky, sekretářky, řidiči atd. Nosit ortopedické punčochy Relaxax se doporučuje v každém případě, aby se zabránilo křečovým žilám.

Kompresní prádlo má následující kontraindikace:

  1. Patologie, proti kterým je redukován lumen krevních cév. Například ateroskleróza. V tomto případě povede nošení prádla k negativním důsledkům: žíly budou ještě menší, průchodnost cév se sníží, tlak na stěny se zvýší, což zhorší průběh křečových žil.
  2. Porážka kůže nohou v důsledku diabetu, ischemie tkáně. Při nošení punčoch v těchto případech je pravděpodobnost hnisavých a nekrotických lézí velmi vysoká.
  3. Dekompenzovaná forma srdečního selhání.
  4. Dermatitida různého původu.

Tažné prádlo Relaksan se vyznačuje vysokým stupněm elasticity, což umožňuje zastavit progresi křečových žil.

Punčochy neodstraňují příčinu křečových žil, ale pomáhají udržovat cévy v požadovaném tónu.

Jak si vybrat punčochy Relaxax?

Samozřejmě, mnoho pacientů chce koupit kompresní punčochy nebo punčochy levné. Ale lékaři nedoporučují šetřit na nákupu, protože prádlo se bude muset nosit každý den a levné možnosti se brzy stanou bezcennými. V důsledku toho budete muset koupit nový. Cena korekčního spodního prádla Relaksan se pohybuje od 700 do 2000 rublů. Můžete si koupit v lékárně nebo specializovaném obchodě.

Je třeba správně vybrat prádlo. Při nákupu by měla věnovat pozornost stupni tlaku na nohou, velikosti. Spodní prádlo Relaksan je rozděleno na typy: klasické, se silikonovou podšívkou na opasku, zip ve tvaru suchého zipu, otevřený plášť.

Při výběru dávejte pozor na složení. Korekční punčochy jsou vyrobeny bez izolace, to znamená, že v chladném počasí nebudou nohy ohřívat. Ortopedické punčochy mají různé kompresní třídy:

  • Třída 0. Toto prádlo poskytuje stupeň tlaku od 13 do 15 mm Hg;
  • Třída 1. Tyto punčochy vyvíjejí tlak 18-21 mm Hg. v.;
  • Třída 2. Rozsah komprese se pohybuje od 23 do 32 jednotek;
  • Třída 3. Spodní prádlo v této kategorii ovlivňuje nohy v rozmezí 34-46 mm Hg;
  • Třída 4. Více než 49 jednotek tlaku.

První dvě třídy, tj. Číslované 0 a 1, se používají jako profylaktické činidlo, protože poskytují relativně nízký tlak. Takové spodní prádlo lze zakoupit bez doporučení lékaře. Doporučuje se nosit při sedavé práci nebo naopak s nadměrnou fyzickou aktivitou.

Stupeň 2 a 3 je předepsán pro jasné křečové žíly. Doporučuje se, aby je lékař koupil, pokud má pacient prudký otok nohou, akutní bolest, viditelné uzliny na končetinách. Jsou také předepsány v období po operaci. Stupeň 4 je předepsán po operaci (nemocniční punčochy).

Při výběru punčochy by měla věnovat pozornost velikosti. Vezměte v úvahu obvod nohou v kotníku, dolní končetiny, kolena a kyčlí. Také je třeba změřit délku od nohy k kolenům a od kolena k horní třetině stehna. Tyto informace jsou nezbytné pro kontrolu stupně komprese: měl by být sestupný rozvrh zatížení rovný.

Je nutné měřit ráno, nejlépe bezprostředně po spánku, když na nohou není zatížení. Určujícím parametrem je obvod kotníku. Zbývající měření jsou nezbytná pro potvrzení velikosti.

Recenze odborníků poznamenávají, že je důležité měřit obvod stehna. Výchozím bodem je oblast popliteal. Z ní měří 25 cm (za předpokladu, že růst pacienta na 185 cm).

U vyššího pacienta (výška 180 cm +) se index zvyšuje na 30 cm.

Správné nošení spodního prádla Relaxsan

V ideálním případě by měly být nohavice hadice, punčochy, podkolenky Relaxax noseny po celý den. Odstraněna těsně před spaním. Tento požadavek se doporučuje provádět lékaře. Je nutné nosit spodní prádlo ráno - ihned po probuzení, aniž by se z postele.

Někteří pacienti se domnívají, že neustálé nošení pomocného prádla odstaví žilní systém, aby fungoval nezávisle na sobě, takže si ho vezmou, když přijdou domů. Na konci dne jsou nohy velmi unavené a potřebují podporu s punčochami nebo punčochami. Proto je lepší neopustit jejich nošení.

Lékaři doporučují koupit několik sad oblečení. Druhý pár je pro domácnost, například tenčí punčochy, bez dokončování. Spaní v úpletu není nutné. Žíly také potřebují odpočinek. Proto je lepší během spánku používat speciální polštáře, které vám pomohou spát s vyvýšenými končetinami.

Několik pravidel nošení:

  1. Pro další ochranu nohy před otřením musíte nosit ponožky.
  2. Pokuste se klečet méně, protože spodní prádlo se může v těchto oblastech protáhnout.

Vymažte ortopedické punčochy nebo punčochy podle potřeby. Neumývejte v pračce. Výrobky nelze vytlačit, silně odšroubovat a protáhnout. Pečlivě je třeba postupovat opatrně, jinak materiál ztratí svou elasticitu, respektive terapeutické vlastnosti.

Pravidla pro použití kompresních punčoch jsou popsána ve videu v tomto článku.

http://varikoz.com/informaciya/kompressionnye-chulki-relaksan.html

Jak si vybrat správné anti-embolické punčochy podle stupně komprese - přehled modelů s cenami

Anti-embolický úplet byl nedávno prohlášen kvůli zvýšení počtu případů embolie během operace nebo porodu. Antiembolické punčochy se používají při chirurgickém zákroku nebo při porodu pro antitrombotickou expozici (na rozdíl od kompresních punčochových kalhotek, které se doporučují pro trvalé nošení nebo elastické bandáže, které jsou v této situaci nepohodlné).

Co je to anti-embolické punčochy

Tento typ pleteniny se vztahuje výhradně na typ nemocnice a není určen k trvalému nošení. Elastické punčochy pro operaci produkují rovnoměrný dodatečný tlak na dolní končetiny, zabraňující vzniku exogenních nebo endogenních embolů během operace nebo porodu. Riziko tohoto efektu je, že může vést k kritickým oběhovým poruchám tkání, jejich smrti a dokonce i smrti pacienta v případě, že krevní sraženina ustoupí. Typy embolů:

  1. Vzdušná embolie. Vyskytuje se, když jsou nádoby blokovány vzduchovou bublinou. Je důležité vědět, že průnik hmoty vzduchu nebo plynu intramuskulární injekcí nevede ke kritickým důsledkům, zůstává v tkáních a nevstoupí do krevního oběhu. Mnohem nebezpečnější je vstup vzduchové bubliny do velkých nádob, přes kterou se šíří v plném rozsahu a provokuje embolii.
  2. Tromboembolie. Cévní okluze krevní sraženinou, fragmentem tukové tkáně nebo cizím tělesem, které vstoupilo do krevního oběhu a vytvořilo trombus. Podle statistik se ve většině případů trombóza vyskytuje specificky v žilách nohou. To je způsobeno zvláštností struktury žilního systému a gravitačním efektem. Během operace jsou poškozené cévy, na jejich stěnách se tvoří fragmenty srážené krve, které nevyhnutelně vstupují do krevního oběhu.

Antiembolické punčochy mají rozložený směrový tlak na celé ploše nohy. Od kotníků až po stehna tlak klesá, což vyvolává aktivní průtok krve. V procesu porodu je pravděpodobnost trombózy způsobena zvýšeným tlakem na oběhový systém. V tomto případě se používá také antiembolický úplet. Objednat a koupit punčochy pro operaci může být v jakémkoliv specializovaném internetovém obchodě nebo poštou. Antiembolické prádlo je rozděleno do tříd podle stupně komprese a určeno pro použití během hospitalizace:

  • 1 kompresní třída - generické a poporodní stadium (3-6 dnů), chirurgický zákrok po dobu nejvýše 45 minut (s pacientovou polohou pro trombózu), dlouhodobé chirurgické operace, doba resuscitace, dlouhá, nepohyblivá poloha po úrazech nebo při některých onemocněních
  • 2 kompresní třída - křečové onemocnění, přítomnost uzlů, všechny indikace týkající se první skupiny;
  • Třída komprese 3 - chronická žilní insuficience, těžké otoky nohou, tromboflebitida dolních končetin, žilní lymfatická insuficience, kompresní terapie nohou po operaci.

Venotex punčochy

Německá firma Venoteks se specializuje na kompresní a anti-embolické prádlo. Všechny výrobky jsou vyráběny podle EN ISO 13485 a v souladu s požadavky norem Ruské federace. K dnešnímu dni je tento přípravek doporučován většinou odborníků jako nejběžnější s prokázaným lékařským účinkem v zemi.

  • název: VENOTEKS THROMBO18 1A210;
  • cena: 1800 rublů;
  • vlastnosti: rozměry - S, M, L, XL; barva - bílá (neprůhledná), možnost sterilizace při teplotě 120 ° C parou nebo praní v automatické pračce při teplotě 90 ° C, třída komprese - 1;
  • Výhody: hypoalergenní, otevřená špička, barevné značení velikostí, záruka zachování vlastností při stálém nošení - 30 dní
  • Nevýhody: neschopnost použít pro lokální vředy nebo poškození nohou, standardní nošení.

Existují modely pro pacienty s obezitou, netypickou strukturou nohou nebo individuálními charakteristikami po operaci. Například:

  • název: VENOTEKS THROMBO18 1A212;
  • cena: 1800 rublů;
  • vlastnosti: rozměry - S, M, L, XL; barva - bílá (neprůhledná), sterilizace při teplotě 120 ° C parou nebo omytí v automatické pračce při teplotě 90 ° C, třída komprese - 1;
  • Výhody: hypoalergenní, otevřená špička, barevně rozlišené velikosti, záruka zachování vlastností při stálém nošení - 30 dní, vhodné pro pacienty s nadváhou;
  • Nevýhody: neschopnost používat pro lokální vředy nebo zranění nohou.

Mediven Thrombexin 18

Tento výrobce nabízí klasické nemocniční prádlo proti embolii určené pro pooperační období nebo při porodu:

  • název: Medi thrombexin 18;
  • cena: 1800 rublů;
  • vlastnosti: rozměry - S, SX, L, XL; barva - bílá (neprůhledná), schopnost prát v automatické pračce při teplotě 95 ° C, třída komprese - 1;
  • Výhody: hypoalergenní, antimikrobiální tkáň v oblasti ponožky, otvor pod prsty pro kontrolu mikrocirkulace, barevné kódování velikostí;
  • Nevýhody: neschopnost používat pro lokální vředy nebo poškození nohou, malý rozsah velikostí.

Některé modely jsou navrženy tak, aby zabránily trombóze, a to nejen v předem ošetřené oblasti nohou, ale i do pasu. Antiembolické punčochy se zapínáním na pasu Mediven THROMBEXIN 18 jsou předepisovány pro zvýšenou náchylnost k tromboembolismu nebo závažný stupeň křečových žil:

  • název: medi thrombexin 18 se zapínáním na pasu;
  • cena: 2500 rublů;
  • vlastnosti: velikosti - od X-S do XL-X; barva - bílá (neprůhledná), schopnost prát v automatické pračce při teplotě 95 ° C, třída komprese - 1;
  • Pros: rozložení fázové komprese z kotníku do pasu, hypoalergenní, antimikrobiální tkanina v oblasti prstů, otvor pod prsty pro řízení mikrocirkulace, barevné kódování velikostí, elastický pásový držák, otevřená oblast břicha;
  • Nevýhody: neschopnost používat pro lokální vředy nebo poškození nohou, malá provozní doba uzávěru.

Punčochy Sigvaris

Sigvaris se specializuje na kompresní úplet, ale v modelové řadě jsou anti-embolické modely. SIGVARIS TROMBO punčochy se silikonovým elastickým materiálem jsou klasickým nemocničním výrobkem:

  • název: SIGVARIS TROMBO na silikon;
  • cena: 2000 rublů;
  • vlastnosti: velikost –X; barva - bílá (neprůhledná), schopnost prát v automatické pračce při teplotě 95 ° C, třída komprese - 1;
  • Výhody: hypoalergenní, otevřené prsty, neutrální reakce na léčivé masti a roztoky, silikonová guma, která nepřetáhne stehno;
  • nevýhody: neschopnost použít pro lokální vředy nebo poranění nohou, jedna velikost, standardní fit.

Měli bychom také zmínit model SIGVARIS TROMBO s fixací na pás. Byl vyvinut tak, aby minimalizoval tlak na stehno, spodní prádlo je upevněno pomocí přezek:

  • název: SIGVARIS TROMBO s upevněním na pás, třída komprese - 1;
  • cena: 3000 rublů;
  • charakteristiky: rozměry - S, M, L, X-S; barva - bílá (neprůhledná), schopnost prát v automatické pračce při teplotě 95 ° C;
  • Výhody: hypoalergenní, otevřené prsty, neutrální reakce na léčivé masti a roztoky, silikonová guma, která nepřetáhne stehno;
  • Nevýhody: neschopnost použít pro lokální vředy nebo poškození nohou, standardní nasazení, slabá účinnost uchopení pásu, křehkost horního okraje výrobku, nepřiměřeně vysoká cena.

Punčochy Ergoforma anti-embolic

Společnost Ergoforma působí v rozpočtovém segmentu trhu s nemocničním úpletem, ale produkty neztrácejí vlastnosti potřebné pro terapii.

  • název: Ergoforma anti-embolic pro těhotné nebo provozní (velikost 3) bílá;
  • cena: 800 rublů (záleží na velikosti);
  • vlastnosti: možné velikosti - 1,2,3 (schéma výběru vhodné velikosti je uvedeno na webových stránkách výrobce); barva - bílá (neprůhledná), schopnost prát v automatické pračce při 80 ° C, třída komprese - 1;
  • Výhody: hypoalergenní, tkáňová žvýkačka, která nepřesahuje stehna, možnost volby tvaru a velikosti, nízká cena;
  • nevýhody: křehkost horního okraje, plně uzavřená špička.

Standardním segmentem společnosti Ergoforma je model Ergoforma 213, který je levnější než podobné výrobky jiných výrobců:

  • název: Ergoforma anti-embolic (bílá dlouhá);
  • cena: 1350 rublů;
  • vlastnosti: možné velikosti - 1, 2, 3, 4, 5 (tabulka výběru vhodné velikosti je uvedena na webových stránkách výrobce), schopnost prát v automatické pračce při 80 ° C, třída komprese - 2;
  • Výhody - hypoalergenní, elastická tkáň, která nepřesahuje stehno, možnost volby tvaru a velikosti, nízká cena, dlouhá punčocha (zavírá nohu do genitálií);
  • nevýhody - křehkost horního okraje, obtížný výběr vhodné velikosti.

Punčochy Intex

Ruská společnost Intex vyrábí širokou škálu kompresních úpletů, obvazů a podobných výrobků. Mezi anti-embolické punčochy jsou pouze 2 modely AMCh-1k a AMCh-2k (liší se v kompresní třídě).

  • název: AMCh-1k (AMCh-2k);
  • cena: 1500 nebo 2500 rublů;
  • vlastnosti: možné velikosti - S, M, L, XL; barva - bílá (neprůhledná), schopnost prát v automatické pračce při teplotě 95 ° C, kompresi 1 a 2.
  • Pros: hypoalergenní, otevřená špička, silikonová guma, umístěná na okraji výrobku, přítomnost modifikace modelu pod širokým kyčlí;
  • Nevýhody: neschopnost použít pro lokální vředy nebo poškození nohou, standardní střih, křehkost horního okraje.

Punčochy relaxsan

Firma Relaxsan (Itálie) se specializuje na kompresní úplety. Řada anti-embolic punčochy není příliš široký, ale nejběžnější model na trhu je Relaxsan Medicale Anti olmbolism ECO M2370AL (1 třída-18-22 mm). Tento výrobce je bohužel lídrem v negativních recenzích mezi spotřebiteli:

  • název: Relaxsan Medicale Anti olmbolismus ECO M2370AL;
  • cena: 1300 rublů;
  • vlastnosti: možné velikosti - S, M, L, XL; barva - bílá (neprůhledná), ponožka - otevřená, 1 kompresní třída;
  • plusy: hypoalergenní;
  • Nevýhody: neschopnost použít pro místní vředy nebo poškození nohou, standardní řez, křehkost horního okraje, rychle protáhnout.

Je také překvapující, že ve většině obchodů jsou modely komprese druhé třídy levnější než první. Tento produkt, který je vylepšenou verzí výše uvedeného:

  • název: Relaxsan Medicale Anti olmbolismus ECO M2370A;
  • cena: 1000 rublů;
  • vlastnosti: možné velikosti - S, M, L, XL; barva - bílá (neprůhledná), ponožka - otevřená, 2 kompresní třída;
  • plusy: hypoalergenní;
  • Nevýhody: neschopnost použít pro místní vředy nebo poškození nohou, standardní řez, křehkost horního okraje, rychle protáhnout.

Orto Punčochy

Druhý domácí výrobce zdravotnického úpletu předložený ke srovnání. Výroba je průměrná z hlediska ceny, ale má vysokou kvalitu. Například:

  • název: ORTO (punčochy pro porod) 602;
  • cena: 1100 rublů;
  • vlastnosti: možné velikosti - S, M, L, XL; barva - bílá (neprůhledná), ponožka - otevřená, 1 kompresní třída.
  • Výhody: hypoalergenní, vnější povlak odpuzuje vlhkost (například plodová voda);
  • Nevýhody: standardní fit, rychle protáhnout, špatně snášet praní.

V modelové řadě existuje zboží, které není spárováno s antitrombózou, tedy pouze pro jednu nohu, i když z nějakého důvodu je výrobce prodává více než pár. Například:

  • Jméno: ORTO pro operaci nebo porod, vlevo (vpravo);
  • cena: 1300 rublů;
  • vlastnosti: možné velikosti - S, M, L, XL; barva - bílá (neprůhledná), ponožka - uzavřená, 1 kompresní třída.
  • plusy: hypoalergenní;
  • Nevýhody: standardní řez, rychle protáhnout, špatně snášet praní, v oblasti nohou nejsou žádné diagnostické otvory.

Jak si vybrat punčochy antiembolické

Hlavním kritériem při volbě punčochových punčoch je velikost. To bere v úvahu všechna měření, ale klíč - obvod kotníku a délka nohy. V závislosti na vlastnostech konstrukce, úplnosti, můžete si vybrat nejvhodnější model (na trhu je jich spousta). Odděleně stojí za to specifikovat velikost příchytky v pase, když nakupujete výrobky s páskovou fixací, protože mnoho výrobců tento výrobek standardizuje.

Položky dodávky si můžete objednat a zakoupit v jakémkoliv speciálním internetovém obchodě. Doručit nákup v Petrohradu a Moskvě do 1-2 dnů. Takové produkty byste si neměli kupovat na prodej nebo s nemotivovanou slevou - nikdo nezaručuje kvalitu a hypoalergennost od neznámých výrobců. Kromě toho existuje možnost koupit falešný, bez ohledu na to, jak atraktivní cenu.

Kromě velikosti je třeba pamatovat na možnou nesnášenlivost materiálů, z nichž jsou výrobky vyráběny. Třídu komprese předepisuje pouze lékař. Nezávislý výběr může zhoršit stav sevřením tkání nebo naopak - nedávají nutný tlak na cévy. Nezapomeňte si vybrat, zda mají punčochy antiembolické s otvory v noze a otevřené prsty, takže můžete určit kvalitu mikrocirkulace krevních cév a vyhnout se výskytu plísňových onemocnění a parazitů.

Video: jak vybrat správné kompresní punčochy

Recenze

Tatyana, 42 let

Koupil jsem pooperační punčochy Medivhen thrombexin 18 v Moskvě (na doporučení internetu, protože to byla nepříjemná zkušenost s relaxan - nechutná kvalita). Trvala téměř 3 týdny. Myje se mýdlem, i když štítek říká, že můžete bezpečně hodit do stroje na 90 stupňů (měl jsem strach, byly drahé).

Povinnost porodit nosit punčochy proti embolii. Rozhodl jsem se koupit kompresní punčochy pro operaci. Cena není potěšena - 1700 rublů, ale nebylo tam kam jít. Varianta Orto byla lepší, ale nezapadala do velikosti. Nosil je jen 5 dní, takže odešel do budoucnosti. V důsledku toho byla moje matka pro operaci užitečná.

Když jsem porodila druhou, koupila jsem spodní prádlo Relaksan. To je hrozné. Už druhý den ležení po císařském řezu se žvýkačka začala kroutit (i když tiše leží). Nejdřív se otočili a pak se začali měnit v těsný válec. Do konce prvního týdne praskla pravá guma a přestal se potápět, bylo nutné si koupit Ergoform.

http://sovets.net/12228-chulki-antiembolicheskie.html

Více Článků O Křečových Žil

Těhotenství je tradičně zvýšeným rizikovým faktorem pro rozvoj křečových žil. Výskyt rozšířených žil u žen do 90% případů se vyskytuje v časných stádiích těhotenství a blíže k porodu dochází k významnému nárůstu průměru femorální a velké safenózní žíly.