Komprese punčochy a těhotenství

Mobilní aplikace "Happy Mama" 4.7 Komunikace v aplikaci je mnohem pohodlnější!

Nosil od května téměř do září. Celé léto. Bylo to velmi horké. Ale bez nich jsem měl silné křečové žíly.

Nad punčochami nic nenosil? Punčochy znamenají

Ne Celé léto jsem šel v šatech a punčochách. Bylo to velmi horké.

Měla také pár měsíců a oblékla si speciální rukavice.

Stojí za nákup? Nabídli mi včera, pokrčil jsem rameny, pódium, které už mám zkušenosti a že tam nebudu táhnout, ale ukázalo se, že všechno není tak jednoduché (((

Ujistěte se, že koupit moje bez nich není možné vytáhnout.

http://www.baby.ru/blogs/post/1276915429-1276504183/

Narodil se někdo v kompresních punčochách?))

žádné takové punčochy není snadné nosit, a to zejména s paunch. můj manžel mě nosil.
Měla jsem dokonalé opláchnutí, i když jsem měla v nich den, a nosila jsem se později v porodnici pro profylaxi, střídavě s obvyklými zdravotnickými čipkami.

takže, až příště budu nosit od 15 týdnů, uvědomil jsem si... a když se žíly pokečou, je pozdě, zpráva byla změněna uživatelem dne 04/24/2012 v 14:39

Manžel je jistě dobrý, který pomůže. No, je to lepší v porodní komoře, kdy chceš.
protože musíte přežít klystýr před narozením, a abyste se vyhnuli pochopitelným následkům, je lepší ho nosit po natažení nohou na gauči po dobu 15 minut před stáním, nenosit

vzal se mnou do nemocnice. ale nějak neměl čas nosit. Ano, a upřímně řečeno, v nich bych nebyl pohodlný.

Ano, je důležité, pokud si koupíte, pak se nejprve musíte poradit s lékařem - jaký stupeň komprese potřebujete koupit

http://www.u-mama.ru/forum/waiting-baby/pregnancy-and-childbirth/416147/2.html

Nasadil někdo na punčochy na porod?

Řekni mi, prosím, kdo použil (používal někdo vůbec?)

Situace: Mám předispozici na křečové žíly, a teď se stala oteklou. Máma důrazně doporučuje speciální punčochy (dobře, na kurzech o nich mluvil dobře). Vypadalo to, že jsou každodenní a speciální pro porod

Ve skutečnosti existují dvě otázky:
1. Je možné nyní nosit speciály a pak je jen umýt (mohou je podle instrukcí dezinfikovat párou) a znovu je dát na X-den, nebo mohou lékaři "nehygienických podmínek" nedovolí?
2. Je těžké je nasadit, bude to skutečně v nemocnici?

Cena každého páru je docela slušná, plus "každý den" dvakrát až třikrát dražší. Samozřejmě je to krásnější, ale za oknem je zima a kromě konzultace nemám moc, abych jim teď ukázala%)

http://deti.mail.ru/forum/v_ozhidanii_chuda/beremennost/kto_nibud_nadeval_chulki_na_rody/

Sibmama - o rodině, těhotenství a dětech

Kompresní punčochy pro porod

  • Na stránku:

Zpráva Ksyusha11 »Po 13. června 2011 12:21

Zpráva Aquarelle »Po 13.června 2011 12:35

Zpráva Indie »Po 13. června 2011 14:03

Zpráva od Ksyusha11 »Po 13.června 2011 14:32

Zpráva Akvarel »Po 13.června 2011 17:00

Zpráva Yljasha »Po 13. června 2011 19:48

Vzal jsem si kompresní punčochy a v 1 těhotenství a teď, při porodu je to nejlepší pro všechny z nich! a kdo má již problémy a od koho je vše dokonalé, že žíly nevycházejí, jsou také potřeba, v 1. porodnici pro porodnice se doporučuje každému, jsou potřební jak při přirozeném porodu, tak při COP
v 1 B jsem měl Orto firmy, jsou levnější než Venotex, pak mě něco stálo do 700 r (2008)
Teď jsem si vzal Venotex sám, v Solveige je to opravdu velmi drahé, že jsem prošel společným podnikem zde: http://forum.sibmama.ru/viewtopic.php?t=305922
V zásadě, speciální obvazy (v lékárně do 150 r) půjdou na dodávku pro rodzala nebo na COP, stejně jako obvazy, stejně, punčochy jsou bílé, a jsou také levné.
šaty a ty ostatní, což znamená a obvazy a kompresní punčochy Venoteks nebo Orto, v poloze na břiše, je škoda si lehnout před oblékání po dobu 20 minut a ne dostat se do šatů

Přidáno po 8 minutách 33 sekund:

Punčochy Venotex stojí asi 900r. Třída komprese 1 (18-21 mm Hg), která je nezbytně nutná pro těhotenství a může být dodána během porodu, ale obecně má Venotex speciální punčochy proti OE MBOLIC, ty jsou přímo k dodání do 700r, ale jdu rovnou v těchto Venoteks, které budu nosit teď, umývám je úhledně pro porod (pokud je 1 komprese, mít lepší béžovou barvu, v černém pro porod, protože to není tak dobré, pak lékaři říkají prodeje)

Post nat ter »W. 14.6.2011 14:35

Ksyusha11

Nosil jsem venotex punčochy od 7 měsíců a také jsem jim porodil, a dokonce i po narození jsem měl ještě nějaký čas, kvalita byla dobrá, pomáhali v pohodě, je mi moc líto, že jsem je nekupovala od samého počátku těhotenství, mláďata byla velmi bolestivá jak začala nosit všechny tyto příznaky zmizely, po celou dobu se nevytvořil žádný úder ponožek. Pravda je velmi obtížné nosit, a to pouze v lékařských rukavicích a vybrat správnou velikost. A cena se ospravedlňuje.

Zpráva Ksyusha11 »Út 14.6.2011 23:09

Zpráva Olga Z. "čt 16.6.2011 17:02

http://forum.sibmama.ru/viewtopic.php?t=493631

Kdo se ohnul v kompresních punčochách?

Špatná otázka. Pěstují ne v tom, co běžíte každý den, ale ve speciálních nemocničních punčochách.
Mají svůj vlastní stupeň komprese, nižší než u běžných, aby se zabránilo žíhání žíly v poloze na břiše.
A otevřená špička, takže jsou hřebíky viditelné (podle nich se určuje stav).
A prodávají se zabalené sterilní, takže infekce nesklouzne.
A oni jsou potřební nejen pro porod, ale také po všechny dny v nemocnici, protože žíly ještě nebyly obnoveny, dokonce náchylné k prevenci stáze.
Jak jsou obarveny krví - nikdo neví předem.

Na základě tohoto - rodit pouze ve spec. HOSPITAL punčochy. Je-li ropucha udušení, koupit venotex levnější nebo alespoň elastické obvazy, nechte porodní asistentky perebintuyut nohy - levné a vztek.

Špatná otázka. Pěstují ne v tom, co běžíte každý den, ale ve speciálních nemocničních punčochách.
Mají svůj vlastní stupeň komprese, nižší než u běžných, aby se zabránilo žíhání žíly v poloze na břiše.
A otevřená špička, takže jsou hřebíky viditelné (podle nich se určuje stav).
A prodávají se zabalené sterilní, takže infekce nesklouzne.
A oni jsou potřební nejen pro porod, ale také po všechny dny v nemocnici, protože žíly ještě nebyly obnoveny, dokonce náchylné k prevenci stáze.
Jak jsou obarveny krví - nikdo neví předem.

Na základě tohoto - rodit pouze ve spec. HOSPITAL punčochy. Je-li ropucha udušení, koupit venotex levnější nebo alespoň elastické obvazy, nechte porodní asistentky perebintuyut nohy - levné a vztek.

http://eva.ru/pregnancy/messages-2168018.htm

Kompresní punčochy během porodu

Stále více žen dává přednost punčochám, chodit do nemocnice. A nejde o svůdné prádlo - ne, tyto punčochy jsou navrženy tak, aby se předešlo problémům s žilkami nohou. Jedná se o speciální kompresní úplet.

Kompresní punčochy během porodu

Kompresní spodní prádlo je speciální zdravotní prádlo, které vyvíjí tlak na lidské tělo, aby se zabránilo vzniku otoků a zlepšila se cirkulace v žilách. Je vyroben z přírodních a syntetických vláken - bavlny, nylonu, elastodenu. Takové spodní prádlo je silnější a silnější než běžné nylonové výrobky, používá se pro terapeutické a profylaktické účely. Kompresní punčochy a punčochové kalhoty jsou navrženy tak, že tlak klesá zdola nahoru, to znamená, že krev se pohybuje více a snadněji od nohy směrem k srdci. Kompresní úplet může být použit pro terapeutické i profylaktické účely.

Během porodu jsou cévy ženského těla extrémně přetíženy. Toto napětí je zvláště nebezpečné pro cévy nohou a krevní sraženiny se mohou tvořit v hlubokých žilách dolních končetin. Přítomnost takových krevních sraženin vyvolává výskyt trombózy nebo tromboflebitidy, nebezpečných onemocnění s negativními následky, dokonce i smrti. Kompresní punčochy jsou určeny ke snížení těchto rizik:

  • tlak, který je rovnoměrně rozložen po celém povrchu nohou, pomáhá zajistit rovnoměrný průtok krve; konstantní tlak má pozitivní vliv na stav nádob;
  • tlak v cévách se zvyšuje, což snižuje šanci na krevní stázu;
  • Kompresní prádlo chrání nádoby před možným přetížením během práce.
Vzhled cévní sítě v nohou je jedním ze symptomů problémů s žíly a cévami.

Namísto speciálních punčoch se někdy používají elastické obvazy, které větrné nohy od nohy do třísla - plní podobnou roli. Elastická bandáž je levnější než spodní prádlo, ale během porodu se může uvolnit, navíc je obtížné zvolit správný stupeň tlaku na nohy, takže pokud existuje důkaz, je lepší koupit punčochy.

Dokonce i malé výkyvy tlaku v cévách mohou způsobit jejich oslabení a projevení cévní sítě v nohou, což nejenže nevypadá velmi pěkně, ale také ukazuje počáteční stupeň křečových žil. Aby se tomu zabránilo, člověk by neměl zanedbávat doporučení lékaře, pokud radí používat kompresní prádlo, a pokud toto téma nevznesl - pak se zeptejte na opatření, která zabrání problémům s žilkami nohou.

Video: proč potřebujeme punčochy k porodu

Potřebují je všichni používat

Mnoho žen věří, že kompresní spodní prádlo během těhotenství a během porodu je vyžadováno pouze pro ty nastávající matky, které již mají problémy se žílou. Ve skutečnosti flebologové - lékaři, kteří se zabývají venózními patologiemi - doporučují použít je jako profylaktikum, aby se zabránilo křečovým žilám, tromboflebitidě, trombóze a dalším žilním patologiím. To je zvláště důležité, pokud má těhotná žena následující příznaky:

  • pavoučí žíly na nohách;
  • otok dolních končetin;
  • pocit únavy nebo bolestivé nohy;
  • křeče v lýtkových svalech;
  • křečové žíly;
  • chronická venózní insuficience;
  • trombóza;
  • venózní ekzém a / nebo dermatitida.

Je možné nosit punčochy, které se nosily během těhotenství

Kompresní prádlo je rozděleno do 4 tříd, v závislosti na tlaku. Správně zvolit třídu prádla pro těhotnou ženu by měla být odborníkem, v závislosti na závažnosti jejích problémů s žíly. Pokud v době porodu umožňuje stav ženského cévního systému použití stejných punčoch, které měla na sobě během těhotenství, pak je zcela povoleno nosit. Ale stojí za to připomenout, že sterilita je jednou ze základních podmínek oblečení používaného při porodu, takže punčochy by měly být důkladně umyty před odchodem do porodnice.

Pletený úplet by měl být pečlivě a opatrně promýván jemným pracím práškem a vždy pečlivě oplachován v čisté vodě. Nedoporučuje se odšroubovat nebo zmáčknout prádlo, protože to může zkazit jemnou strukturu vláken, je lepší je sušit v rovné formě na vodorovném povrchu.

Potřebujeme punčochy pro císařský řez

Pokud je potřeba punčochy při přirozeném porodu zcela transparentní, pak otázka, zda je prádlo potřeba během císařského řezu, mnoho zaměňuje. Důvodem, proč jsou kompresní punčochy s touto metodou porodu také důležité, je to, že císařský řez je abdominální chirurgie a během ní dochází k dalšímu zatížení cév. Při provádění takové operace žíly expandují a žena je dlouhodobě v horizontálním stacionárním stavu, což může vyvolat nástup tromboembolie. Těhotná žena má navíc anestézii, jejíž složky mohou nepříznivě ovlivnit celý kardiovaskulární systém jejího těla.

Typy, třídy a velikosti kompresního spodního prádla

Kompresní úplet pro dolní končetiny může být 3 typů:

  • golfová hřiště - dosahují pouze poloviny stehen, se používají pouze během těhotenství a pouze v případech, kdy problémy s žilkami a cévami neovlivňují horní končetiny; při nošení se zvyšuje tlak na boky;
  • punčochové kalhoty - jsou nežádoucí pro použití po delší dobu těhotenství, protože působí na břicho; kromě toho ze zřejmých důvodů nemohou být použity při porodu;
  • punčochy - nejlepší volba kompresního prádla, rovnoměrně rozložit zátěž z nohou do třísla, chrání nádoby po celé délce nohou.

Fotogalerie: typy kompresního prádla pro nohy

Lékařské prádlo je rozděleno do 4 tříd komprese v závislosti na tom, kolik tlaku působí na nohy:

  • Třída 1 - stlačení nepřesahuje 23 milimetrů rtuti; doporučeno pro raná stadia žilního onemocnění, charakterizované tendencí k tvorbě edému, cévních hvězdiček, unavených nohou; může být použit jako profylaktický prostředek proti křečovým žilám během těhotenství;
  • 2 třída - tlak je v rozmezí 24–33 mm; používané v počátečním stádiu křečových žil u těhotných žen, pro prevenci hluboké žilní trombózy nohou, při akutní tromboflebitidě;
  • Stupeň 3 - stlačení nepřesahuje 45 mm Hg; používá se pro mírné a těžké stupně vaskulárních a žilních lézí, pro varikozity komplikované trofickými poruchami, pro hlubokou žilní trombózu a lymfatickou insuficienci;
  • 4 třída - tlak je vyšší než 50 mm; doporučeno pro použití v případě vrozených anomálií oběhového a lymfatického systému, s vážným porušením průtoku lymfy.

Speciální punčochy pro porod jsou rozděleny do samostatné třídy. Komprese v nich je rovnoměrně rozložena po celé délce výrobku. Další charakteristickou vlastností je otevřená špička, která umožňuje porodníkovi během porodu určit správný oběh podle typu prstů. Je žádoucí je nosit při porodu, ale pokud není možné zakoupit punčochy této třídy, můžete po konzultaci s flebologem použít lékařské.

Chcete-li určit správnou velikost kompresního spodního prádla, musíte provést několik měření, protože dobře zvolená velikost je důležitá pro správné rozložení tlaku - příliš malé punčochy budou příliš tahat za nohu a velké nebudou vytvářet potřebnou kompresi. Měla by být provedena následující měření:

  • obvod holeně v nejužším místě poblíž kotníku;
  • obvod holeně v nejširším místě kaviáru;
  • obvod kyčlí ve výšce 25-30 cm nad kolenem;
  • pro golf - délka nohy od paty po koleno;
  • pro punčochy - délka nohy od paty po tříslo;
  • pro punčochy - obvod pasu a boků.

Video: jak měřit kompresní punčochy


Kompresní prádlo by mělo být pečlivě vybíráno tak, aby všechna měření byla prováděna pečlivě a se správnou polohou těla

Každý typ kompresního oděvu má svou vlastní tabulku velikostí. Dáváme stůl velikostí pro punčochy - nejběžnější terapeutický úplet, který se používá při porodu.

Tabulka: velikosti kompresních punčoch

Video: jak si vybrat kompresní prádlo

Podmínky používání a péče

Kompresní úplet vyžaduje pečlivou a pečlivou péči, protože neopatrné zacházení může poškodit jeho strukturu, natáhnout elastická vlákna a zničit léčivé vlastnosti.

Vzhledem k tomu, že lékařský oděv musí být používán každý den, je rychle znečištěný a je třeba ho denně umýt. Je důležité dodržovat pravidla praní, aby nedošlo k jejich poškození:

  • Nepoužívejte příliš vysokou teplotu vody;
  • je nutné chránit spodní prádlo před silnými deformacemi - třením a rotací;
  • Před praním je třeba odstranit šperky z rukou, protože by mohly poškodit tkaninu.

Měli byste si vybrat speciální produkty pro jemné praní:

  • tekuté mýdlo;
  • Prášek nebo gel pro dětské oblečení;
  • prášek nebo gel pro jemné tkaniny bez chloru.

Je nežádoucí používat:

  • prací prášek - mezi nitěmi pleteniny a rozbitím její struktury se nemohou dostat rozpuštěná zrna prášku;
  • prací mýdlo - mastné kyseliny v jeho složení agresivně ovlivňují úplet.

Fotogalerie: Kompresní prádlo produkty

U terapeutického úpletu se doporučuje mytí rukou při teplotě nepřesahující 40 ° C. Jedná se o šetrnější možnost čištění ve srovnání s praním v pračce. Správné pořadí praní:

  • mycí prostředek zřeďte v teplé vodě;
  • namočte oblečení po dobu 10-15 minut;
  • jemně ji omyjte, aniž by bylo nutné příliš mnoho tlaku a / nebo tření;
  • opláchněte v čisté vodě 2–3 krát;
  • Nepoužívejte bělidla, oplachy, změkčovadla tkanin ani jiné přísady.

V případě praní v pračce, pokud je to povoleno pro určitý kus prádla, je třeba nastavit režim „ruční praní“ nebo „jemné praní“. V tomto režimu se voda neohřívá nad povolenou teplotu. Spřádání v tomto případě by mělo být vypnuto, protože během odstřeďování, a to i při nízkých rychlostech, je struktura zdravotnického úpletu narušena. Také se nedoporučuje umýt kompresní oděv jinými oděvy.

Suché punčochy by měly být na dobře větraném místě, mimo dosah topných zařízení a před přímým slunečním zářením. Pro sušení musí být rozloženy na vodorovném povrchu na tkanině, která dobře absorbuje vlhkost. Je zakázáno sušit oblečení pod závěsem. Při praní zdravotnických a fyzikálních účinků by mělo být minimální

Dobrá komprese pleteniny není levná, takže ženy jsou často znepokojeny tím, zda mohou být koupeny z rukou nebo převzaty od přátel. Je důležité si uvědomit, že terapeutický a profylaktický účinek prádla závisí na jeho stavu, přesné velikosti a kompresní třídě. Pokud jsou poslední dva body poměrně snadné sledovat, protože jsou uvedeny na obalu, je již obtížnější se ujistit, že o pleteninu bylo pečováno v souladu se všemi pravidly. Kompresní punčochy - věc docela rozmarná a snadno spadající do havarijního stavu, což je obtížné posoudit podle jejich vzhledu. Nákup nebo užívání již použitých punčoch je proto pouze tehdy, pokud jste pevně přesvědčeni, že jste o ně pečlivě pečovali. Záleží také na tom, jak dlouho je hostitelka nosena předchozí milenkou, protože punčochy některých společností po několika měsících používání ztrácejí své kompresní vlastnosti.

Kdy mohu střílet po porodu

Doba potřebná k nošení kompresních punčoch po porodu závisí na dvou faktorech:

  • způsob doručení;
  • žilní stav ženy před porodem a po porodu.

Pokud se dítě narodilo přirozeným způsobem, a v nepřítomnosti mladé matky křečových onemocnění, zvýšené srážlivosti krve a kardiovaskulárních problémů, pak punčochy stačí na nošení po dobu 3-7 dnů.

Po císařském řezu se toto období zvyšuje a je 2-3 týdny, s prvními dny, kdy jsou nošeny, bez odstranění. Je tomu tak proto, že i po skončení operace zůstávají složky anestézie v krvi ženy, které mají vazodilatační účinek.

Pokud žena byla diagnostikována s problémy s žilkami, pak se doba nošení punčoch po porodu zvyšuje. Přesné období, během něhož je žádoucí nosit punčochy během dne (jak je žádoucí je v noci odebírat) by mělo být řečeno lékařem flebologem, který pacienta sleduje.

Srovnávací charakteristiky kompresních punčoch po porodu různých firem

Na trhu kompresního spodního prádla najdete výrobky pro téměř každý vkus, barvu a tloušťku peněženky. Při výběru společnosti je velmi snadné se zmást, takže pro vizuální srovnání poskytneme srovnávací tabulku punčoch z nejznámějších výrobců zdravotnického úpletu.

http://budumamoi.com/poleznoe/chulki-dlya-rodov-kompressionnyie.html

Kompresní punčochy pro recenze porodů

Skupina: Uživatelé
Zprávy: 120
Pověst: 0

Děkuji: 55 krát
Registrace: 8.1.2014
ID uživatele: 37453

Skupina: Uživatelé
Zprávy: 73
Pověst: 39

Děkuji: 2151 krát
Registrace: 22.8.2013
ID uživatele: 34724

Skupina: Jeho lidé
Zprávy: 3559
Pověst: 95

Jméno: Tatiana
Od: Volgograd

Děkuji: 13182 krát
Registrováno: 11.8.2009
ID uživatele: 2869

Skupina: Jeho lidé
Příspěvky: 282
Pověst: 7

Název: Inna
Děti: Kristina 10/30/2014
Od: Dzerzhinsky

Děkuji: 586 krát
Registrace: 23.2.2014
ID uživatele: 38369

Littera scripta manet. Silentium est aurum.

Skupina: Jeho lidé
Zprávy: 3105
Pověst: 110

Jméno: Tatiana
Děti: Maxikovo dítě 3.05.2012
Od: Volgograd

Děkuji: 5866 krát
Registrace: 11/17/2010
ID uživatele: 12454

Skupina: Jeho lidé
Příspěvky: 811
Reputace: 12

Jméno: Natalia
Děti: Vityusha a Tanyusha
Od: Červená Titova

Děkuji: 940 krát
Registrace: 10/25/2010
ID uživatele: 11860

Skupina: Jeho lidé
Příspěvky: 811
Reputace: 12

Jméno: Natalia
Děti: Vityusha a Tanyusha
Od: Červená Titova

Děkuji: 940 krát
Registrace: 10/25/2010
ID uživatele: 11860

Skupina: Jeho lidé
Příspěvky: 811
Reputace: 12

Jméno: Natalia
Děti: Vityusha a Tanyusha
Od: Červená Titova

Děkuji: 940 krát
Registrace: 10/25/2010
ID uživatele: 11860

Skupina: Jeho lidé
Zprávy: 878
Pověst: 29

Děkuji: 2382 krát
Registrace: 30/03/2013
ID uživatele: 32387

Skupina: Jeho lidé
Zprávy: 878
Pověst: 29

Děkuji: 2382 krát
Registrace: 30/03/2013
ID uživatele: 32387

máma je mimo kategorii

Skupina: Jeho lidé
Příspěvky: 9115
Reputace: 632

Jméno
Děti: my))
Od: Volgograd

Děkuji: 17970 krát
Registrace: 23.10.2009
ID uživatele: 4162

Skupina: Uživatelé
Zprávy: 52
Pověst: 4

Děkuji: 66 krát
Registrace: 29.4.2014
ID uživatele: 39556

S otevřenou špičkou v lékárně našla jen 2. stupeň komprese a s otevřenou patou -3rd.
Obecně také jsem se z takového důvodu divil! Více než 10 salónů a lékáren zaznělo a některé ortho salóny zazněly, aby se situace vyjasnila:
Uvědomil jsem si, že pokud máte strach o žíly - punčochy by měly být již v raných fázích a postupně zvyšovat kompresi.

Pokud pro operaci - je to možné a obvazy,
ale jednodušší jsou jednoduché punčochy z otevřené lékárny a pro operaci a jednoduchou práci.
Se zavřeným nosem, jak se ukázalo, nejsou pro takovou věc vhodné - říkají, že je nutné, aby se malé nohy na nohách mohly pozorovat při porodu, aby se nezdálo jako žinylka.

Po dlouhou dobu je obtížné komprimovat velkou komprimaci a okamžitě ji odložit a odnést - konec konců!

Ale ty nejjednodušší byly (jako společnost s kompresorovým centrem) - i když netlačí tolik, ale nemusí chodit dlouho a nohy na rozkroku nebolí, a večer je méně edému nebo téměř ne! Ihned se projevil účinek.
I když jsou velmi husté, téměř jako obvazy, ale okamžitě se nerozbijí, samozřejmě se mohou rychle protáhnout, ale můžete je nosit sami a dokonce i s velkým bříškem.
Samozřejmě, že komprese nemusí být tak silná, ale později, po úpravě a rozhodování - budu chodit, můžete si koupit drahé.

Musíte se jen pokusit rozhodnout, jak jsou pro vás - jak s velikostí, tak s pohodlím (bylo by to dopadlo na velikost menší!), I když se zdálo, že měření provádějí podle očekávání v dopoledních hodinách.

Mimochodem, druhá komprese levné punčochy není stejná jako druhá drahá! Jsou pod tlakem, prodávají se jeden po druhém, ne pár.
A ceny za pár takových léků se nyní liší od 500 rublů. až 8 tisíc. rublů.

Viděl jsem to sám - je to účinek! A každý se rozhoduje sám za sebe.

http://www.volgo-mama.ru/forum/index.php?showtopic=196058

Kompresní punčochy pro recenze porodů

A kde jste je koupil, poradil jim jejich lékař?
On byl propuštěn lékařem, on propustil Medi obecně, ale já jsem zničil je a koupil analoga levnější. ORTO více roztrhaný než měď, ale levnější třikrát, a oni tisknout také.
Pokud nejsou křečové žíly, postačuje 1 stupeň komprese pro podání, lékař předepíše hustější.

Dal jsem si to před odchodem z DO do porodu, mezi kontrakcemi.
Obtížnost spočívá v tom, že musíte několik minut zvednout nohy nebo udělat „kolo“ tak, aby krev mohla vytékat z nohou - to je, pokud jste neleželi nebo nespali, ale chodili. Tj položte nohy na podlahu - to je vše, nemůžete nosit kompresi, musíte si znovu lehnout a zvednout nohy.
Ale mezi bojem byl čas na to, dokonce se nějak bavil: 073:.
Některé přímo do nich ve sprše nebo stoupání ve vířivce (kdo má narození :)))
Jsou odstraněny na konci dne po porodu (lékař mi doporučil, aby byly lékařské údaje odstraněny den po porodu).

On byl propuštěn lékařem, on propustil Medi obecně, ale já jsem zničil je a koupil analoga levnější. ORTO více roztrhaný než měď, ale levnější třikrát, a oni tisknout také.
Pokud nejsou křečové žíly, postačuje 1 stupeň komprese pro podání, lékař předepíše hustější.

Dal jsem si to před odchodem z DO do porodu, mezi kontrakcemi.
Obtížnost spočívá v tom, že musíte několik minut zvednout nohy nebo udělat „kolo“ tak, aby krev mohla vytékat z nohou - to je, pokud jste neleželi nebo nespali, ale chodili. Tj položte nohy na podlahu - to je vše, nemůžete nosit kompresi, musíte si znovu lehnout a zvednout nohy.
Ale mezi bojem byl čas na to, dokonce se nějak bavil: 073:.
Některé přímo do nich ve sprše nebo stoupání ve vířivce (kdo má narození :)))
Jsou odstraněny na konci dne po porodu (lékař mi doporučil, aby byly lékařské údaje odstraněny den po porodu).
to je, jak to chápu, je možné je dát do procesu kontrakcí, nebude to zbytečné?
Zajímalo by mě, jak holky šli do sprchy s nimi :)) pak zůstali v mokré chtol? Neztrácejte své vlastnosti, když mokré ?: 016:

Potřebují mít čas se obléknout před pokusy, na pokusy věnce napjaté.

Ve sprše si myslím, že je to špatné, ale - lepší než nic)))

Potřebují mít čas se obléknout před pokusy, na pokusy věnce napjaté.

Ve sprše si myslím, že je to špatné, ale - lepší než nic)))
Všechno, půjdu koupit zázračné punčochy: fifa. Doufám, že na ně nezapomenu :))

Měla jsem ještě jednu hloupou otázku :)
A před použitím bude nutné je umýt?

pokud jsou sterilní - samozřejmě, ne)

Opakuji - porodila jsem v obvyklém kompru. punčochy, ve kterých šla celé těhotenství, je každý den umývala.

pokud jsou sterilní - samozřejmě, ne)

Opakuji - porodila jsem v obvyklém kompru. punčochy, ve kterých šla celé těhotenství, je každý den umývala.
Děkuji: květ:
o sterility bude v obchodě objasnit :))

Stále se dívám na punčochy firmy mediven, jsou prodávány pouze ve speciálních obchodech a stojí jen 3 - 4 tr., Mají různý stupeň komprese
A za jakým účelem jste šel k flebologovi, ne-li tajemství? :)
Ano, tato společnost splňuje všechny normy! mají 7 velikostí pro jeden model, pro 2 různé výšky a pro 2 plné boky. tj. pro každý je vybrán individuálně. Mám punčochy s velkou kompresí-2. šel k flebologovi, tk. na jedné noze se vypoukla žíla, vytvořil se doppler a bylo zjištěno, že žíla nefunguje, pravděpodobnost trombózy je vysoká, v období B. je zvláště nebezpečná.

Nemusíte platit 3-4 tisíce, raději jděte k lékaři)) Narodil jsem se v celodenní kompresi ORTO za 700 rublů.
Phlebologists nedělají tuto společnost desetník... často máme gynekologa napsat punčochy bez pochopení, a to i na jejich formuláře v konkrétním obchodě. : 073:

Dívky, jen kvůli prevenci, si můžete koupit punčochy pouze v případě, že nejsou viditelné žíly a nic vás nevadí, dokonce ani levná společnost, a pokud jsou viditelné změny a jaký druh pocitu tahu může být, pak je komprese vybrána POUZE FYLOLOGISTEM PO PRŮZKUMU. ded:

Prosím, informujte specifického flebologa.
Byl jsem tady medalp.ru /, doktor Ilyukhin. všichni jsou šťastní. a cena je 2krát nižší než v nejslavnějším centru flebologie na Komsomolu.

Dívky, jen kvůli prevenci, si můžete koupit punčochy pouze v případě, že nejsou viditelné žíly a nic vás nevadí, dokonce ani levná společnost, a pokud jsou viditelné změny a jaký druh pocitu tahu může být, pak je komprese vybrána POUZE FYLOLOGISTEM PO PRŮZKUMU. ded:


Tak trochu jsem zatím, mmm, s nohama všechna pravidla, takže si myslím, že je možné a snazší vybrat společnost: 016:

A tyto punčochy mediven pouze při porodu musí nosit? pro každodenní nošení nejsou vhodné?

Ve skutečnosti by punčochy měly být jiné: pro nemocniční porod (a pro operace) speciální nemocnice a pro každodenní nošení jiné. Nemocnice Medi stojí 1800-2000 str. Ale každý den - více než 4000. Nemocnice se nosí každý den, je nepravděpodobné, že bude mít: mají otevřenou špičku, a barva, i když jsou béžové, není skutečnost, že budete spokojeni (jiná možnost je bílá, mimochodem, jsou levnější) něco) Každý den má velký výběr barev. Nosím od září, velmi rád. Myslím, že je lepší koupit kvalitní němčinu. Cena 700 rub. Jsem nějak znepokojen))) Samozřejmě, že byste měli jít k lékaři, než si koupíte. Ačkoli stupeň komprese je obvykle volen 2. pro mladé (1. je příliš slabý, a třetí je, když se vyskytnou vážné problémy). Pak v salonu, kde budete nakupovat, budete pečlivě změřit a vybrat správnou velikost. To je velmi důležité, protože pokud je měření nepřesné a velikost není stejná, komprese se neuskuteční přesně to, co potřebujete!

Ve skutečnosti by punčochy měly být jiné: pro nemocniční porod (a pro operace) speciální nemocnice a pro každodenní nošení jiné. Nemocnice Medi stojí 1800-2000 str. Ale každý den - více než 4000. Nemocnice se nosí každý den, je nepravděpodobné, že bude mít: mají otevřenou špičku, a barva, i když jsou béžové, není skutečnost, že budete spokojeni (jiná možnost je bílá, mimochodem, jsou levnější) něco) Každý den má velký výběr barev. Nosím od září, velmi rád. Myslím, že je lepší koupit kvalitní němčinu. Cena 700 rub. Jsem nějak znepokojen))) Samozřejmě, že byste měli jít k lékaři, než si koupíte. Ačkoli stupeň komprese je obvykle volen 2. pro mladé (1. je příliš slabý, a třetí je, když se vyskytnou vážné problémy). Pak v salonu, kde budete nakupovat, budete pečlivě změřit a vybrat správnou velikost. To je velmi důležité, protože pokud je měření nepřesné a velikost není stejná, komprese se neuskuteční přesně to, co potřebujete!

+1, nemocnice a kompresní úplet jsou různé věci.
Co se týče druhého a třetího stupně komprese, mají také chronickou flebotrombózu manžela s hlubokými žilkami, a tak nebyl okamžitě propuštěn z druhého stupně: 073: i když má žíly plný Achtung: 001:
Tato firma pro těhotné ženy je zpravidla vydávána 1. stupněm, i když je vše zcela individuální.
Měděné punčochy pro práci stojí 1400 rublů. v obchodě Step on Leninsky Prospect

A kde na Leninsky tento obchod.

Boulevard inovátorů, 13. Telefon 3760636. Ale existuje několik těchto showroomů ve městě, zdá se, že ceny by měly být stejné v celé síti. A nejsem si jistý, že 1400 pro nemocnici: 005:

Tato firma pro těhotné ženy je zpravidla vydávána 1. stupněm, i když je vše zcela individuální.


Znamená to, že je lepší dělat si to bez návštěvy lékaře!
Kromě toho, salóny jsou poskytovány slevu, pokud je předpis pro punčochy od lékaře (i když platíte mnohem více za návštěvu u tohoto lékaře :)))).

Nejdřív jsem šel k doktorovi, podívali se na mě tam, měřili a psali na předpis. Ale v kabině ORTEKA byly všechny objemy znovu změřeny.

Ano, můj plán byl úplně stejný. Lékař určuje stupeň stlačení, v kabině to nedokáže, a měření - samozřejmě. Dokonce jsem si okamžitě nasadil punčochy a šel jsem k nim domů v salonu "Step".

Mám stejný problém. (gynekolog říkal, že na těchto místech nepomohou ani punčocháče ani punčochy. Buď projdou po porodu, nebo pijou phlebodia, potřísní lyotonem
Ještě jsem se nedostal k flebologovi, tady na fóru jsem požádal flebologa, říkají - phlebodia nemůže být těhotná. zde a pochopte: 005:

plus cena tohoto léku je přemrštěná! : 010:

http://2009-2012.littleone.ru/archive/index.php/t-4515143.html

Kompresní punčochy pro porod. Kde koupit?

A ve sprše, tak proč v nich

Kachny, které otbryazi prasknou a zvednou nohy svědění a bobtnání, pokud nemají vzlétnout vůbec

Koupil jsem antiembolický Relaksan, rád se mi líbil
http://www.relaxsan.ru/catalog/43/62.html
Salonská ortopedie, Malysheva, 40

[Zpráva změněna uživatelem dne 02/17/2012 1:24 PM]

Tam jsou venotex punčochy s otevřenou špičkou, jen oni už nemají estetické kvality, jako venotex s prolamovanou gumičkou.

No, nic strašného se nestane, pokud je dokonce 3krát denně odstraníte. V té době, aby bylo možné je znovu nasadit, budete si muset lehnout s nohama zvednutými na 45 stupňů a vyšší po dobu 10-15 minut.

A opravdu, mě se líbilo měď, venotex nebyl v blízkosti, vůbec se netrhaly, seděli jako rukavice, elastická punčocha na punčochách se drží pevně a nevypadá ani s aktivním pohybem po celý den, moje nohy dýchají (ve venotexu jsem se cítil klimakticky, jen bez přílivu) jeden pevný příliv). I když, pokud máte v plánu použít punčochy pouze pro porod a několik dní po, pak nemá smysl přeplatky za měď.

[Zpráva změněna uživatelem dne 02/17/2012 5:22 PM]


alespoň jeden střízlivý

Ale to není plus, ale spíše obrovský mínus, protože neplní svou funkci, nebo ji plně neplní. Mimochodem, ve venotexu jsou také chirurgické punčochy - bílé, s otevřenou špičkou, jsou první třídou komprese v oblasti tisíce. Nešetřete peníze, kupujte je lépe, protože následky křečových žil nebo Bůh zakazují trombózu, to bude stát mnohem více, a bohužel si nemůžete koupit své zdraví zpět.

A tlak. Zvyknete si na to velmi rychle, to je jen první týden nebo dva nějaké podivné pocity, a pak teprve po odstranění punčoch (dobře, mluvím o dobrém, kvalitním úpletu, ne nižším než venotex).

A přesto, z nějakého důvodu, lékaři na to nepozorují a doporučují používat punčochy pouze pro období porodu a hospitalizace, ale bylo by lepší je hanobit ještě nejméně měsíc po porodu, a nejlépe 6 týdnů, protože v tomto období je míra srážení krve nižší než kdykoli předtím (kdy byla krev v krvi). nižší než v těhotenství), a proto je riziko trombózy velmi vysoké. Jinými slovy, nejzávažnějším rizikem trombózy u všech pacientů jsou ženy do 6 týdnů po porodu, a to i na pozadí nepřítomnosti jakýchkoli problémů v anamnéze.

http://www.e1.ru/talk/forum/read.php?f=64t=807284

Kompresní punčochy pro porod - co je potřeba a jak si vybrat

Viz také:

Na který den přichází mléko po porodu a jak stimulovat kojení

Poporodní obvaz - co je potřeba, jak se nosí a jak si vybrat

Buscopan - svíčky během těhotenství před porodem

Dobrý den, milí čtenáři! Pamatujte si, říkal jsem vám o kamarádovi, který se rozhodl vážně řešit problém pojetí druhého dítěte? Ukazuje se, že tato záležitost se začala blíž. Kromě porodu zdravého dítěte se rozhodla udělat vše, co je v jejím silách, aby jí její porod udělala jen radost!

A bez ohledu na to, jak zvláštní to může znít, nyní existuje mnoho způsobů, že i když nedojde k „neviditelnému“ porodu, učiní to co nejjednodušší. Například, v poslední době se stala velmi populární používat kompresní punčochy pro porod. O tom vám chci mluvit.

1. Proč používat kompresní punčochy

Vzhledem k tomu, že v procesu porodu dítěte, žena v práci zažívá nejsilnější emocionální a fyzickou zátěž - je nezbytné udělat vše možné, aby se tělo po porodu co nejdříve zotavilo.

Lékařské punčochy pomohou nastávající matce zachovat zdraví nohou, protože rozšířeným jevem je expanze žil a vzhled žilní sítě na dolních končetinách po porodu.

Pokud jste měli rozšířené žíly dlouho před těhotenstvím, otázka, zda potřebujete elastické punčochy, by v zásadě neměla stát. S největší pravděpodobností Vám lékař okamžitě poradí, abyste si koupili takový kit dlouho před nástupem porodu.

Faktem je, že během porodu budou v těle probíhat hormonální změny. Například v organismu dochází ke zvýšení relaxinu. Tento hormon je přímo spojen s křečovými žilami. V boji proti tomuto onemocnění během těhotenství se často používají antembolické punčochy „relaxan“ nebo „medi“.

Můžete si prohlédnout možnosti skladování a jejich náklady, stejně jako objednat jejich doručení do nejbližší lékárny na největším portálu internetové lékárny Zdravsiti. Chcete-li to provést, přejděte na stránky, vyberte region a zjistit, které lékárny mohou dodávat punčochy. Mimochodem, doručení je zdarma.

2. Jak funguje kompresní prádlo

V zásadě působení punčoch není nic neoblomného. V dolních končetinách je obrovské množství žil. Antiembolické prádlo příznivě ovlivňuje tlak v nohou. Vzhledem k rovnoměrnému odtoku krve v dolních končetinách je významně snížena pravděpodobnost výskytu cévní mřížky na nohou.

Je to snížení tlaku na končetinách pomáhá normalizovat krev. Z toho vyplývá, že zdravotnické prádlo:

  • snižuje zátěž na nohou (dobře, není to tajemství, že s růstem břicha je obtížnější chodit, protože veškerá těžkost se hromadí v bederní oblasti a nohou);
  • pomáhá v boji proti edému (pravděpodobně jste si všimli, že při každém setkání s lékařem gynekolog kontroluje otok);
  • snižuje pravděpodobnost, že plavidla v nohách „prasknou“;
  • stimuluje krevní oběh.

Seznam může pokračovat, ale zdá se mi, že základní vlastnosti elastických punčoch jsou dostačující.

3. Jaké problémy pomohou zbavit se punčoch

Teď, když víme, jak funguje praní prádla, stojí za to hovořit o tom, co dokáže chránit proti. Kompresní punčochy:

  • zmírnit únavu dolní části tala (zejména nohy a kolena);
  • zmírnit křeče nebo výrazně snížit jejich počet;
  • vyloučit tvorbu žilní sítě, tuberkul, uzlin a žil pavouků na nohou;
  • odstranit napětí v nohách (to je známo všem těhotným ženám, někdy dokonce leží nesnesitelně kvůli skutečnosti, že nohy "zvraty").

Ukazuje se, že lékařské punčochy mohou skutečně zmírnit stav budoucí matky.

4. Co hledat při výběru punčoch

Když se budoucí matka rozhodne nakoupit elastické punčochy, okamžitě se objeví mnoho otázek: jak si vybrat punčochy, jaké punčochy potřebujete přesně v jejím případě, ať si můžete koupit punčochy bez konzultace s lékařem a tak dále. Pojďme na to přijít.

Samozřejmě bych důrazně doporučil mluvit se svým lékařem, který vám bude schopen poradit s lékařskými punčochami, které dokonale zapadnou. Ale mohu vás seznámit s kritérii pro výběr elastického prádla právě teď! Začněme

4.1. Komprese (tlak)

  • První třída (určená speciálně pro prevenci budoucích matek).
  • Druhá třída (určená výhradně lékařem, obvykle po operaci na nohou).
  • Třetí třída (pouze jmenováním specialisty, protože takové spodní prádlo je předepsáno pro léčbu křečových onemocnění).

4.2. Materiál (pružnost)

Často byste měli zvolit spodní prádlo ze syntetických materiálů. To je nezbytné pro rovnoměrný tlak.

  • Gumová nit. Punčochy s takovým krejčovstvím jsou trvanlivé a dostatečně pevné. Navíc při růstu nezpůsobují nepohodlí.
  • Vlákno z mikrovlákna.

4.3. Velikost prádla

Spodní prádlo je vybíráno výhradně individuálně, na základě ústavy budoucího rodiče, stupně stresu (možná těhotná žena pokračuje v práci na nohou nebo vede aktivní životní styl) a predispozici k žilním onemocněním.

Obvykle při výběru velikosti kompresního prádla proveďte následující měření:

  • výška a hmotnost;
  • objem kyčlí, popliteální část nohy, lýtka a kotníku (kterou část měření lze vidět na fotografii níže).

4.4. Design

No, samozřejmě! Vyberte si přesně sadu oblečení, které budete nejen pohodlně, ale také pěkně nosit!

4.5. Cena

Náklady na punčochy se liší v závislosti na jejich kvalitě, přizpůsobení, výrobci a dalších kritériích. Cena za set může být až 1000 rublů, nebo až 11 000 tisíc.

4.6. Místo nákupu

Zdravotní prádlo není vůbec vzácnou komoditou, takže máte možnost si vybrat, kde chcete koupit punčochy:

  • lékárna;
  • Ortopedické výrobky pro salóny;
  • online nakupování.

Například si můžete objednat punčochy na webových stránkách "Zdravsiti" - největší internetové lékárně v Rusku.

Jaké punčochy budou lépe specificky pro vás - ošetřující lékař bude schopen vyzvat. Nebo věřte svému vlastnímu názoru.

5. Hodnocení zákazníků

Mary:

Měl jsem takové punčochy. Celkový dojem: normální. Opravdu jsem se nezachytil. Ale ve skutečnosti nemám takový problém, nosila jsem ho pro prevenci.

Půvabné:

Koupil jsem si punčochy, lékař mi předepsal ze zdravotních důvodů - nohy jsou bolavé a byla zde vysoká pravděpodobnost křečových žil. Ale vzal jsem si drahé, ne za 3000 rublů. Nemoc prošla, celé těhotenství prošlo s lehkostí.

Julia:

Také jsem si vzala na profylaxi, nosila jsem ji jen v posledním trimestru. A co si myslíte? Natáhli se tak, že vůbec nebyla žádná komprese! Již podruhé už nejsou vhodné, potřebujeme nové. I když jsem vzal nejlevnější...

Vážení čtenáři, období těhotenství je skvělý čas. Každá žena by měla cítit radost, kterou cítí nastávající matka.

Víme však dobře, že období chtějí porodit co nejdříve, protože poslední měsíce před narozením se někdy zdají nesnesitelné. Pokud vaše nohy bolí, neměli byste se každou noc kroutit. Někdy je snazší utrácet peníze jednou a klidně spát.

Podívejte se na video o kompresních punčochách k porodu zde:

A zde je video o tom, jak nosit kompresní punčochy:

A rozloučím se s tebou, ale víš, že ne na dlouho? Vrátím se! Bye bye!

Nyní čtou:

Rodný list - jak ho získat a na co je

Ahoj, milí čtenáři! Myslím, že doslova každá těhotná žena myslí na budoucnost...

http://maminyzaboty.com/kompressionnye-chulki-dlya-rodov.html

Více Článků O Křečových Žil

  • Riboxin
    Komplikace
    Riboxin: návod k použití a recenzeLatinský název: RiboxinÚčinná látka: Inosin (Inosin)Výrobce: Binnofarm CJSC (Rusko); Asfarma (Rusko); Ozone LLC (Rusko); Chemická továrna Irbit (Rusko); Borisov Zdravotnické zařízení (Běloruská republika)
  • Solidea
    Komplikace
    Klub zdraví Ladomed!

    Výroba jednotlivých nártů!
    Výroba rámových, pružných vložek ve vlastní laboratoři Ladomed!Kvalita, estetika a pohodu - hlavní filozofie italské firmy - výrobce kompresního úpletu SOLIDEA!