Koňská síla tonizující nožní gel s koňským kaštanem a extraktem z koní. - přezkum

Na konci léta jsem se rozhodl, že se o sebe postarám a odstraním účinky letní celulitidy! Rozhodl jsem se to udělat doma a věděl jsem, že teď mnoho lidí používá Horse Power Gel jako domácí obal. Uvažoval jsem, že každé balení by mě stálo 40 rublů a koupilo se pro experiment.

Prvních 10 dní kajly dejte na celé tělo, zabalené do plastového obalu a položte pod deku. Po 5 minutách se stává velmi chladno, ale musíte být trpěliví, a pak si to užijte pěkně) V čase to trvalo 1-1,5 hodiny.

Výsledky jsou následující: žádná celulitida. kůže se ztuhla, objem se snížil o 4 cm (boky a břicho). Pavoučí žíly na nohách zmizely. Nohy jako celek se staly lehkými a vzdušnými.

Skvělý gel pro žíly a unavené nohy a skvělý nástroj pro lymfodrenáž!)))

11. října 2013

Lidé jsou tak lákavě popisující sérii Horsepower, že se zdá, že brzy na to dozraju. To je jen taková rozmanitost, kterou musím pochopit. A musí být řečeno, že se to nestane brzy. Najednou, něco takového a to, to je popadl.

A když jsem se podíval na celou tuto rozmanitost, uvědomil jsem si, že už několik let můžu žít v míru a nešetřit za kosmetiku. A já bych už skočil za tuto sérii.

Svetlana
Aktivní účastník Krasnodar

11. října 2013

Citace: "Použil jsem prvních 10 dní každý den na celé tělo, zabalil jsem je do potravinového obalu a položil" - co to je? Ve filmu na paty? Proč?

Zdá se mi, že nyní existuje taková volba anticelulitidních přípravků, že je přinejmenším nerozumné znovu objevovat kolo s gely, které pro to nejsou určeny.))))

11. října 2013

Una Mama, našla složení této věci

Demineralizovaná voda. Sójový olej. Glycerin. Mentol. Kafr. Triethanolamin. Carbopol. Směs "Pro unavené nohy." Extrakt z koňského kaštanu. Extrakty pijavice lékařské. Eukalyptový olej nezbytný. Pepřový extrakt. Extrakt z propolisu. Extrakt z divokých rozmarýnových výhonků. Extrakt kostivalu. Extrakt z březových listů. Esenciální olej hřebíčku. Chlorofyl. Metiparaben. Propylparaben.

No, a ať už je to úmyslné nebo ne - to je od zlého. Samozřejmě, že není příliš výhodné, aby se lidem věnovalo nenákladné a efektivní věci. Budou nakupovat pro sebe a dražší. A chemie tam bude více.

Pozitivní zpětnou vazbou na výsledky internetu je moře. Někteří dokonce psali, že poradili lékaři. A věřím tomu.

Ale to je můj názor. Rozhodně bych zkusil tuto sérii. Ale musíte použít ty lidské krémy, s chemií, která je již skladem. Ale myslím, že se to stane.

Koneckonců, hlavním ukazatelem je výsledek.

Svetlana
Aktivní účastník Krasnodar

11. října 2013

Elena, přeji si výborné výsledky)))! V účinnosti jakýchkoli prostředků je hlavní věc naše víra v ně. A pravidelnost jejich používání. Já například věřím ve fyzické. Cvičení a zabalení jídla a co je pod ním - to nevadí, i když dětský krém))

11. října 2013

Una Mama, díky za návrhy. Ale faktem je, že nemám celulitidu. A nemám na mysli tento krém konkrétně, ale zejména tato série. A pokud používám anticelulitidní věci (i když v ně nevěřím), je to jen pro prevenci. A jen proto, že chcete.

Rozhodně souhlasíte se slovy o cvičení. A upřímně, nechápal jsem, proč by se celulitida měla zvyšovat po létě. Myslím, že by to mělo být naopak. Nebo se mýlím, prostě proto, že mě teď tento pohár prošel?

Podstata mého komentáře - začnu TRUST (NEMĚŘÍM) série HORSE-POWER. To je všechno.

RoZario
Někde v Asii. Aktivní člen

11. října 2013

A já se nějak obávám této kosmetiky, zdá se mi, že je tu taková ostrá koncentrace všeho, co by člověk nemohl zapadnout, moje matka a já jsme si koupili šampon, když vlna šla a dokonce i Sobchak tuto „koňskou sílu“ chválil, několikrát umyl vlasy jako koudel, tvrdé, skalp svědění od sucha a podráždění, jako kůň hříva!

A oni se rozhodli, dobře, co pro něj, pak přítel k nám, lékař, řekl, že pokud mohou používat ne více než jednou týdně, protože finanční prostředky jsou velmi koncentrované a můžete si vydělat alergii alespoň. No, je to jen můj názor, někdo má rád, chuť a barvu, jak se říká, že markery jsou jiné a kód je jiný pro každého, raději bych se rozmazal chemií, ale specializoval se, „pro lidi“, zní hloupě, ale nevěděl, jak tuto frázi tvořit.

Svetlana
Aktivní účastník Krasnodar

11. října 2013

RoZario, podpora! )))

11. října 2013

Elena, velmi dobře ti rozumím) Vidí také mé oči a všichni kupují ruce)))

Gel je opravdu super. Je to dobré i z křečových žil, celulitidy a redukce z nadměrných objemů. stojí za to zkusit.

11. října 2013

Una Mama, A tady na patách? Obvykle, když děláte anticelulitidní zábaly, zabalte problémové oblasti filmem!

Právě tento gel je velmi dobře navržen pro tyto účely. Obsahuje chlorofyl!

Chlorofyl pomáhá revitalizovat cévní systém v nohou a zlepšovat krevní oběh (aktuální je rychlost průtoku krve), což je důležité, protože v důsledku špatného krevního oběhu je nedostatek kyslíku a minerálů, které by správně vyživovaly žíly.
Chlorofyl je také zdrojem vitamínu K - vitaminu pro zdravé žíly a zdravé kosti a krev.

A spousta užitečných esenciálních olejů!

Vzhledem k aktivnímu působení éterických olejů nejen na tukové buňky, ale také na cévy a lymfatický systém, dochází k ucelenému řešení problému, eliminují se poruchy vody, tuku a sacharidů, jsou regulovány a kompenzovány hormonální změny a změny v kůži a podkožní tkáni. Celulitida zmizí.
Esenciální oleje mají analgetické a protizánětlivé účinky! Zlepšit krevní a lymfatický oběh! Eliminujte přetížení žil! Tónujte stěny cév! A mají blahodárný vliv na celý kapilární žilní systém těla.

Tento gel je velmi užitečný a dává své výsledky. Navíc je obal studený, což je mnohem užitečnější než horký.

http://sponzhik.ru/hors+fors/toniziruyushchiy+gel+dlya+nog+s+konskim+kashtanom+i+ekstraktom+piyavki+loshadinaya+sila?oid=120100

Diskuse

Tonizující gel s koňským kaštanem a extraktem z pijavice. HORSE POWER®

68 příspěvků

HORSE POWER®
Gel tónování
s kaštanovým a pijavým extraktem

Složky, které tvoří gel, poskytují:
Povrchové chlazení a tonizující účinek!

• Posílení žilních stěn
• Zvýšený žilní tón
• Zvýšená elasticita malých krevních cév
• Zvýšená vaskulární permeabilita
• Eliminace příznaků povrchového zánětu
• Eliminace těžkosti v nohou
• Snížení závažnosti kapilární sítě (hvězdy)

Natalia, výrobce sám říká, že je úklid, protože Kompozice obsahuje vysoce účinné přírodní účinné látky - účinné látky pro zdraví žíly:

Extrakt z koňského kaštanu posiluje stěny kapilár a žil, podporuje vstřebávání krevních sraženin a zabraňuje jejich tvorbě
Léčivý extrakt z pijavice snižuje srážlivost krve
Kafr stimuluje vazomotorické centrum mozku, má vazokonstrikční účinek

Účinné látky pro zdravou tkáň kůže a kostí:

Extrakt z březových listů má uklidňující a protizánětlivý účinek na artritidu, revmatismus a edém.
Extrakt kostivalu urychluje regeneraci svalů
Eukalyptový esenciální olej - antiseptikum
Extrakt z divokého rozmarýnového výhonku - analgetické vlastnosti, pro modřiny, artritidu, dnu
Hřebíček esenciální olej - normalizovat krevní tlak, zmírnit bolesti kloubů
Extrakt z propolisu - regenerační vlastnosti

- Posiluje žilní stěny a zvyšuje jejich tón
- Zvyšuje pružnost malých krevních cév
- Eliminuje těžkost v nohách, zmírňuje únavu
- Snižuje závažnost kapilární sítě
- Eliminuje příznaky povrchového zánětu a žilní stázy, snižuje závažnost kapilární sítě (hvězdy).

http://vk.com/topic-31238781_26701710

Webová stránka varixů: příznaky a léčba křečových žil

Gel Koňská síla je kosmetika, kterou mnoho lidí používá k léčbě křečových žil dolních končetin. Na obalu nenajdete nápis "z křečových žil". Tam je uvedeno, že se jedná o tonizující gel pro nohy. Nicméně, populární na internetové reklamě, recenze, oficiální stránky prostředků Koňské síly - to vše naznačuje možnost jeho úspěšného použití v chronické žilní insuficienci.

Aplikace

Křečové žíly nepatří mezi indikace pro použití gel Horsepower. Toto doporučení lze nalézt v reklamě, nikoli však v návodu k použití. Oficiálně tonizující gel Koňská síla s extraktem z pijavice a koňského kaštanu se používá v případě:

  • sportování;
  • zvýšené zatížení dolních končetin;
  • posilování cévního vzoru na nohou.

V případě křečových žil je povoleno použití gelu, který se používá pouze jako pomůcka při komplexní terapii. Účinky uvedené výrobcem podle pokynů: t

  • má chladicí a tonizující účinek;
  • posiluje cévní stěnu;
  • snižuje zánět;
  • zvyšuje pružnost žil a kapilár;
  • zlepšuje vaskulární permeabilitu;
  • snižuje těžkost nohou.

Oficiální stránky také naznačují další terapeutické vlastnosti gelu Horsepower, které v návodu k použití chybí. Tvrdí se, že snižuje srážení krve, anestetizuje, ničí bakterie, zmírňuje otoky a bolesti v kloubech, normalizuje krevní tlak a urychluje regeneraci tkání.

Pokyn

Gel Koňská síla z křečových žil by měla být používána nepřetržitě, nepřetržitě, 2x denně. Je vhodné kombinovat jeho použití s ​​masáží. Neexistují žádné kontraindikace. Je však nežádoucí umožnit jeho kontakt se sliznicemi a otevřenými ranami.

Koňská síla obsahuje extrakt pijavice. Skládá se z hirudinu - látky, která snižuje srážení krve. Případně, když se aplikuje na ránu, činidlo zvýší riziko krvácení.

Složení

Složení gelu Horsepower obsahuje mnoho složek. Hlavní jsou:

    mentol - poskytuje léčebný účinek léku, jak ochlazuje pokožku;

extrakt z pijavice - snižuje srážlivost krve, která při dostatečné dávce (není specifikována výrobcem) snižuje riziko vzniku krevních sraženin;

  • extrakt z koňského kaštanu - venotonické činidlo, neúčinné s místním použitím.
  • Další účinné složky gelu Koňská síla z křečových žil:

    • glycerin;
    • sójový olej;
    • propolisový extrakt;
    • extrakt z divokého rozmarýnu;
    • éterické oleje z máty, levandule, hřebíčku, eukalyptu;
    • extrakt z kostivalu;
    • extrakt z březových listů;
    • chlorofyl;
    • kafr.

    Některé z těchto gelových složek zvyšují chladicí účinek mentolu. Většina z nich však nemá výrazný terapeutický účinek na křečové žíly dolních končetin. Hlavním účinkem je mentol, několik éterických olejů a extrakt z pijavice a kaštanu, pokud jsou přítomny v dostatečné dávce.

    Gel Koňská síla je jedním z nejdostupnějších léků na křečové žíly. Za balení 500 ml zaplatíte pouze 400 rublů. Bude to stačit na několik měsíců nepřetržité léčby.

    Je však třeba poznamenat, že nejlevnější léky lokálního působení na křečové žíly jen mírně převyšují výkon za cenu. Například balení Troxerutinova gelu domácí výroby stojí 35 rublů za 40 g.

    Doktorova recenze

    Gel Koňská síla je bezpochyby jedním z nejoblíbenějších léků na křečové žíly u lidí. Jeho hlavními výhodami jsou:

      nízké náklady na léčbu;

    velký objem obalů, zajištění kontinuity terapeutického kurzu;

  • přirozené složení, které zvyšuje dodržování pacientovy léčby.
  • Gel Koňská síla z křečových žil není příliš účinná, ale farmaceutické přípravky nejsou v žádném případě všelék, který působí hlavně díky obsahu mentolu.

    Současně má výkonový gel z křečových žil mnoho nevýhod:

      registrační formulář - kosmetika, nikoliv lék, což naznačuje neexistenci důkazu o účinnosti;

    dávky účinných látek nejsou uvedeny;

  • s největší pravděpodobností je koncentrace účinných látek poměrně nízká, protože kompozice obsahuje větší počet složek.
  • Stojí za to čekat na zázraky z koňského gelu, ale tento lék nepochybně přináší dočasnou a poměrně rychlou úlevu. Ochlazuje pokožku, která na jedné straně působí rušivě, snižuje bolest a na straně druhé tóny žil a dočasně snižuje jejich propustnost, čímž poskytuje dekongestantní účinek.

    Průběh křečových žil však není ovlivněn konským silovým gelem nebo jinými místními léky z lékárny. Nástroj používejte pouze k rychlému snížení příznaků nemoci. Neměli byste počítat s dlouhodobými účinky ani v případě aplikace.

    http://varikostop.ru/krema-ot-varikoza/gel-loshadinaya-sila-ot-varikoza-sostav-instrukciya-cena-otzyv-vracha.html

    Jaký názor mají lékaři a pacienti na Gel pro žíhání koní

    3 Komentáře 8,540 zhlédnutí

    Lékaři 'hodnocení žíly gel pro žíly určitě bude jasné, zda lék pomáhá nebo jeho nákup je plýtvání penězi. Co ve složení pomáhá nebo naopak může ublížit? Tento nástroj by měl řádně uplatňovat nástroj k dosažení pozitivního výsledku.

    Lékařství pro žíly

    Pro zdraví žil je často předepsán gelový „koňský výkon“ s koňským kaštanem a extraktem léčivého pijavice. Koňský kaštan byl po staletí používán k léčbě stagnujících procesů v těle, a co je nejdůležitější - k posílení a obnovení pružnosti stěn kapilár a žilních systémů. Používá se také k dosažení následujících efektů:

    • zastavení zánětlivých procesů;
    • snížení edému;
    • prevence a eliminace krevních sraženin;
    • snížení viskozity krve.

    Lékařské pijavice, stejně jako kaštan, používané v medicíně po dlouhou dobu, může odstranit bolest, únavu jakékoli části těla. Výtažek z pijavice má na tělo lymfodrenážní účinek, což umožňuje snížit množství tekutiny v intersticiálním prostoru a normalizovat venózní odtok krve.

    Kromě těchto složek jsou obsaženy tyto užitečné látky přírodního původu: t

    1. Kafr. Účinek této látky, který dráždí teplo, pomáhá hlavním složkám urychlit průtok krve.
    2. Eukalyptový olej. To má opačný účinek na kafr - to zklidňuje, poněkud ochlazuje. Pomáhá zmírnit únavu nohou, snižuje stres.
    3. Březové listy. Snižte bolest, zmírněte zánět a otok.
    4. Extrakt kostivalu. Má regenerační vlastnosti, urychluje hojení všech typů tělesných tkání.
    5. Extrakt z divokého rozmarýnu. Jeho hlavní činností je úleva od bolesti.
    6. Esenciální olej z hřebíčku. Schopnost urychlit krevní oběh v místě aplikace přispívá k odstranění nepříjemných symptomů.

    Kromě těchto látek má propolis příznivý účinek, který může nejen zmírnit bolest a zánět, ale také obnovit normální metabolismus. Koncentrace látek v léku je několikrát překročena ve srovnání s jinými léky, a proto je tento pozitivní výsledek.

    Fakt! Kaštan koní byl používán v 15-16 století pro léčbu koní, jen desetiletí později oni pokusili se léčit lidi k nim. Zkušenost skončila dobře.

    Co může gel vyléčit?

    Vzhledem k rozsáhlému působení složek gelu je to mnoho. Nejen, že vám umožní odstranit těžké břemeno únavy z nohou, ale také zabránit a dokonce do jisté míry vyléčit některé z jejich nemocí.

    V počátečním stádiu patologie je doporučován gel „Koňská síla“ z křečových žil. Kromě toho tento nástroj konfrontuje tyto problémy:

    • tromboflebitida;
    • ateroskleróza dolních končetin;
    • zánět tkáně;
    • závažnost kapilárního vzoru;
    • stagnující procesy.

    Nástroj bude účinný pro modřiny, problémy se svalovou a vazivovou strukturou.

    Pro informaci! Vzhledem k dráždivým účinkům se gel používá k odstranění bolesti při artritidě, artróze a jiných onemocněních kloubů a páteře.

    Kontraindikace a doporučení pro použití

    Výrobce kontraindikací indikuje pouze dvě - neschopnost snášet vliv jedné ze složek a přítomnost otevřených poranění nebo kožních onemocnění. Ale velká koncentrace přírodních látek, i když jsou škodlivé pro přírodní látky, může nepříznivě ovlivnit nezralý mladý organismus, zejména po infekčních onemocněních, proto je v takových případech nepřijatelné užívat tento lék.

    Totéž platí pro těhotenství, a ještě více tak pro laktaci - látky, které jsou schopny proniknout do krve, a tím poškodit plod, mohou se dostat do mateřského mléka a způsobit abnormální reakci u novorozence.

    Pokud odkazujete na kompozici, můžete zde také identifikovat několik kontraindikací:

    1. Vzhledem k tomu, že přípravek obsahuje hřebíkový olej a je známo, že zvyšuje krevní tlak, hypertonická léčba takovým gelem je kontraindikována.
    2. Kostival se nesmí používat v přítomnosti rakoviny.
    3. Za porušení krevní srážlivosti drogy je zakázáno.

    Je třeba mít na paměti, že ve velkém množství způsobit gelu nemůže být, protože ledum je jed s kumulativním účinkem a další složky mohou poškodit. Nesprávné dávkování nebo zvýšení užívání může vést k následujícím následkům:

    • svědění;
    • pocit pálení;
    • zarudnutí v oblasti aplikace;
    • bolesti hlavy;
    • závratě;
    • nevolnost a zvracení;
    • vysoký krevní tlak;
    • bolest v srdci.

    Protože hlavním účinkem gelu je chlazení a zahřívání a teprve poté může dojít k posílení a obnovení, může dojít k prasknutí nezralých kapilár nebo větších cév.

    Je to důležité! Pro každý takový projev musí být použití gelu opuštěno, vyšetřeno lékařem.

    Manuál doporučuje aplikaci léčiva dvakrát denně do požadované oblasti, v případě křečových žil - po celém povrchu nohou. Je nutné rozdělit malé množství gelu a dobře promasírovat končetiny až do úplného vstřebání produktu. Průběh aplikace není omezen, ale je lepší, aby nedošlo k riziku a přestávky po 1-2 měsících užívání.

    Pro informaci! Obvykle jedna lahvička přípravku trvá jeden měsíc užívání.

    Kde koupit nástroj?

    Lék lze zakoupit v lékárnách, recept není nutný - nástroj není lék, ale je zaměřen na uvolnění a odstranění kosmetických vad. Gel se vyrábí v půllitrových plastových lahvích s dávkovačem. Na obalu koně na zeleném pozadí a obrázek kaštanu.

    Náklady na finanční prostředky - od 500 rublů. Ve velkých městech a soukromých lékárnách bude pravděpodobnost nákupu zboží vyšší, protože mezi ostatními podnikateli existuje konkurence. Produkty si můžete objednat na oficiálních stránkách nebo v internetových obchodech, kde se cena může lišit i v menším směru.

    Názory lékařů

    Phlebologists a terapeuti souhlasí s názorem výrobce - gel je opravdu schopný odstranit únavu nohou, redukovat stres v nich. Je to únava a nadměrné otoky, které jsou předpokladem křečových žil, takže tvrzení, že lék je účinný při prevenci křečových žil a jiných problémů s nohou, je pravdivé.

    Pomůže nástroji a první fázi křečových žil. Komponenty obsažené v gelu jsou aktivně využívány většinou farmaceutických firem pro výrobu venotonických látek. Ale stojí za to připomenout, že jedna aplikace gelu nestačí - je nutná pravidelná masáž a cvičení.

    Ale s vážným problémem s žilkami, kdy povrch nohou je již znetvořený uzly a hrboly, které nemohou být vyléčeny bez chirurga, bude nástroj neúčinný a může jen ublížit, urychlit průtok krve a stále více stagnovat. Proto by mělo být vyloučeno samo léčení i u takových neléčivých přípravků, protože v této situaci člověk může nejen ztratit čas, ale také zhoršit celkový zdravotní stav. Se svolením odborníků, při absenci kontraindikací, poskytne gel z „Horse Power“ nepopiratelnou pomoc v boji za krásu a zdraví nohou.

    Olga, 37, flebolog.

    Každý třetí pacient, který se ke mně obrátí, používá „Horse power“, každý chce bleskový výsledek. V raných fázích pomáhá, v pozdějších fázích nemá zvláštní efekt.

    Každý se zajímá o gél „Horsepower“, jako by to byl všelék. To je částečně pravda - docela efektivní lék. Někteří pacienti tvrdí, že jsou zachráněni pouze oni. Ale hlavní věc, kterou je třeba kombinovat s hlavní léčbou.

    Maria, 38, masážní terapeutka.

    Pacienti jsou léčeni různým stupněm křečových žil. Říká se, že žádný jiný gel nebo krém, s výjimkou „Horse Power“, nemá takový účinek při masáži. Pojď ven, každý je šťastný a šťastný - to pomáhá.

    Recenze spokojených a nespokojených pacientů

    Ti, kteří si již lék zakoupili, si všimnou jeho lacinosti, pokud si vzpomínáme na objem gelu a malé výdaje v důsledku husté konzistence. Pokud jde o výsledek, únava a bolest v nohou rychle mizí, pacienti, kteří mají problémy s žilkami, si po měsíci užívání všimnou nějakého účinku. Někteří lidé nemají rádi gel kvůli silné vůni, zatímco jiní si jsou jisti, že to nepomůže.

    Gel z “Koňské síly” pomáhá vždy! Jak rozmazat - okamžitě úlevu po náročném dni. Používám ho ne první rok, jsem spokojen - doporučuji všem svým přátelům a známým!

    Gel používám jako doplněk k léčbě křečových žil. Jsem rád, že to pomáhá, ale také se mi líbí, což je levné, zmírňuje bolest, jakmile jsem ji rozšířil.

    A můj lékař mi ani nedovolil vyzkoušet gel „Horse Power“, mám zjevné známky nástupu křečových žil, ale jsem těhotná, proto je zakázáno.

    http://ekonomim24.ru/medicina/gel-loshadinaya-sila-dlya-ven-otzyivyi-vrachey

    Tonizující gel na nohy s kaštanovým a pijavým extraktem Koňská síla.

    Julia
    12. října 2013 v 02:19

    Mám dědičné křečové žíly a otok v nohou. Nemám na sobě podpatky, protože pak mě bolí nohy a hodně nabobtnává. Vyzkoušela jsem mnoho mastí, gelů, tablet, ale téměř žádný účinek. Jednou v lékárně jsem viděl tento gel a rozhodl se to zkusit. Zvláště ve složení obsahuje kaštanový extrakt, březové listy, chlorofyl, éterické oleje - všechny tyto látky jednoduše šetří nohy. Použil jsem to ráno a večer a někdy ráno. Ihned po aplikaci je velmi chladný, zejména pokud je aplikován po sprše, dokonce začal zamrzat a musel se zabalit do deky. Ale účinek stojí za to, protože tento gel odstraňuje opuch v nohách a snižuje závažnost žil, všechny mé žíly pavouků jsou pryč, průtok krve se zlepšil, nohy se staly lehkými a vzdušnými. Objem lahve je 500 ml, gel trvá velmi dlouhou dobu.

    http://www.otzovy.ru/otzyv/toniziruyushchiy-gel-dlya-nog-s-konskim-kashtanom-i-ekstraktom-piyavki-loshadinaya-sila

    Koňská síla

    * Kliknutím na tlačítko "Odeslat" dávám souhlas se zpracováním svých osobních údajů v souladu se zásadami ochrany osobních údajů.

    Po aplikaci rigidních diet je často pozorováno zhoršení kůže problémových oblastí: hýždě, břicha a kyčlí. Fyzická aktivita pomáhá snižovat destruktivní jevy po hubnutí, ale pomalu. Snížení hmotnosti a ochablost, strie a celulitida se zdají být aktivnější. V létě, kdy je na těle minimum oblečení, se situace stává katastrofální, i když postihuje každou jinou sezónu.

    K odstranění negativních účinků dramatického úbytku hmotnosti a snížení objemu v pase, hýždě a stehnech, byl před několika lety úspěšně použit nový lék, koňská síla. Farmaceutický průmysl neměl v úmyslu, aby byl používán v komplexní terapii úbytku hmotnosti, ale ženy po vyhodnocení výsledků změnily rozsah a rozšířily ho na limity kosmetologie. Kromě efektivního hubnutí tento nástroj zvyšuje efektivitu tréninku a fyzické aktivity během diety o 20–30%.

    Účel

    Zpočátku byl lék vyvinut k odstranění problémů žilního systému a pohybového aparátu. Gel "Koňská síla" pro hubnutí, je prezentován ve dvou formách:

    • tonizující gel na nohy s kaštanovým a pijavým extraktem;
    • relaxační balzám na tělo.

    Obojí znamená, že ženy aktivně využívají ke zlepšení parametrů těla a dosahují vynikajících výsledků, a to i při absenci vyčerpávajícího tréninku.

    Gel na nohy "Koňská síla" s kaštanovým a pijavým extraktem

    Štíhlé nohy a svůdné boky - sen mnoha žen. Rychlé tempo života bohužel způsobuje, že mnoho lidí během dne chodí a překonává mnoho kilometrů tras. Večer, po nákladu, nohy se zvětší, pocit těžkosti v nich se zvětší, protože venous výtok stane se pomalejší a kompresní tlak je zvýšen.

    Pro boj s těmito projevy se používá tonizující nožní gel s kaštanovým a koňským extraktem z pijavice.

    Instrukce ukazují, že tento regenerační prostředek pomáhá zpomalit stárnutí epidermálních buněk, zvyšuje elasticitu povrchové vrstvy kůže, zajišťuje změkčení, zvlhčení a tonizaci dolních končetin. Chladící účinek rychle zvládá pocit těžkosti a únavy nohou, zaručuje úlevu od bolesti a relaxaci.

    Formulář vydání

    Výrobce - Dina +, Rusko. Láhev - 500 ml, vyrobená z neprůhledného plastu, zabalená v kartonové krabici. Krémová substance s vůní mentolu světle zelené barvy.

    Má osvědčení o shodě (Rusko), osvědčení o státní registraci (Bělorusko, Kazachstán, Rusko) a sanitární - epidemiologický závěr (Rusko).

    Indikace pro použití

    Doporučuje se používat gel na nohy s kaštanem a extrakt z pijavice „Koňská síla“:

    • křečové žíly;
    • intenzivní zatížení během dne;
    • s časným projevem celulitidy v jakékoli fázi;
    • pro úlevu od bolesti vazů a svalů;
    • v přítomnosti kapilární sítě.

    Složení

    Složení je složeno především z přírodních surovin.

    • Demineralizovaná voda (voda získaná metodou reverzní osmózy s minimální koncentrací nečistot).
    • Extrakce ovoce z kaštanu: posiluje a činí stěny žilních cév elastickým, urychluje vstřebávání krevních sraženin a slouží jako preventivní opatření pro srážení krve.
    • Lékařský extrakt pijavice: zvyšuje propustnost kapilárních membrán, reguluje krevní srážlivost, zlepšuje aktivitu metabolických procesů.
    • Mentol: přirozeně ochlazuje a zklidňuje bolest, iniciuje odtok žilní krve a usnadňuje odvodnění.
    • Kafr: aktivuje práci centra mozku, který je zodpovědný za pohyb krve cév, způsobuje místní podráždění kůže, čímž aktivuje průtok krve a termogenezi ošetřené oblasti; pomáhá zmírnit únavu, má protizánětlivý účinek, vykazuje antispasmodické vlastnosti.
    • Včelí propolis: regeneruje tkáň, zklidňuje bolestivé pocity.
    • Extrakt z feferonky: zvyšuje průtok krve, inhibuje růst lipidové vrstvy a eliminuje výskyt celulitidy.
    • Extrakt z březových listů: protizánětlivý účinek, sedativní účinek na artritidu, artrózu, revmatismus, eliminuje opuch.
    • Kostival: zodpovědný za stimulaci procesů regenerace tkání.
    • Eukalyptový olej: antiseptikum, antispasmodikum a lék proti bolesti uznávaný v dermatologii.
    • Extrakt z mladých výhonků divokého rozmarýnu: snižuje bolest, vykazuje antioxidační, stabilizační a antikonvulzivní vlastnosti.
    • Hřebíček esenciální olej: stimuluje normalizaci krevního oběhu, hojí drobná poranění kůže a tkání, snižuje krevní tlak v kapilárách, anestézuje ošetřená místa.
    • Sójový olej: prostředek ke zvýšení schopnosti dermis zadržovat vodu.
    • Glycerin: zvlhčující složka velkého množství kosmetiky a nepostradatelný aktivátor epidermis šetřící vlhkost.
    • Chlorofyl: deodorizující látka, která působí proti pustulárním formacím; má hojení ran, pomáhá zbavit se akné.
    • Methylparaben a propylparaben: konzervační látky, které přispívají k zachování asepsy, prodlužují trvanlivost přípravku.

    Přítomnost složek, které tvoří gel, vedla k jeho použití nejen přímými indikacemi, ale také pro kosmetické účely.

    Oblasti použití

    Původní složení gelu umožnilo jeho využití nejen v rehabilitační terapii, ale iv mnoha dalších oblastech. Vyjádřil výrazný vedlejší efekt - změnu struktury kůže v ošetřených oblastech. Po tom, úzká pozornost odborníků umožnila objevovat nové oblasti použití produktů. Jeho použití našel:

    • pro prevenci a léčbu poruch venózního odtoku krve v nohách;
    • během období zvýšeného zatížení nohou;
    • jako prostředek urychlení procesu odstraňování únavy ze svalů dolních končetin;
    • pro odstranění celulitidy a v boji za pružnost a hladkost kůže nohou;
    • jako anestetikum pro lokální modřiny;
    • v boji za zlepšení krevního oběhu a mikrocirkulace v kůži, svalech, kloubech;
    • pro katalytické působení jiných místních přípravků ve stejném směru;
    • pro oteplování a větší amplitudu natahování vazů během tréninku;
    • jako prostředek minimalizace rizika poranění svalů a kloubů během aktivního sportu.

    Frekvence použití

    Standardní frekvence je 2 krát denně. Je žádoucí provést první aplikaci ráno, po sprše: naneste tenkou vrstvou a otřete lehkými pohyby. Druhá aplikace - večer. Lze kombinovat s relaxační masáží - tím se zvýší účinnost nástroje.

    Před zahájením léčby lékem je nutné provést alergický test na vnitřní straně lokte nebo zápěstí. Počkejte na výsledky alespoň 30 minut, po kterých můžete začít balit s použitím „Koňské síly“. Pokud se během půl hodiny objeví na těle vyrážky, výrazné zarudnutí, svědění, pak se musí opustit použití balzámu a gelu.

    Náklady na

    V lékárnách, obchodech online lékáren si můžete koupit tonizující nožní gel s koňským kaštanem a extrakt z pijavice „Horsepower“. Lék je k dispozici bez lékařského předpisu.

    Nejnižší cena je v internetových obchodech: od 429 rublů. V maloobchodě v lékárnách, cena je 496-700 rublů.

    Relaxační tělo balzámového gelu "Koňská síla"

    Nástroj zaměřený na snížení bolesti v kloubech, vazech a výronech, akutní projevy revmatismu, fyzického přetížení, masáže.

    Formulář vydání

    Výrobce - farmaceutická společnost Dina +, Rusko.

    Přípravek je balen v lahvičkách po 500 ml. Láhev je balena v kartonové krabici, opatřené dávkovačem, který zajišťuje její hospodárné použití. Má jemnou texturu podobnou gelu a mléčnou barvu. Má hmatatelný, ale ne ostrý mátový zápach.

    Má osvědčení o shodě (dobrovolný certifikační systém "Efektivní biokorektoři", Rusko), státní registrační osvědčení (celní unie Běloruské republiky, Republiky Kazachstán a Ruská federace) a sanitární epidemiologický závěr (Federální služba pro dohled nad ochranou práv spotřebitelů a sociální péče).

    Indikace pro použití

    Seznam schůzek není příliš široký, ale je neustále aktualizován a závisí na účinnosti dopadu:

    • prevence bolestivých svalových pocitů;
    • zvýšená fyzická aktivita;
    • únava a těžkost dolních končetin;
    • opuch střední a hluboké dermální vrstvy;
    • 1., 2., 3. a 4. stupeň celulitidy;
    • křečové poruchy;
    • kuperoz.

    Složení

    • Demineralizovaná voda se sníženou elektrickou vodivostí, získaná dvojitou destilací.
    • Sójový olej: doplněk stravy, získaný metodou dvojité extrakce hexanem; zesvětluje horní vrstvy epidermy a dodává jim hladkost.
    • Glycerin: zmírňuje suchost a pomáhá i při ekzémech.
    • Carbopol (karbomer): látka, která dodává regeneračnímu a léčivému balzámu konzistenci podobnou gelu, která umožňuje její rychlé vstřebávání a zanechává na těle žádný mastný film.
    • Triethanolamine: zlepšuje fyzikálně-chemické vlastnosti balzámu, reguluje kyselost a působí jako čistící prostředek.
    • Vitamin E: aktivně eliminuje strie (strie) a jizvy, odolává škodlivým účinkům volných radikálů.
    • Mentol: má chladicí účinek, působí lokálně anesteticky, usnadňuje pronikání příbuzných složek do hlubších vrstev kůže.
    • Levandulový esenciální olej: má intenzivní omlazující účinek, působí analgeticky.

    Oblasti použití

    Z celé řady značek Horsepower je tento produkt aktivní v různých oblastech: lékařské a preventivní, regenerační a pečující, kosmetické a tak dále.

    Kompletní seznam úzkých specializací, kde se úspěšně používá gel-balzám, je následující:

    • kosmetika;
    • léčba degenerativních jevů kloubní oblasti: artróza, artritida, dna;
    • zmírnění patologických projevů osteochondrózy;
    • komplex rekreačních činností po úrazech vazů, kloubů, kostí a šlach;
    • záněty svalové tkáně různých stupňů;
    • zahřátí a předúprava povrchu těla před masáží.

    Balzám získal uznání mezi sportovci jako prostředek nezbytný k tomu, aby svaly do vyhřátého stavu před tréninkem, odstranění zranění a strie a zvýšení pružnosti svalů a vazů. Ze stejného důvodu používali tanečníci a choreografové.

    Frekvence použití

    Balzám naneste tenkou vrstvou, otřete lehkými pohyby zdola až částečnou absorpcí. Lze kombinovat s masážemi. Aplikujte 2x denně. Přítomnost uklidňujícího levandulového oleje vám umožní ho používat před spaním. Neměla by být aplikována na oblasti kůže, které mají poškození integrity a otevřené rány. Zabraňte kontaktu s očima a epitelem sliznic.

    Pokud se produkt dostane do očí nebo úst, je naléhavé vypláchnout sliznice velkým množstvím vody. Nepolykejte vodou, ale vyplivejte.

    Výhodou balzámu je absence účinku závislosti. Můžete ji používat donekonečna.

    Náklady na

    Lék je komerčně dostupný ve většině lékáren a lékárenských řetězců, stejně jako v internetových obchodech. Náklady na gel-balzám na internetu - 416-539 rublů. Lékárna cena - 500-700 rublů.

    Zábal pro hubnutí s použitím "koňského výkonu"

    Tato metoda je účinná i v pokročilých případech, kdy jiné metody léčby celulitidy (dieta, cvičení) jsou bezmocné a nedávají pozitivní výsledky.

    Zábaly s balzámem "Koňská síla" mají výrazný účinek, zejména v oblasti hýždí, který je nejtěžší napravit. Jak víte, při ztrátě hmotnosti je pokles objemu o 10–20% rychlejší než ztráta hmotnosti. To je způsobeno rychlou ztrátou buněčné a mezibuněčné tekutiny, což zpomaluje proces odstraňování toxinů. Na povrchu kůže jsou všechny negativní projevy (ochablost, celulitida, ztráta turgoru) vizuálně zhoršeny, které se vždy chcete zbavit již v počáteční fázi stravování. Mechanismus postupu zahrnuje několik kroků:

    1. Posílení stěn a zvýšení průchodnosti žilních cév.
    2. Eliminace otoků ošetřených oblastí.
    3. Resorpce krevních sraženin a prevence výskytu kapilární sítě.

    Systematické používání balzámu poskytuje úplnou likvidaci celulitidy, dodává pocit tónu a činí pokožku jemnou a pružnou. V boji proti pomerančové kůře je obal považován za jeden z nejbezpečnějších a nejúčinnějších zásahů. Po týdnu je zjevné, že zlepšení kůže je patrné: edém zmizí, vzhled kapilárních hvězd se zmenšuje, povrchová vrstva se stává pružnou a hladkou na dotek.

    Vzhledem k tomu, že se nástroj skládá z 98% přírodních složek, doporučuje se nejen kosmetologům, ale i dermatologům. Přírodní složení minimalizuje pravděpodobnost a závažnost alergických reakcí, zabraňuje tvorbě krevních sraženin a posiluje kapilární trubici. Extrakt z pijavice může zvýšit propustnost těchto trubek a tím aktivovat dodávku živin a evakuaci odpadních produktů na buněčné úrovni. To příznivě ovlivňuje stav kůže a po několika zákrocích poskytuje znatelný výsledek.

    Salon Wrap Postup

    Specialisté-kosmetologové doporučují provádět postup výhradně v salonech, jmenovat řadu výhod:

    1. Veškeré manipulace provádí kvalifikovaný personál.
    2. Maximální relaxace umožňuje zvýšit efektivitu metody.
    3. Všechny stupně jsou řízeny odborníkem, který je schopen upravit délku procedury podle různých kritérií pro optimální výsledek.

    Se všemi výhodami existují negativní aspekty, a to:

    1. Vysoké náklady: Vzhledem k tomu, že pro dosažení stabilního výsledku, musíte podstoupit celý průběh postupů, cena je shrnuta a činí poměrně velké množství.
    2. Nízká intenzita kurzu: jen málo lidí si může dovolit provádět kurz s danou intenzitou (2 procedury denně). Použití salónu často znamená 1 manipulaci za den, ale poměr se úměrně zvyšuje o 2 krát.
    3. Čas strávený: během lymfodrenážního ošetření v salonu krásy je pacient zbaven možnosti dělat další věci souběžně. Vzhledem k tomu, že doba trvání všech fází je přibližně 2 hodiny, denní návštěvy v salonu dramaticky snižují dostupnost volného času.

    Po skončení kurzu odborníci slibují zlepšení vlastností kůže, posílení imunitního systému a intenzivní aktualizaci pleti.

    Vysoká cena těchto procedur je způsobena potřebou zakoupení speciálního zařízení pro obalení lymfatickou drenáží, které umožňuje hermeticky zabalit tělo klienta do filmu a poskytnout „termosovný efekt“.

    Postup domácího balení

    Pro boj s nedostatky na obrázku, většina lidí si vybrat domácí použití "Horse Power". To se děje proto, že lymfatické drenáže doma má své výhody:

    • Nízká cena: s plným průběhem procedury stačí jedna láhev s objemem 500 ml na měsíc.
    • Úspora času: výlety do salonu jsou vyloučeny.
    • Schopnost kombinovat zábal paralelně s prací v domácnosti.

    Podstata metody: vliv na lipidovou vrstvu, odstranění toxinů přes kanály pórů, aktivace proudění lymfy a snížení defektů kůže.

    Pod fólií se vytvoří tepelná vrstva, pod níž se urychlí metabolické procesy, čímž gelové látky difundují intenzivněji do kůže.

    V předvečer a v den zahájení kurzu se nedoporučuje pít kávu a silný čaj. Než začnete, musíte zvážit, kde a jak můžete provést pasivní část postupu.

    Algoritmus zabalení lymfatické drenáže je následující:

    • teplou sprchu před zahájením;
    • potřete kůži žínkou z luffy až do zarudnutí;
    • drhnout mletou kávou nebo průmyslovými křovinami pomocí lehké masáže;
    • po očištění naneste tenkou vrstvu gelu s konstantním výkonem vyhlazovacím pohybem;
    • ošetřenou oblast pevně obalte 2–3 vrstvami potravinového filmu;
    • zabalte se do přikrývky nebo přikrývky, aby se dosáhlo termo-efektu, přes film můžete nosit teplé oblečení. Zůstaňte v tomto stavu 1–1,5 hodiny;
    • po uplynutí času odstraňte fólii a zbytky gelu omyjte hojným proudem teplé vody bez použití mýdla, sprchového gelu a dalších pěnidel.

    Po opláchnutí pro zvýšení efektu můžete aplikovat krém na ruce a tělo „Koňská síla“. Navíc doplní kůži vitamíny a zvýší rozsah účinků na kůži.

    V případě, kdy je malá část těla zabalena ve filmu (například pouze boky nebo břicho), dosáhnete největší účinnosti kombinací postupu s cvičením nebo sportovním tréninkem.

    Pro dosažení maximálních výsledků by měl být postup prováděn dvakrát denně. Pokud tato možnost není k dispozici, může být ranní sezení nahrazeno třením a doba večerního sezení může být zvýšena o 20 minut.

    Mírný pocit pálení během balení je indikátorem intenzity anticelulitidního účinku. Tento účinek je zajištěn přítomností mentolu a pepře v přísadách. Pokud se pocit pálení zvyšuje a cítíte se nepohodlně, pak by měl být zábal zastaven, aby se zabránilo alergickým projevům.

    Délka kurzu je 8-17 procedur, upravených v závislosti na počátečních kožních lézích a dynamice zlepšení.

    Lymfatické drenážní výsledky

    Podle skutečných hodnocení, jak zhubnout, můžeme konstatovat, že výkonový gel pro hubnutí je vysoce účinný. Hlavním úspěchem těchto postupů je intenzifikace proudění lymfy. V některých případech je úbytek hmotnosti v důsledku odstranění mezibuněčné tekutiny 2 - 2,5 kg na manipulaci.

    Zábaly přinášejí nejen zdravotní výhody, ale také pomáhají získat estetické potěšení, protože místnost je naplněna příjemným mentolským zápachem. Probouzí se a povzbuzuje, takže postup by neměl být odložen do pozdních hodin a nedělejte to před spaním.

    Tento postup se vztahuje na studené zábaly, které přispívají ke zúžení pórů a vylučovacích žláz epidermis.

    Lymfatické drenážní zábaly poskytují hmatatelnější výsledek ve srovnání s obvyklou lokální aplikací z několika důvodů:

    1. Zvýšení teploty zpracovatelského prostoru a tím i vysoká rychlost reakcí.
    2. "Skleníkový efekt", který zlepšuje procesy spalování tuků.

    Musíte vědět, že míra výskytu příznivých změn závisí na mnoha individuálních charakteristikách, ale obecný seznam pozitivních výsledků vypadá takto:

    • zvýšit pružnost a tón stěn cév;
    • aktivní lipolýza (rozpad tukových zásob);
    • posílení struktury žilních stěn;
    • snížení únavy nohou při stejném zatížení;
    • normalizace odtoku venózní krve;
    • odstranění povrchového opuchu a zánětů hlubokých vrstev kůže;
    • snížení projevů celulitidy;
    • výrazné snížení boků, hýždí a břišní oblasti;
    • zbavení se projevů kapilárního retikula;
    • odstranění toxických chemických sloučenin z dermis;
    • odstraňování mrtvých vloček povrchové vrstvy kůže;
    • návratu tónu a přizpůsobení tělu.

    Pokud člověk vede sedavý způsob života, výsledky nebudou tak úžasné. Pro kompletní seznam výsledků je žádoucí doplnit sporty a snížit příjem kalorií.

    Pokud jde o tělesný objem, první aplikace zajišťuje jejich redukci o 1–2 cm, v budoucnu pokračuje úbytek hmotnosti, zlepšují se parametry obrázku, projevy celulitidy se začínají vyhlazovat.

    Významný účinek je patrný po 10–14 dnech. Pak si můžete vzít týdenní přestávku.

    O měsíc později je téměř úplně ztracena celulitida. Kůže je vyrovnána, problémové oblasti zaujmou požadovaný tvar. Do této doby zmizí kuperóza, aktivuje se průtok krve a antioxidační procesy.

    Trvání použití není omezeno, ale pokud je sníženo, doporučuje se použití gelu nebo balzámu po dobu 2-3 měsíců přerušit a poté pokračovat.

    Kontraindikace

    Navzdory tomu, že gel a balzám "Horsepower" sestávají z přírodních surovin, mají řadu kontraindikací:

    • alergické reakce na kteroukoli složku přípravku;
    • těhotenství;
    • chronická a exacerbovaná gynekologická patologie;
    • onemocnění gastrointestinálního traktu;
    • infekce urogenitálního a vylučovacího systému;
    • období silného výboje během menstruace;
    • kardiovaskulární onemocnění;
    • nepoužívat v místech porušování integrity kůže;
    • Nepoužívejte v případě rostoucích krtků nebo novotvarů.

    Recenze a výsledky ztrácí váhu

    Viktor Poddubný, 34 let

    V době, kdy jsem studoval na univerzitě, jsem se setkal s balzámem na koni, když jsem se zabýval volejbalem. Kluci z mého týmu mě k němu dostali: třeli ho do nohou před tréninkem - to mi pomohlo v klidu trénovat a během hry jsem se neroztáhla. Dalším faktem, který potěšil každého, byl nedostatek předškolního vybavení. Později, když se objevil problém s váhou, narazil jsem na informace o zábalech na internetu a rozhodl jsem se to zkusit. Líbil se mi výsledek, kombinoval jsem zábal s večerními běhy. Měřený objem břicha jsem neměřil, ale na oděvu bylo zjevně rychlé hubnutí.

    Anna Medved, 46 let

    Styděl jsem se za nohy: před několika lety se objevila celulitida a kosmetické krémy nepomohly. Pak jsem se rozhodl použít "Horse Power" pro hubnutí, protože jsem o tom slyšel spoustu dobré zpětné vazby od svých kolegů. Nemám čas na obaly, ale moje nohy se snadno šíří denně ráno a večer. Dělám to už druhý rok v řadě. A chci říci: navzdory skepticismu na začátku jsem nyní s výsledkem velmi spokojen. Během této doby se mi podařilo nejen zlepšit stav kůže, ale také zhubnout o 7 kg. Teď jsem se mnou naprosto spokojen!

    http://pohudejkina.ru/krem-loshadinaya-sila.html

    Foot Gel Horsepower - všechny jeho výhody a nevýhody

    Gel na nohy “Horsepower” je kosmetický přípravek určený k tónování dolních končetin. Tento nástroj není zařazen do kategorie léčiv a neobsahuje doporučení pro použití takové choroby jako křečové žíly.

    Koňský výkonový gel z křečových žil však úspěšně používá mnoho lidí trpících příznaky této zákeřné nemoci. Podle posudků lékařů a pacientů má externí léčivo terapeutický účinek u žilních poruch.

    Doporučení pro použití

    Toto externí činidlo není oficiálně uvedeno v seznamu léků proti křečím, tato doporučení pro použití nelze nalézt v návodu k němu připojeném.

    Mezi indikace pro použití patří:

    • Pravidelná těžká břemena na lýtkové ploše těla, například kvůli specifikům profese.
    • Sportovní aktivity.
    • Vzhled výrazné kapilární sítě na lýtkách a stehnech.

    Kosmetiku lze použít při léčbě křečových žil pouze jako jeden z pomocných článků komplexní léčby doporučené lékařem.

    Jak je uvedeno v návodu, terapeutický účinek aplikace je vyjádřen v následujícím textu:

    1. Dává tón lýtkové nohy, lehký chladící efekt.
    2. Posílení stěn cév.
    3. Snížení intenzity zánětlivého procesu žilních stěn a měkkých tkání.
    4. Obnovení elastických vlastností žilních a kapilárních stěn.
    5. Normalizace žilní lumen.
    6. Snížená nafouklost a pocit těžkosti.

    Kompozitní komponenty

    Chladící gel obsahuje cenné rostlinné extrakty a další léčivé složky, které mají terapeutický účinek na stav cév a intenzitu průchodu krve žilní a kapilární krví:

    • Výtažek z kaštanových ořechů, známý léčitel cévních stěn. Látky obsažené v tomto extraktu přispívají k návratu dřívější pružnosti žil a kapilár, zabraňují jejich křehkosti a deformaci, úlevě od trombózy. Stejně jako prostředky s kaštanem v kompozici mají rozpouštědlový účinek na již přítomné krevní sraženiny.
    • Eukalyptový olej je rozpoznaný nepřítel gravitace, bolesti a otoků nohou. Je to díky této složce gel pro žíly "Horsepower" přináší tak snadné pro tělesný efekt chlazení.
    • Kafrový olej pomáhá eliminovat opuch, tonizaci a zúžení stěn cév. Kromě toho tato složka aktivuje sílu venózního a kapilárního průtoku krve.
    • Olejové výtažky z hřebíkových semen zmírňují bolest, přispívají k normalizaci intravenózního tlaku a zlepšují stav kloubů.
    • Hirudin - extrakt pijavek z lékárny, zabraňuje nadměrnému zahuštění krve, má ztenčující účinek na její strukturu, zabraňuje vzniku krevních sraženin.
    • Extrakt z březových listů pozastavuje zánět proti artritidě, revmatismu a opuchnutí a má analgetické účinky.
    • Extrakt z rostliny "kostival" aktivuje procesy obnovy cévní tkáně a přilehlých měkkých tkání.

    Kromě hlavního obsahuje gel drobné složky - extrakty z léčivých bylin, jako je divoký rozmarýn, pepř a další rostliny.

    A také ve složení výrobku je propolis - léčivý produkt včelařství, který se používá k léčbě mnoha nemocí, včetně žilních onemocnění.

    Forma dávkování

    Kůň Horse Gel s koňským kaštanem je k dostání v 500 ml nádobách balených v kartonových krabicích s návodem k použití uvnitř.

    Doporučení pro použití

    Podle hodnocení lékařů je externí přípravek velmi účinný v přítomnosti následujících onemocnění a bolestivých symptomů:

    • Křečové žíly ve všech fázích progrese.
    • Příznaky chronické žilní insuficience: otok, bolest, pocit těžkosti v nohou.
    • "Oranžová slupka" na bocích a hýždích u žen, vědecky zvaná celulitida.
    • Křečovité jevy v dolních končetinách.
    • Přítomnost sítě malých kapilár v oblasti gastrocnemius.
    • S pravidelným statickým a mechanickým zatížením telat.

    Seznam kontraindikací

    1. V těhotenství by měl být přípravek používán s maximální opatrností, aby se zabránilo vzniku alergických reakcí a zhoršení budoucí matky.
    2. Otevřené kožní léze: rány, vředy, řezy, plačící ekzém. Je také nutné vyloučit zásah prostředků na sliznicích organismu.
    3. Alergické projevy a intolerance subjektivní povahy ve vztahu ke složkám gelu.

    Případy použití

    • Při křečových žilách a příznacích CVI by měl být hrudník s kaštanem a pijavcem aplikován dvakrát denně, večer a ráno. Zvláště efektivní je jeho použití ve spojení s kompresním punčochem: golf, punčochy, punčochy. Požadovaný stupeň komprese Vám doporučí ošetřující lékař.
    • Pro modřiny a hematomy se kosmetika aplikuje několikrát denně na postižené místo, dokud problém zcela nezmizí.
    • Při celulitidě účinné zábaly s použitím koňského výkonu. Při problémech s gelem byste měli pokrýt oblast aplikace potravinovým filmem a zaujmout polohovací polohu, ve které by měly být nohy zvedány polštářem nebo jinými improvizovanými prostředky. Délka procedury by měla být nejméně hodinu, po které by měla být kůže opláchnuta vodou při pokojové teplotě.
    • Před balením doporučujeme používat kontrastní sprchu, aby se nádobám dodal vyšší tón a aktivoval se průtok žilní krve.

    Náklady na

    Cena gelu pro vnější použití je demokratická, takže většina pacientů si může dovolit balení obalu.

    Posuďte sami: cena velké láhve 500 ml bude pouze 450-550 rublů! Na Ukrajině, náklady na balení je následující: od 195 do 205 hřivny. V Republice Kazachstán - asi 2 250 vládnoucích.

    Posouzení lékařů a pacientů

    Jak říkají lékaři, tento nástroj dobře zvládl komplexní léčbu křečových žil.

    Tatyana Nikolaevna, flebologistka: „Pro pacienty, kteří aplikovali v počátečních stadiích křečových žil, doporučuji kosmetický gel pro koně. Ve většině případů, to je docela účinný v boji proti otoku, bolesti, křeče, pavoučí žíly - počáteční příznaky křečových žil. Významnou výhodou je poměrně nízká cena. “

    Pozitivní jsou také hodnocení pacientů.

    Marina: „Používám sílu koní podle rady přítele, který se začal potýkat s křečovými žilami v jednom ze svých stadií. Začal jsem potřít pavoučí žíly kvůli zájmu, nemám žádné jiné příznaky žilní insuficience, s výjimkou večerního otoku. Můžu poznamenat následující: kapilární mřížka se po dvou týdnech zbledla. “

    Závěr

    Zaregistrujte se u lékaře, který pracuje ve vašem městě, můžete přímo na našich webových stránkách.

    Navzdory skutečnosti, že mnozí používají gel jako protizánětlivé činidlo, neexistují žádné oficiální údaje o jeho terapeutickém účinku.

    Kromě toho balení neuvádí způsob dávkování a doporučení týkající se četnosti použití gelu.

    Vzhledem k tomu, že látka nemá léčivý status, je pravděpodobné, že koncentrace terapeutických extraktů v jejím složení bude poměrně nízká.

    Nezpochybnitelným faktem však zůstává, že gel, viditelně ochlazující bolestivé končetiny, tóny žilních stěn a aktivuje krevní oběh, snižuje úroveň oteklosti, bolesti, křečí.

    Ti, kteří jsou zmateni původním názvem drogy - Koňská síla - urychlíme k ujištění: nástroj je pojmenován analogicky s názvem hlavní účinné látky - kaštan.

    Při vývoji gelového přípravku nebyl zraněn žádný kůň!

    Ale vážně, považujeme za nezbytné informovat následující: před použitím musíte absolvovat celý kurz lékařské prohlídky a získat souhlas ošetřujícího lékaře.

    Chci se podělit o svůj objev. Začal dělat tento gel lymfatické drenážní tělo zábaly. Výsledek nebyl příliš dlouhý. Mínus 4 kg, pleť vyrovnaná, celulitida je pryč. Nohy jsou lehké, gel trvá dlouhou dobu. Mnohem účinnější než drahé salony.

    Obecně jsem to objevil pro sebe, když jsem si všiml, že moje nohy často bobtnají, objevují se pavoučí žíly a obecně večer se moje nohy unavují a bolestí. Byl jsem mu v práci doporučován, měli jsme o něm najednou hodně mluvit a všechno jsme si koupili pro sebe. Také jsem se rozhodla zkusit. Zpočátku jsem ho použil pro svůj zamýšlený účel pro nohy - po aplikaci jsem začal létat jednoduše ve srovnání s tím, co bylo předtím. Moje nohy se rychle zklidnily, dokonce jsem si všiml, že ztratili na váze. Teta a jeho matka také používají tento gel na křečové žíly na mou radu.

    A později jeden z mých přátel jen navrhl, že zábaly s tímto gelem mohou být také provedeny bez nežádoucích následků. Nechtěl jsem to dlouho zkoušet, ale gel na nohy. Ale pak jsem se snažil. Lera a Anna, popíšu vám, jak jsem to udělal. Metoda je v zásadě zcela standardní. Gelu aplikuji, pak si vyrobím obal s celofánovými sáčky nebo s lepící fólií, což je mnohem pohodlnější. Poté se otočím pevně šátkem nebo teplou přikrývkou a tak chodím asi dvě hodiny. Výsledek mě osobně dostal za pár týdnů. Sportuji, ale jen jednou týdně, takže jsem cítil výsledek z gelu. Objem břicha se snížil o tři cm a pas o dva cm. Už jsem to zabalil šest nebo sedmkrát, takže mohu říci, že jsem na sobě nenašel žádnou škodu, takže si to můžete vyzkoušet. Jediné, nezapomeňte, že nemůže být aplikován na postiženou kůži. Po zaschnutí kůže, pružná, mladá, bez zarudnutí.

    A používám ne zcela podle instrukcí. Instrukce doporučují používat dvakrát denně, ale to mi stačí jednou denně - efekt není o nic horší a postačí to delší dobu. A pro zabalení je dostačující, abych ji používal jednou týdně, i když jsem to zpočátku dělal častěji, ale v tom nevidím žádný smysl. Takže zkuste, myslím, že výsledek bude.

    Během těhotenství začal tento gel používat. Nohy začaly být velmi unavené a rychlé, protože se na nich zvyšovala zátěž, gelová síla koně byla pro mě spásou, používala jsem ji, protože by měla být opatrná, aplikovat ji jen večer, před spaním. Chlad mi okamžitě stéká nohou a téměř okamžitě mizí únava.

    Název drogy mluví sám za sebe. Když se aplikuje na zanícenou pokožku, gel začne okamžitě působit, cítí se od prvních vteřin, mírné pálení a brnění, stejně jako ostré ochlazení nemocné oblasti, nohy přestanou být okamžitě zraněny, jsou velmi účinné v noci, pomazány a nebojí se až do rána.

    Gel je příjemný, rychle se vstřebává a po něm nedochází k lepkavosti. A od těžkosti v nohou pomáhá okamžitě.

    http://medicinanog.ru/preparaty/loshadinaya-sila-dlya-nog.html

    Více Článků O Křečových Žil

    Autor článku: Nivelichuk Taras, vedoucí oddělení anesteziologie a intenzivní péče, 8 let praxe. Vysokoškolské vzdělání v oboru "Všeobecné lékařství".